Рецепт Cоленая скумбрія

Рецепт Cоленая скумбрія
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 дн. 2 г. 0 хв.
солона скумбрія, приготована в домашніх умовах, виходить набагато краще і смачніше, ніж магазинна. Рибна закуска вийде ніжною, солоної, з приємним пряним ароматом. І готувати просто.

опис приготування:

Солону рибку люблять майже всі, але купівельна не завжди трапляється смачною і якісною. Я із задоволенням розповім вам, як приготувати солону скумбрію в домашніх умовах. Рецепт її приготування незвичайний і оригінальний, але скумбрія виходить ніжною, солоненьке, з ароматом прянощів та часнику. В якості закуски солона скумбрія просто чудова.

  • скумбрія— 3 штуки
  • Гірчиця в зернах— 1,5 чайних ложки
  • часник— 1 штука
  • Лавровий лист— 3 штуки
  • перець духмяний— 1 грам
  • сіль— 4 Ст. ложки
  • Паприка солодка мелена— 1 Чайна ложка
Cоленая скумбрія - фото крок 1 Якщо риба заморожена, то її необхідно розморозити в холодильнику. Потім розрізаємо скумбрію уздовж хребта і видаляємо хребет, голову і хвіст.

Cоленая скумбрія - фото крок 2 Прибираємо нутрощі і всі кістки. Потім акуратно промиваємо філе і добре просушують.

Cоленая скумбрія - фото крок 3 Далі змішуємо сіль, паприка, гірчицю, мелений духмяний перець і нарізаний лавровий лист.

Cоленая скумбрія - фото крок 4 Посипаємо філе сумішшю, а часник нарізаємо на пластинки і викладаємо на одну половину скумбрії.

Cоленая скумбрія - фото крок 5 Складаємо одну половину філе на другу і зверху знову посипаємо пряною сумішшю.

Cоленая скумбрія - фото крок 6 Щільно загортаємо рибу в харчову плівку і відправляємо в холодильник на пару годин, а потім в морозильну камеру мінімум на 24 годину.

Cоленая скумбрія - фото крок 7 Дістаємо солону скумбрію і розморожуємо в холодильнику. Потім нарізаємо на шматочки і подаємо на стіл.

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Скумбрія, запечена з овочами

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...