Рецепт Дріжджові коржі з цибулею

Рецепт Дріжджові коржі з цибулею
Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 г. 0 хв.
М'які і смачні (з доступних продуктів) коржі відмінно підійдуть для обіду, до тарілочці ароматного супу або солянки. Рецепт простий і легкий, дивіться і повторюйте!

опис приготування:

Щоб приготувати дріжджові коржі з цибулею, знадобиться найпростіший набір продуктів. Тісто на молоці з вершковим маслом, яке можна замінити маргарином високої якості. Для начинки смажену цибулю на рослинній олії з сіллю і перцем меленим. Все легко і смачно, пробуйте!

  • Борошно пшеничне— 500 грам(тісто)
  • молоко— 250 мілілітрів(тісто)
  • Дріжджі сухі швидкодіючі— 1 Ст. ложка(тісто)
  • яйце— 2 штуки(тісто)
  • Вершкове масло— 50 грам(тісто)
  • цукор— 1,5 чайних ложки(тісто)
  • сіль— 1 Чайна ложка(тісто)
  • Ріпчаста цибуля— 600 грам(начинка)
  • сіль, перець чорний мелений— За смаком(начинка)
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки(для смаження цибулі)
  • жовток— 1 штука(для змазування коржиків)
  • молоко— 1 Чайна ложка(для змазування коржиків)
Дріжджові коржі з цибулею - фото крок 1 1. Підготуйте продукти. Вершкове масло поставте в мікрохвильовку на 15 секунд, щоб розтануло. Борошно просійте добре.

Дріжджові коржі з цибулею - фото крок 2 2. У тепле молоко покладіть цукор і дріжджі. Залиште на 10 хвилин.

Дріжджові коржі з цибулею - фото крок 3 3. У просіяне борошно покладіть сіль, розтоплене масло, яйця, тепле молоко з дріжджами і цукром.

Дріжджові коржі з цибулею - фото крок 4 4. Починайте замішувати тісто з центру, поступово додаючи борошно. Краще використовувати дерев'яні предмети, наприклад, ложку або лопатку.

Дріжджові коржі з цибулею - фото крок 5 5. Коли тісто почне збиратися в кого, перекладіть його на стіл і домесіте руками ще 5-6 хвилин. При цьому борошно додавати не потрібно, повинен вийти пластичний м'який колобок. Накрийте тісто серветкою, поставте в тепле місце на 1 час.

Дріжджові коржі з цибулею - фото крок 6 6. Тепер приготуйте начинку: цибуля ріпчаста очистіть і вимийте, поріжте тонко півкільцями. Обсмажте на олії до м'якості, приправити сіллю, поперчіть.

Дріжджові коржі з цибулею - фото крок 7 7. розділити тісто 8-10 частин, від бажаного розміру коржів. Я поділила на 8 частин. Скачайте шматочки в кульки. Зробіть руками корж з невеликими бортиками. Покладіть в неї восьму частину начинки лушпиння. Також вступите з іншим тестом і цибулею.

Дріжджові коржі з цибулею - фото крок 8 8. Всі коржі розмістіть на змащеному пергаменті. Змастіть бортики жовтком (можна з молоком його розвести, можна і без молока). Надішліть в гарячу духовку після 20 хвилинної расстойки. випікайте при 200 градусах 20 хвилин.

Дріжджові коржі з цибулею - фото крок 9 9. коржі готові!

Дріжджові коржі з цибулею - фото крок 10 10. Остудіть трохи і пробуйте!

Дріжджові коржі з цибулею - фото крок 11 11. І всередині хочу показати, м'які, як пух!

Подібні рецепти

Домашні дріжджові булочки

Коржі на сковороді з зеленою цибулею

Рецепт приготування домашніх булочок на дріжджах. опис приготування: Що може бути смачніше домашньої випічки? Порадуйте свою сім'ю чудовими пишними булочками. молока— 4 склянки цукру— 1 Склянка сухих дріжджів— 4 чайних ложки борошна— 9 склянок розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 1 Чайна ложка ...

Дріжджові булочки

Дріжджові булочки

Рецепт приготування пишних дріжджових булочок. опис приготування: Булочки можна розрізати навпіл, покласти всередину шинку, сир, скибочку помідора і салат і подавати як сендвіч. теплої води— 1,5 склянки сухих дріжджів— 7 грам цукру— 2 чайних ложки солі— 2 чайних ложки вершкового масла— 4 Ст....

Дріжджові оладки пісні

Дріжджові оладки пісні

Домашні оладки - це щось зовсім тепле, домашнє. Найчастіше оладки готувала бабуся. У неї вони виходили пишними і смачними, але зовсім без яєць. як? Та дуже просто! Оладки були дріжджовими. опис приготування: У період посту слід подавати подібні страви з кармельним соусом, приготованому на осно...

Дріжджові булочки з кунжутом

Дріжджові булочки з кунжутом

Рецепт приготування дріжджових булочок. опис приготування: З тіста в рецепті ви можете приготувати 2 хліба, 18 булочок, 12 булочок для гамбургерів або 18 сосисок в тісті. сіль— 1 1/2 чайних ложки цукор— 3 Ст. ложки розчинні дріжджі— 2 чайних ложки яйце— 1 штука несолоне вершкове масло або ма...

Данські коржі з креветками і ікрою

Данські коржі з креветками і ікрою

Рецепт приготування традиційних бутербродів Данії, де вміють цінувати морепродукти. опис приготування: Вишукане поєднання лимонного соку, риби, креветок і чорної ікри миттєво створить атмосферу затишку і достатку у вашому домі, коли ви почастуєте своїх домашніх і гостей справжнім Датським блюд...