Рецепт Дріжджові коржі з цибулею
М'які і смачні (з доступних продуктів) коржі відмінно підійдуть для обіду, до тарілочці ароматного супу або солянки. Рецепт простий і легкий, дивіться і повторюйте!
опис приготування:
Щоб приготувати дріжджові коржі з цибулею, знадобиться найпростіший набір продуктів. Тісто на молоці з вершковим маслом, яке можна замінити маргарином високої якості. Для начинки смажену цибулю на рослинній олії з сіллю і перцем меленим. Все легко і смачно, пробуйте!
- Борошно пшеничне— 500 грам(тісто)
- молоко— 250 мілілітрів(тісто)
- Дріжджі сухі швидкодіючі— 1 Ст. ложка(тісто)
- яйце— 2 штуки(тісто)
- Вершкове масло— 50 грам(тісто)
- цукор— 1,5 чайних ложки(тісто)
- сіль— 1 Чайна ложка(тісто)
- Ріпчаста цибуля— 600 грам(начинка)
- сіль, перець чорний мелений— За смаком(начинка)
- Масло рослинне— 2 Ст. ложки(для смаження цибулі)
- жовток— 1 штука(для змазування коржиків)
- молоко— 1 Чайна ложка(для змазування коржиків)
2. У тепле молоко покладіть цукор і дріжджі. Залиште на 10 хвилин.
3. У просіяне борошно покладіть сіль, розтоплене масло, яйця, тепле молоко з дріжджами і цукром.
4. Починайте замішувати тісто з центру, поступово додаючи борошно. Краще використовувати дерев'яні предмети, наприклад, ложку або лопатку.
5. Коли тісто почне збиратися в кого, перекладіть його на стіл і домесіте руками ще 5-6 хвилин. При цьому борошно додавати не потрібно, повинен вийти пластичний м'який колобок. Накрийте тісто серветкою, поставте в тепле місце на 1 час.
6. Тепер приготуйте начинку: цибуля ріпчаста очистіть і вимийте, поріжте тонко півкільцями. Обсмажте на олії до м'якості, приправити сіллю, поперчіть.
7. розділити тісто 8-10 частин, від бажаного розміру коржів. Я поділила на 8 частин. Скачайте шматочки в кульки. Зробіть руками корж з невеликими бортиками. Покладіть в неї восьму частину начинки лушпиння. Також вступите з іншим тестом і цибулею.
8. Всі коржі розмістіть на змащеному пергаменті. Змастіть бортики жовтком (можна з молоком його розвести, можна і без молока). Надішліть в гарячу духовку після 20 хвилинної расстойки. випікайте при 200 градусах 20 хвилин.
9. коржі готові!
10. Остудіть трохи і пробуйте!
11. І всередині хочу показати, м'які, як пух!
Подібні рецепти
Коржі на сковороді з зеленою цибулею
Рецепт приготування домашніх булочок на дріжджах. опис приготування: Що може бути смачніше домашньої випічки? Порадуйте свою сім'ю чудовими пишними булочками. молока— 4 склянки цукру— 1 Склянка сухих дріжджів— 4 чайних ложки борошна— 9 склянок розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 1 Чайна ложка ...
Дріжджові булочки
Рецепт приготування пишних дріжджових булочок. опис приготування: Булочки можна розрізати навпіл, покласти всередину шинку, сир, скибочку помідора і салат і подавати як сендвіч. теплої води— 1,5 склянки сухих дріжджів— 7 грам цукру— 2 чайних ложки солі— 2 чайних ложки вершкового масла— 4 Ст....
Дріжджові оладки пісні
Домашні оладки - це щось зовсім тепле, домашнє. Найчастіше оладки готувала бабуся. У неї вони виходили пишними і смачними, але зовсім без яєць. як? Та дуже просто! Оладки були дріжджовими. опис приготування: У період посту слід подавати подібні страви з кармельним соусом, приготованому на осно...
Дріжджові булочки з кунжутом
Рецепт приготування дріжджових булочок. опис приготування: З тіста в рецепті ви можете приготувати 2 хліба, 18 булочок, 12 булочок для гамбургерів або 18 сосисок в тісті. сіль— 1 1/2 чайних ложки цукор— 3 Ст. ложки розчинні дріжджі— 2 чайних ложки яйце— 1 штука несолоне вершкове масло або ма...
Данські коржі з креветками і ікрою
Рецепт приготування традиційних бутербродів Данії, де вміють цінувати морепродукти. опис приготування: Вишукане поєднання лимонного соку, риби, креветок і чорної ікри миттєво створить атмосферу затишку і достатку у вашому домі, коли ви почастуєте своїх домашніх і гостей справжнім Датським блюд...