Рецепт Домашні коржі НААН

Рецепт Домашні коржі НААН
Кількість порцій: 6 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування індійських коржів НААН по-домашньому.

опис приготування:

Коржі НААН є популярним індійським хлібом плоскої форми з дріжджового тіста, які традиційно готуються в глиняній печі — ими.

  • розпушувача— 3/4 чайних ложки
  • соди— 1/2 чайних ложки
  • цукру— 1/2 чайних ложки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • молока— 1/2 склянки(теплого)
  • масла— 1/2 Ст. ложки
Домашні коржі НААН - фото крок 1 1. Змішати в мисці борошно, розпушувач, соду, цукор і сіль. Змішати молоко і йогурт разом. Зробити поглиблення в центрі борошняної суміші і влити половину молочної суміші. Після цього поступово додати решту суміш.

Домашні коржі НААН - фото крок 2 2. Не існує рецепта, вказує точну кількість необхідної рідини для тіста, тому додавати її потрібно поступово, поки тісто не зробиться м'яким. Перемішати тісто ложкою.

Домашні коржі НААН - фото крок 3 3. Накрити тісто вологою тканиною і дати постояти в теплому місці протягом мінімум 2 годин.

Домашні коржі НААН - фото крок 4 4. Після цього замісити тісто протягом 2-3 хвилин. Розділити тісто на невеликі кульки (близько 8 кулі).

Домашні коржі НААН - фото крок 5 5. Посипати борошном робочу поверхню і розкачати кожен шматочок тіста. Він повинен вийти трохи товстим і кілька подовженим. Посипати коржі приправами на вибір. З іншого боку змочити пензлем з водою.

Домашні коржі НААН - фото крок 6 6. Нагріти сковороду з товстим дном, викласти НААН вологою стороною вниз і накрити її кришкою. готувати близько 30 секунд, поки не побачите бульбашки на коржиках.

Домашні коржі НААН - фото крок 7 7. Тепер готувати НААН з іншого боку НААН над полум'ям газового пальника, тримаючи їх щипцями. Коли ви побачите обвуглені коричневі плями, НААН готові.

Домашні коржі НААН - фото крок 8 8. Змастити НААН великою кількістю масла і подавати.

Подібні рецепти

Домашні коржі тортільяс

Яблучний пиріг «Білочка»

Рецепт приготування домашніх коржів тортільяс з простих інгредієнтів: борошна, масла і води. опис приготування: Перед вами варіант корисного рецепта приготування коржів тортільяс з органічної невибіленої борошна з використанням ріпакової олії замість рослинного жиру. Ви можете заповнити їх м'я...

Домашні коржі

Домашні коржі

Зробити коржі набагато простіше, ніж ви думаєте. Вони замінять хліб, а також використовуйте їх в якості основи під піцу або занурте в соус. Візьміть на замітку рецепт, як приготувати домашні коржики. опис приготування: Коржі варто обсмажити на сковороді. Є їх можна ще гарячими, наприклад, змас...

Домашні дріжджові булочки

Домашні дріжджові булочки

Рецепт приготування домашніх булочок на дріжджах. опис приготування: Що може бути смачніше домашньої випічки? Порадуйте свою сім'ю чудовими пишними булочками. молока— 4 склянки цукру— 1 Склянка сухих дріжджів— 4 чайних ложки борошна— 9 склянок розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 1 Чайна ложка ...

Домашні англійські маффіни

Домашні англійські маффіни

Рецепт приготування домашніх англійських кексів на дріжджах з медом. опис приготування: Домашні англійські кекси готуються довго, але результат того вартий. молока— 1 Склянка вершкового масла— 3 Ст. ложки меду— 2 Ст. ложки теплої води— 1 Склянка дріжджів— 7 грам кукурудзяної муки— 1/4 склян...

Домашні чіпси

Домашні чіпси

Простий рецепт приготування саморобних домашніх картопляних чіпсів. опис приготування: 1. Порізати картоплю і очищений пастернак найтоншими скибочками, що у вас можуть вийти. Товщина картопляних гуртків не повинна бути більше 0,3-0,4 мм. 2. Залити олією нарізані овочі, струсити так, щоб масло ...