Рецепт Диву з зеленою цибулею
диву — коржі з прісного тіста з великою кількістю начинки. Диву готують з сиром, картоплею, грибами, м'ясним фаршем або з різноманітною зеленню. Спробуйте начинку із зеленої цибулі.
опис приготування:
Тісто для диву, обов'язково, треба розкачати тонко, тоді смак випічки буде краще. Начинка в основі смаку, а тонке тісто доповнює. Зелена цибуля добре поєднується з яйцем і сиром і таке поєднання підійде для начинки.
- Цибуля зелена— 2 пучка
- яйця— 3 штуки
- Олія соняшникова— 4 Ст. ложки(2 ст.л. — в тісто, 1 ст.л. — в начинку, 1 ст.л. — для змазування сковороди)
- Борошно пшеничне— 1 Склянка
- сіль— 1 щіпка
- Чорний перець— 1 щіпка
- вода— 50 мілілітрів
- сир твердий— 30-50 грам
У миску насипаємо борошно і сіль, додаємо 2 ст. ложки соняшникової олії.
Невеликими порціями додаємо теплу воду і замішуємо тісто. Коли тісто стало еластичним, залишаємо його на 10-15 хвилин.
готуємо начинку. Зелену цибулю моєму, ріжемо і висипаємо в миску.
Варені яйця нарізаємо і додаємо до цибулі.
Насипаємо в начинку тертий сир, мелений перець і додаємо ложку соняшникової олії. все перемішуємо.
Тісто розділяємо на 8 частин. Кожну частину розгортаємо тонко.
На одну половину викладаємо начинку.
Накриваємо другою половиною тіста і защипуємо краю.
Сковороду змащуємо маслом і розігріваємо. викладаємо чуду. Готуємо на середньому вогні, по 2-3 хвилини з кожного боку.
Диву з зеленою цибулею подаємо до столу. Смачного!
Подібні рецепти
Диву з картоплею даргинского
Cвіние вушка смажені з цибулею — простий у приготуванні салат. Лук ми подамо синій, свіжий, а також додамо шпинату, щоб він пов'язав всі інгредієнти в єдине ціле. Вуха відварити і обсмажити на маслі. опис приготування: Як приготувати свинячі вушка смажені з цибулею? 1. Вуха треба ретельно почи...
Дріжджові коржі з цибулею
М'які і смачні (з доступних продуктів) коржі відмінно підійдуть для обіду, до тарілочці ароматного супу або солянки. Рецепт простий і легкий, дивіться і повторюйте! опис приготування: Щоб приготувати дріжджові коржі з цибулею, знадобиться найпростіший набір продуктів. Тісто на молоці з вершков...
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...