Рецепт Курча тютюну

Рецепт Курча тютюну
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Сьогодні розповім один дуже популярний рецепт грузинської кухні, як приготувати курчати тютюну. Він виходить з хрусткою скоринкою зовні, а всередині соковитий і м'який. Окремо подаю часниковий соус.

опис приготування:

Курчати тютюну можна замовити в будь-якому кафе чи ресторані, а також купити в супермаркеті. Але не буде смачніше курчати, ніж той, якого приготуєте самостійно. Оскільки це грузинське блюдо, то до нього відмінно підійде соус «Ткемалі», а також томатний пряний соус. Курча настільки соковитий, що можна подати його і без соусу до будь-якого гарніру.

  • курча— 1 штука
  • Оливкова олія— 50 мілілітрів
  • сіль— За смаком
  • Гострий червоний перець— За смаком
  • часник— 8-10 зубчиків
  • вода— 500 мілілітрів
  • Koriandr— 0,5 чайних ложки
1 Курчати вимийте і витріть серветками, потім гострим ножем зробіть надріз по грудинке і розгорніть птицю.

2 Натріть курку з двох сторін оливковою олією і гарненько посоліть.

3 У велику каструлю налийте олію і розігрійте гарненько. Викладіть курку грудкою вниз і посипте чайною ложкою гострого червоного перцю. Притисніть чимось важким і смажте курку.

4 Обсмажуйте птицю з двох сторін до готовності, при кожному перевертанні притискайте пресом.

5 Викладіть готову курку на тарілку. Чи не виливайте масло, на ньому будете робити соус.

6 Очистіть часник і викладіть його в ступку, додайте коріандр і розімніть, потім додайте чайну ложку гострого перцю.

7 Влийте кип'ячену воду і перемішайте, потім вилийте приготовану суміш в сковороду, де обсмажували курку.

8 Перемішайте і доведіть до кипіння, потім варіть 2-3 хвилини. Готовий соус перекладіть в миску.

9 Розріжте курку на шматочки і полийте приготованим теплим соусом, подавайте до столу блюдо гарячим.

Подібні рецепти

Курча тютюну на мангалі

Курча тютюну на грилі

Нехай вас не лякає процес готування страви, це навіть простіше, ніж шашлик! Я знаю відмінний рецепт, як приготувати курчати тютюну на мангалі з соусом з волоських горіхів і кінзи. Ви будете в захваті! опис приготування: Курчати тютюну їдять руками, тому подавайте готову страву прямо на листі с...

Курча тютюну з картоплею

Курча тютюну з картоплею

курча тютюну — завжди виграшне блюдо, воно подобається всім і завжди, доречно як на буденний, так і на святковий стіл, а якщо його приготувати з картоплею, то буде відразу і основне блюдо і гарнір опис приготування: курка, не може набриднути, якщо підійти до процесу готування творчо. наприклад...

Курча тютюну (тапас)

Курча тютюну (тапас)

курча тютюну — популярне грузинське блюдо. Готується воно просто і досить швидко. Обсмажити курчати з коріандром і зирой. На сім'ю буде достатньо двох-трьох курчат. Знадобиться молоток і ступка. опис приготування: У страві "; Курча тютюну" головне — курча. Приправи вибирайте на свій смак. Смаж...

Курча тапака (або тютюну)

Курча тапака (або тютюну)

це смачне, ароматне, одне з найвідоміших грузинське блюдо можна приготувати вдома, щоб поласувати соковитим і ніжним м'ясом курчати, пригостити друзів і рідних. Готується курча швидко і легко. опис приготування: Хочете почастувати рідних і друзів найніжнішим і соковитим м'ясом курчати? Я раджу...

Курча тютюну в духовці

Курча тютюну в духовці

Всім відоме блюдо — це справжній цвях святкового столу! Ваші гості будуть у захваті від такого ніжного м'яса. Дивимося рецепт приготування курчати тютюну в духовці в домашніх умовах. опис приготування: Для приготування курчати тютюну в духовці не потрібно особливих кулінарних здібностей. Приго...