Рецепт Їжачки з яловичини
Сьогодні будемо готувати дуже милі і смачні тефтелі в підливі, які будинки ми називаємо їжачки з яловичини. Називаємо їх через зовнішнього вигляду, який вони набувають за рахунок змішування фаршу і рису.
опис приготування:
Їжачки з яловичини з даного рецептом — це милі маленькі тефтелі дуже смачні і ситні. Підлива робить їх соковитими і неймовірно апетитними. Насправді, кожна людина може сам вирішити робити їжачки більшими або дрібними. У рецепті, по якому я готувала радили їжачків робити великого розміру, але на мою особисту думку, краще робити їх маленькими, так вони виглядають більш акуратно і привабливо.
Успіхів і приємного апетиту!
- Фарш із яловичини— 600 грам
- Мал— 150-200 грам
- Цибуля— 2 штуки
- морква— 1 штука
- яйце— 1 штука
- Томатна паста— 300-400 грам
- сіль, перець, спеції— — За смаком
Хорошенько промываем рис в холодной проточной воде.
В удобной посуде смешиваем рис, фарш, яйце, сіль, перець, спеції за смаком. Все хорошенько смешиваем руками.
Мелко рубим лук и обжариваем его на сковородке в растительном масле. Затем отодвигаем лук и выкладываем натертую на крупной терке морковь.
В кастрюлю наливаем воду и добавляем томатную пасту, ставимо на вогонь. Додаємо в каструлю овочі, спеції. Доводим все до кипения и убавляем огонь. солимо, добавляем немного сахара и капельку уксуса.
Из фарша формируем тефтели и панируем в муке.
Сковородку хорошенько разогреваем и наливаем в нее масла, затем убавляем огонь до среднего и обжариваем их со всех сторон до образования корочки. Готовые тефтели перекладываем в тарелочку.
Все обжаренные тефтели перекладываем в кастрюлю с томатным соусом. Уменьшаем огонь и накрываем кастрюлю крышкой. Тушим тефтели в течение 20-25 хвилин. Если потребуется то время тушения увеличиваем до полной готовности риса.
Подаємо з гарніром. Смачного!
Подібні рецепти
Салат з мандаринів і шпинату
Приготувати їжачки з гречкою було чудовою ідеєю, так як під рукою не було рису. Експеримент вдався на славу! Ось саме так народжуються нові страви, коли лінь йти в магазин і включається фантазія! опис приготування: Їжачки з гречкою готувати можна з фаршу змішаного: половина свинини, половина ...
Чашушулі з яловичини
Чашушулі з яловичини — гостре грузинське м'ясне блюдо. Блюдо потрібно готувати в казані, так як м'ясо нудиться у власному соку. Додається багато гострого перцю, але ви дійте на свій смак! опис приготування: Чашушулі з яловичини подається без гарніру, з лавашем. Щоб м'ясо не було жорстким і су...
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...