Рецепт Çalop

Рецепт Çalop
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 20 хв.
освіжаючий, дуже легкий і неймовірно ароматний чалоп в домашніх умовах просто незамінний в літню пору. Всім любителям холодних супів обов'язково рекомендую спробувати це блюдо.

опис приготування:

тим, хто ще не відкрив для себе узбецьку кухню і не знає, як зробити Чалоп, пропоную цей простий рецепт. Попередньо потрібно заготовити лід. Підійде як звичайна вода, так і відвари з найрізноманітнішою зеленню, яка опиниться під рукою.

1. Далі все досить просто. З'єднайте катик і охолоджену воду, акуратно перемішайте.

2. Вимийте і відкиньте на друшляк свіжу зелень. Можна використовувати кінзу, Зелена цибуля, кріп, петрушку і т.д. Зелень потрібно подрібнити.

3. Нарізаємо тонкою соломкою вимитий і просушений огірок.

4. Редис також вимиємо й наріжемо соломкою або тонкими кружечками.

5. З'єднуємо всі інгредієнти, акуратно їх перемішуємо.

6. Класичний рецепт "; Чалоп" можна доповнити відвареної яловичиною і картоплею, щоб страва була більш ситним. Посоліть і поперчіть все за смаком.

7. На дно тарілки для подачі викладіть 2-3 кубики льоду і налити Чалоп.

Зверху можна додати ще дрібку свіжої зелені - і все, блюдо можна починати дегустувати.


  • йогурт— 1 літр
  • огірок— 2-3 штук
  • редис— 6-7 штук
  • зелень— 1 пучок
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
  • вода— 1 Склянка
тим, хто ще не відкрив для себе узбецьку кухню і не знає, як зробити Чалоп, пропоную цей простий рецепт. Попередньо потрібно заготовити лід. Підійде як звичайна вода, так і відвари з найрізноманітнішою зеленню, яка опиниться під рукою.

1. Далі все досить просто. З'єднайте катик і охолоджену воду, акуратно перемішайте.

2. Вимийте і відкиньте на друшляк свіжу зелень. Можна використовувати кінзу, Зелена цибуля, кріп, петрушку і т.д. Зелень потрібно подрібнити.

3. Нарізаємо тонкою соломкою вимитий і просушений огірок.

4. Редис також вимиємо й наріжемо соломкою або тонкими кружечками.

5. З'єднуємо всі інгредієнти, акуратно їх перемішуємо.

6. Класичний рецепт "; Чалоп" можна доповнити відвареної яловичиною і картоплею, щоб страва була більш ситним. Посоліть і поперчіть все за смаком.

7. На дно тарілки для подачі викладіть 2-3 кубики льоду і налити Чалоп.

Зверху можна додати ще дрібку свіжої зелені - і все, блюдо можна починати дегустувати.


Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Млинці на молоці (простий рецепт)

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...