Рецепт Дріжджові булочки
Рецепт приготування пишних дріжджових булочок.
опис приготування:
Булочки можна розрізати навпіл, покласти всередину шинку, сир, скибочку помідора і салат і подавати як сендвіч.
- теплої води— 1,5 склянки
- сухих дріжджів— 7 грам
- цукру— 2 чайних ложки
- солі— 2 чайних ложки
- вершкового масла— 4 Ст. ложки
- соди— 1/4 склянки
- яйце— 1 штука
2. Викласти тісто на злегка посипаною борошном поверхні. Вистелити два дека пергаментним папером. Нарізати тісто на 18 скибочок (60 г кожен). Кожен шматочок тіста сформувати в круглий гладкий кулю, злегка перекочуючи кульку навколо долоні. Викласти булочки на деко на відстані приблизно 2,5 см один від одного. Накрити рушником і дати тісту піднятися в теплому місці протягом 30 хвилин, поки булочки не зростуть в об'ємі в два рази.
3. Розігріти духовку до 220 градусів. У великій каструлі довести 2 літра води до слабкого кипіння. Додати харчову соду і зменшити вогонь. Покласти в воду булочки на 30 секунд, потім обережно перевернути на іншу сторону і почекати ще 30 секунд. Прибрати булочки з каструлі і повторити процедуру з іншими.
4. Змастити кожну булочку злегка збитим яйцем за допомогою щітки, переконавшись в тому, що всі сторони повністю покриті яєчної сумішшю. Посипати кожну булочку сіллю. Ножем вирізати символ "; / "; або "; X" у верхній частині кожної булочки. Випікати булочки в розігрітій духовці протягом 15-20 хвилин, встановивши листи на нижню і верхню стійки.
Подібні рецепти
Торт «Наполеон» класичний (з домашнього тесту)
Рецепт приготування домашніх булочок на дріжджах. опис приготування: Що може бути смачніше домашньої випічки? Порадуйте свою сім'ю чудовими пишними булочками. молока— 4 склянки цукру— 1 Склянка сухих дріжджів— 4 чайних ложки борошна— 9 склянок розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 1 Чайна ложка ...
Дріжджові булочки з кунжутом
Рецепт приготування дріжджових булочок. опис приготування: З тіста в рецепті ви можете приготувати 2 хліба, 18 булочок, 12 булочок для гамбургерів або 18 сосисок в тісті. сіль— 1 1/2 чайних ложки цукор— 3 Ст. ложки розчинні дріжджі— 2 чайних ложки яйце— 1 штука несолоне вершкове масло або ма...
Дріжджові оладки пісні
Домашні оладки - це щось зовсім тепле, домашнє. Найчастіше оладки готувала бабуся. У неї вони виходили пишними і смачними, але зовсім без яєць. як? Та дуже просто! Оладки були дріжджовими. опис приготування: У період посту слід подавати подібні страви з кармельним соусом, приготованому на осно...
Дріжджові коржі з цибулею
М'які і смачні (з доступних продуктів) коржі відмінно підійдуть для обіду, до тарілочці ароматного супу або солянки. Рецепт простий і легкий, дивіться і повторюйте! опис приготування: Щоб приготувати дріжджові коржі з цибулею, знадобиться найпростіший набір продуктів. Тісто на молоці з вершков...
Булочки з сиром і шинкою
Що ви скажете щодо ситної закуски, якої навіть можна наїстися в обід? Я завжди любила такі страви, коли не хочеться перевантажувати шлунок днем. А ще такі варіанти підходять для святкового столу. опис приготування: Зараз ви дізнаєтеся про те, як приготувати булочки з сиром і шинкою. Тільки не ...