Рецепт Диву з зеленою цибулею

Рецепт Диву з зеленою цибулею
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
диву — коржі з прісного тіста з великою кількістю начинки. Диву готують з сиром, картоплею, грибами, м'ясним фаршем або з різноманітною зеленню. Спробуйте начинку із зеленої цибулі.

опис приготування:

Тісто для диву, обов'язково, треба розкачати тонко, тоді смак випічки буде краще. Начинка в основі смаку, а тонке тісто доповнює. Зелена цибуля добре поєднується з яйцем і сиром і таке поєднання підійде для начинки.

  • Цибуля зелена— 2 пучка
  • яйця— 3 штуки
  • Олія соняшникова— 4 Ст. ложки(2 ст.л. — в тісто, 1 ст.л. — в начинку, 1 ст.л. — для змазування сковороди)
  • Борошно пшеничне— 1 Склянка
  • сіль— 1 щіпка
  • Чорний перець— 1 щіпка
  • вода— 50 мілілітрів
  • сир твердий— 30-50 грам
Диву з зеленою цибулею - фото крок 1 підготуємо інгредієнти.

Диву з зеленою цибулею - фото крок 2 У миску насипаємо борошно і сіль, додаємо 2 ст. ложки соняшникової олії.

Диву з зеленою цибулею - фото крок 3 Невеликими порціями додаємо теплу воду і замішуємо тісто. Коли тісто стало еластичним, залишаємо його на 10-15 хвилин.

Диву з зеленою цибулею - фото крок 4 готуємо начинку. Зелену цибулю моєму, ріжемо і висипаємо в миску.

Диву з зеленою цибулею - фото крок 5 Варені яйця нарізаємо і додаємо до цибулі.

Диву з зеленою цибулею - фото крок 6 Насипаємо в начинку тертий сир, мелений перець і додаємо ложку соняшникової олії. все перемішуємо.

Диву з зеленою цибулею - фото крок 7 Тісто розділяємо на 8 частин. Кожну частину розгортаємо тонко.

Диву з зеленою цибулею - фото крок 8 На одну половину викладаємо начинку.

Диву з зеленою цибулею - фото крок 9 Накриваємо другою половиною тіста і защипуємо краю.

Диву з зеленою цибулею - фото крок 10 Сковороду змащуємо маслом і розігріваємо. викладаємо чуду. Готуємо на середньому вогні, по 2-3 хвилини з кожного боку.

Диву з зеленою цибулею - фото крок 11 Диву з зеленою цибулею подаємо до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Cвіние вушка смажені з цибулею

Диву з картоплею даргинского

Cвіние вушка смажені з цибулею — простий у приготуванні салат. Лук ми подамо синій, свіжий, а також додамо шпинату, щоб він пов'язав всі інгредієнти в єдине ціле. Вуха відварити і обсмажити на маслі. опис приготування: Як приготувати свинячі вушка смажені з цибулею? 1. Вуха треба ретельно почи...

Дріжджові коржі з цибулею

Дріжджові коржі з цибулею

М'які і смачні (з доступних продуктів) коржі відмінно підійдуть для обіду, до тарілочці ароматного супу або солянки. Рецепт простий і легкий, дивіться і повторюйте! опис приготування: Щоб приготувати дріжджові коржі з цибулею, знадобиться найпростіший набір продуктів. Тісто на молоці з вершков...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...