Рецепт Чашушулі з яловичини
Чашушулі з яловичини — гостре грузинське м'ясне блюдо. Блюдо потрібно готувати в казані, так як м'ясо нудиться у власному соку. Додається багато гострого перцю, але ви дійте на свій смак!
опис приготування:
Чашушулі з яловичини подається без гарніру, з лавашем. Щоб м'ясо не було жорстким і сухим, по-перше беріть телятину, а по-друге обов'язково готуйте в казані або посуді з товстим дном і стінками, я зазвичай готую такі страви в гусятниці. Чашушулі з яловичини дуже ароматне і смачне блюдо, насмілюся назвати його ще й корисним. Так як в його складі м'ясо і овочі. Зі спеціями звертайтеся обережно і весь час пробуйте блюдо на смак! Успіхів і приємного апетиту!
- яловичина— 500 грам
- Цибуля— 100 грам
- часник— 2 зубчики
- кінза сушена— 1 Чайна ложка
- Хміль-сунелі— 1 Чайна ложка
- Перець солодкий— 1/2 штуки
- кріп— 50 грам
- Аджика— 4 Ст. ложки
- сіль— 1,25 чайних ложки
- Масло рослинне— 20 мілілітрів
- перець мелений— 1 Чайна ложка
- помідори— 300 грам
- Перець жовтий солодкий— 1/2 штуки
- петрушка— 30 грам
Цибулю порізати тонкими півкільцями.
Смешайте мясо с луком и добавьте 0,25 ç.l. солі. Перемішайте і маринують півгодини.
подрібніть часник.
В разогретый казан налейте масло, раскалите его и отправьте туда мясо.
Мясо помешиваем, давая испариться лишней влаге.
Когда жидкость уменьшится, додайте часник.
Через минутку другую начинаем добавлять специи: Kinzu, хміль-сунелі, перець. перемішуємо, накриваємо кришкою, тертя 15 хвилин на невеликому вогні.
Добавляем помидоры и тушим 30 хвилин.
Нарежьте мелко перцы.
ріжемо зелень.
Добавляем через полчаса соль, перець.
Додаємо солодкий перець, тушим и через пару минут закладываем зелень. все перемішуємо.
Снимаем с плиты и даем настояться под крышкой 15 хвилин.
Подібні рецепти
Вишневий торт з вершками
Сьогодні будемо готувати дуже милі і смачні тефтелі в підливі, які будинки ми називаємо їжачки з яловичини. Називаємо їх через зовнішнього вигляду, який вони набувають за рахунок змішування фаршу і рису. опис приготування: Їжачки з яловичини з даного рецептом — це милі маленькі тефтелі дуже см...
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...