Рецепт Домашні коржі тортільяс

Рецепт Домашні коржі тортільяс
Кількість порцій: 12 Час приготування: 15 хв.
Рецепт приготування домашніх коржів тортільяс з простих інгредієнтів: борошна, масла і води.

опис приготування:

Перед вами варіант корисного рецепта приготування коржів тортільяс з органічної невибіленої борошна з використанням ріпакової олії замість рослинного жиру. Ви можете заповнити їх м'яким омлетом, сметаною, чорною квасолею і кінзою, зробити кесаділью і інші мексиканські закуски.

  • солі— 1 Чайна ложка
  • розпушувача— 1/2 чайних ложки
Домашні коржі тортільяс - фото крок 1 1. У великій мисці змішати разом борошно, сіль і розпушувач віночком або пальцями. Додати рапсове масло і перемішати пальцями, поки борошняна суміш не буде в підсумку нагадувати великі крихти.

Домашні коржі тортільяс - фото крок 2 2. Додати 1 чашку гарячої води і перемішати.

Домашні коржі тортільяс - фото крок 3 3. Сформувати з тіста кулю і викласти його на робочу поверхню. Злегка замісити тісто.

Домашні коржі тортільяс - фото крок 4 4. Помістити тісто в миску, накрити поліетиленовою плівкою, плівкою і залишити принаймні на 30 хвилин. Також ви можете залишити тісто в холодильнику на ніч.

Домашні коржі тортільяс - фото крок 5 5. Розділити тісто на 12 кульок. Розкачати кожну кульку на посипаній борошном поверхні. Коржик повинен бути рівномірної товщини, близько 20 см в діаметрі. Струсити з тіста надлишки борошна. Повторити з рештою тестом.

Домашні коржі тортільяс - фото крок 6 6. Нагріти суху сковороду на середньому вогні. Обсмажити коржі по одній до коричневого кольору і появи пухирів зверху.

Домашні коржі тортільяс - фото крок 7 7. потім перевернути. Готова перепічка повинна виглядати, як на фото.

Домашні коржі тортільяс - фото крок 8 8. Готові коржі загорнути в чистий кухонний рушник і тримати теплими.

Подібні рецепти

Домашні коржі НААН

Крижана «Кока-кола»

Рецепт приготування індійських коржів НААН по-домашньому. опис приготування: Коржі НААН є популярним індійським хлібом плоскої форми з дріжджового тіста, які традиційно готуються в глиняній печі — ими. розпушувача— 3/4 чайних ложки соди— 1/2 чайних ложки цукру— 1/2 чайних ложки солі— 1/4 чай...

Домашні коржі

Домашні коржі

Зробити коржі набагато простіше, ніж ви думаєте. Вони замінять хліб, а також використовуйте їх в якості основи під піцу або занурте в соус. Візьміть на замітку рецепт, як приготувати домашні коржики. опис приготування: Коржі варто обсмажити на сковороді. Є їх можна ще гарячими, наприклад, змас...

Домашні дріжджові булочки

Домашні дріжджові булочки

Рецепт приготування домашніх булочок на дріжджах. опис приготування: Що може бути смачніше домашньої випічки? Порадуйте свою сім'ю чудовими пишними булочками. молока— 4 склянки цукру— 1 Склянка сухих дріжджів— 4 чайних ложки борошна— 9 склянок розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 1 Чайна ложка ...

Домашні англійські маффіни

Домашні англійські маффіни

Рецепт приготування домашніх англійських кексів на дріжджах з медом. опис приготування: Домашні англійські кекси готуються довго, але результат того вартий. молока— 1 Склянка вершкового масла— 3 Ст. ложки меду— 2 Ст. ложки теплої води— 1 Склянка дріжджів— 7 грам кукурудзяної муки— 1/4 склян...

Домашні чіпси

Домашні чіпси

Простий рецепт приготування саморобних домашніх картопляних чіпсів. опис приготування: 1. Порізати картоплю і очищений пастернак найтоншими скибочками, що у вас можуть вийти. Товщина картопляних гуртків не повинна бути більше 0,3-0,4 мм. 2. Залити олією нарізані овочі, струсити так, щоб масло ...