Рецепт Домашні коржі

Рецепт Домашні коржі
Кількість порцій: 8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Зробити коржі набагато простіше, ніж ви думаєте. Вони замінять хліб, а також використовуйте їх в якості основи під піцу або занурте в соус. Візьміть на замітку рецепт, як приготувати домашні коржики.

опис приготування:

Коржі варто обсмажити на сковороді. Є їх можна ще гарячими, наприклад, змастивши вершковим маслом. Після охолодження вони будуть не гірше, але можете їх розігріти. Використовуйте несолодкий йогурт для тесту, який можете замінити кефіром. Коржі виходять м'які і дуже смачні, виглядає апетитно.

  • Сухі швидкодіючі дріжджі— 2 чайних ложки
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • вода— 0,5 склянки
  • борошно— 2,5-3 склянки
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • Оливкова олія— 1/4 склянки
  • йогурт несолодкий— 1/3 склянки
  • яйця— 1 штука
Домашні коржі - фото крок 1 1. Спершу в теплій воді змішайте цукор і дріжджі, залиште на 5-7 хвилин. Як тільки з'явилася піна, додайте до дріжджовий суміші йогурт, оливкова олія і яйце, гарненько змішайте.

Домашні коржі - фото крок 2 2. Просійте в миску 1 склянка борошна, додайте до нього сіль.

Домашні коржі - фото крок 3 3. Влийте рідкі інгредієнти в борошно і перемішайте.

Домашні коржі - фото крок 4 4. Додайте стільки борошна, щоб тісто перестало липнути до рук, розмішуючи гарненько.

Домашні коржі - фото крок 5 5. Готове тісто викладіть на стіл з борошном і місіть 3 хвилини.

Домашні коржі - фото крок 6 6. Поверніть тісто назад в миску і залиште його до збільшення в 2 рази.

Домашні коржі - фото крок 7 7. Підійшло тісто розділити на 8 рівних частин.

Домашні коржі - фото крок 8 8. Кожну частину сформуйте в кульку, потім розкачайте за допомогою качалки (близько 0,5 см в товщину).

Домашні коржі - фото крок 9 9. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть корж.

Домашні коржі - фото крок 10 10. Обсмажуйте з кожного боку до золотистої скоринки.

Домашні коржі - фото крок 11 11. Готові коржі накрийте рушником, щоб зберегти тепло. подавайте їх, змастивши вершковим маслом і прикрасивши зеленню.

Подібні рецепти

Домашні коржі НААН

Салат «царська радість»

Рецепт приготування індійських коржів НААН по-домашньому. опис приготування: Коржі НААН є популярним індійським хлібом плоскої форми з дріжджового тіста, які традиційно готуються в глиняній печі — ими. розпушувача— 3/4 чайних ложки соди— 1/2 чайних ложки цукру— 1/2 чайних ложки солі— 1/4 чай...

Домашні коржі тортільяс

Домашні коржі тортільяс

Рецепт приготування домашніх коржів тортільяс з простих інгредієнтів: борошна, масла і води. опис приготування: Перед вами варіант корисного рецепта приготування коржів тортільяс з органічної невибіленої борошна з використанням ріпакової олії замість рослинного жиру. Ви можете заповнити їх м'я...

Домашні дріжджові булочки

Домашні дріжджові булочки

Рецепт приготування домашніх булочок на дріжджах. опис приготування: Що може бути смачніше домашньої випічки? Порадуйте свою сім'ю чудовими пишними булочками. молока— 4 склянки цукру— 1 Склянка сухих дріжджів— 4 чайних ложки борошна— 9 склянок розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 1 Чайна ложка ...

Домашні англійські маффіни

Домашні англійські маффіни

Рецепт приготування домашніх англійських кексів на дріжджах з медом. опис приготування: Домашні англійські кекси готуються довго, але результат того вартий. молока— 1 Склянка вершкового масла— 3 Ст. ложки меду— 2 Ст. ложки теплої води— 1 Склянка дріжджів— 7 грам кукурудзяної муки— 1/4 склян...

Домашні чіпси

Домашні чіпси

Простий рецепт приготування саморобних домашніх картопляних чіпсів. опис приготування: 1. Порізати картоплю і очищений пастернак найтоншими скибочками, що у вас можуть вийти. Товщина картопляних гуртків не повинна бути більше 0,3-0,4 мм. 2. Залити олією нарізані овочі, струсити так, щоб масло ...