Рецепт Курча в духовці (в рукаві)
Обожнюю готувати курочку (курчати) в рукаві, м'ясо виходить соковитим. Можна зробити її рум'яної, якщо відкрити рукав в самому кінці запікання. розповім, як приготувати курчати в духовці (в рукаві).
опис приготування:
Запікаю курчати в рукаві разом з овочами, так м'ясо вийде ароматним і просоченою соками. Курчати можна подати з овочами, пюре (з картоплі, горошку, селери) або салатом. Перед подачею розбираю його на невеликі шматочки, так зручніше їсти.
- курча— 1 штука(1-1,3 кілограма)
- часник— 1 зубчик
- Зелена цибуля— 1 пучок
- сіль— За смаком
- майонез— 2-3 Ст. ложок
2 У миску покладіть майонез (2-3 столові ложки), часник пропустіть через прес, додайте сіль і перемішайте.
3 Натріть курчати сумішшю і викладіть в рукав для запікання. Загорніть щільно краю і відправте в розігріту заздалегідь до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.
4 Готового курчати дістаньте з духовки і з рукава. Розділіть його порційно і посипте дрібно рубаним зеленою цибулею. Краще подавайте блюдо гарячим, смачного!
Подібні рецепти
Курча в фользі в духовці
Всім відоме блюдо — це справжній цвях святкового столу! Ваші гості будуть у захваті від такого ніжного м'яса. Дивимося рецепт приготування курчати тютюну в духовці в домашніх умовах. опис приготування: Для приготування курчати тютюну в духовці не потрібно особливих кулінарних здібностей. Приго...
Курча в духовці
Смачне і дуже апетитне блюдо - курча, запечений в духовці. Його можна приготувати і в звичайний день, і подати до невеликого сімейного торжества. Готується він дуже легко, адже рецепт нескладний. опис приготування: Курка або курча, запечені в духовці, це одне з найпопулярніших страв на сімейне...
Цвітна капуста в рукаві
Люблю запікати м'ясо з різними овочами. Сьогодні захотілося спробувати зробити кольорову капусту з курячими гомілками в рукаві. Вийшло дуже смачно. опис приготування: Сьогодні будемо запікати кольорову капусту з курятиною і іншими овочами в рукаві. Спочатку підготуйте овочі: капусту розберіть ...
Курча «Chilindron» в Арагонському
Сьогодні у нас іспанська кухня! Один з хітів іспанської кухні - тушкований у вині курча в соусі "; чиліндрон ";. Чилі-ндрон - з назви видно, що в соусі використовується перець чилі. Заходьте і готуйте! опис приготування: Ніжна соковита курочка, обсмажена з беконом, а потім протушенние разом з ...
Курча чкмерулі
Курча чкмерулі - традиційне грузинське блюдо з курки в маринаді з севанской солі. У вас немає севанской солі? Не біда. Заходьте, і я навчу вас готувати таку сіль! опис приготування: У традиційних стравах я не рекомендую міняти рецептуру. У цьому рецепті теж, але замість цілого курчати цілком м...