Рецепт Курча тютюну
Сьогодні розповім один дуже популярний рецепт грузинської кухні, як приготувати курчати тютюну. Він виходить з хрусткою скоринкою зовні, а всередині соковитий і м'який. Окремо подаю часниковий соус.
опис приготування:
Курчати тютюну можна замовити в будь-якому кафе чи ресторані, а також купити в супермаркеті. Але не буде смачніше курчати, ніж той, якого приготуєте самостійно. Оскільки це грузинське блюдо, то до нього відмінно підійде соус «Ткемалі», а також томатний пряний соус. Курча настільки соковитий, що можна подати його і без соусу до будь-якого гарніру.
- курча— 1 штука
- Оливкова олія— 50 мілілітрів
- сіль— За смаком
- Гострий червоний перець— За смаком
- часник— 8-10 зубчиків
- вода— 500 мілілітрів
- Koriandr— 0,5 чайних ложки
2 Натріть курку з двох сторін оливковою олією і гарненько посоліть.
3 У велику каструлю налийте олію і розігрійте гарненько. Викладіть курку грудкою вниз і посипте чайною ложкою гострого червоного перцю. Притисніть чимось важким і смажте курку.
4 Обсмажуйте птицю з двох сторін до готовності, при кожному перевертанні притискайте пресом.
5 Викладіть готову курку на тарілку. Чи не виливайте масло, на ньому будете робити соус.
6 Очистіть часник і викладіть його в ступку, додайте коріандр і розімніть, потім додайте чайну ложку гострого перцю.
7 Влийте кип'ячену воду і перемішайте, потім вилийте приготовану суміш в сковороду, де обсмажували курку.
8 Перемішайте і доведіть до кипіння, потім варіть 2-3 хвилини. Готовий соус перекладіть в миску.
9 Розріжте курку на шматочки і полийте приготованим теплим соусом, подавайте до столу блюдо гарячим.
Подібні рецепти
Курча тютюну на грилі
Нехай вас не лякає процес готування страви, це навіть простіше, ніж шашлик! Я знаю відмінний рецепт, як приготувати курчати тютюну на мангалі з соусом з волоських горіхів і кінзи. Ви будете в захваті! опис приготування: Курчати тютюну їдять руками, тому подавайте готову страву прямо на листі с...
Курча тютюну з картоплею
курча тютюну — завжди виграшне блюдо, воно подобається всім і завжди, доречно як на буденний, так і на святковий стіл, а якщо його приготувати з картоплею, то буде відразу і основне блюдо і гарнір опис приготування: курка, не може набриднути, якщо підійти до процесу готування творчо. наприклад...
Курча тютюну (тапас)
курча тютюну — популярне грузинське блюдо. Готується воно просто і досить швидко. Обсмажити курчати з коріандром і зирой. На сім'ю буде достатньо двох-трьох курчат. Знадобиться молоток і ступка. опис приготування: У страві "; Курча тютюну" головне — курча. Приправи вибирайте на свій смак. Смаж...
Курча тапака (або тютюну)
це смачне, ароматне, одне з найвідоміших грузинське блюдо можна приготувати вдома, щоб поласувати соковитим і ніжним м'ясом курчати, пригостити друзів і рідних. Готується курча швидко і легко. опис приготування: Хочете почастувати рідних і друзів найніжнішим і соковитим м'ясом курчати? Я раджу...
Курча тютюну в духовці
Всім відоме блюдо — це справжній цвях святкового столу! Ваші гості будуть у захваті від такого ніжного м'яса. Дивимося рецепт приготування курчати тютюну в духовці в домашніх умовах. опис приготування: Для приготування курчати тютюну в духовці не потрібно особливих кулінарних здібностей. Приго...