Рецепт Їжачки з яловичини

Рецепт Їжачки з яловичини
Кількість порцій: 5 Час приготування: 40 хв.
Сьогодні будемо готувати дуже милі і смачні тефтелі в підливі, які будинки ми називаємо їжачки з яловичини. Називаємо їх через зовнішнього вигляду, який вони набувають за рахунок змішування фаршу і рису.

опис приготування:

Їжачки з яловичини з даного рецептом — це милі маленькі тефтелі дуже смачні і ситні. Підлива робить їх соковитими і неймовірно апетитними. Насправді, кожна людина може сам вирішити робити їжачки більшими або дрібними. У рецепті, по якому я готувала радили їжачків робити великого розміру, але на мою особисту думку, краще робити їх маленькими, так вони виглядають більш акуратно і привабливо.

Успіхів і приємного апетиту!


  • Фарш із яловичини— 600 грам
  • Мал— 150-200 грам
  • Цибуля— 2 штуки
  • морква— 1 штука
  • яйце— 1 штука
  • Томатна паста— 300-400 грам
  • сіль, перець, спеції— — За смаком
Їжачки з яловичини - фото крок 1 Підготуємо всі необхідні для приготування інгредієнти.

Їжачки з яловичини - фото крок 2 Хорошенько промываем рис в холодной проточной воде.

Їжачки з яловичини - фото крок 3 В удобной посуде смешиваем рис, фарш, яйце, сіль, перець, спеції за смаком. Все хорошенько смешиваем руками.

Їжачки з яловичини - фото крок 4 Мелко рубим лук и обжариваем его на сковородке в растительном масле. Затем отодвигаем лук и выкладываем натертую на крупной терке морковь.

Їжачки з яловичини - фото крок 5 В кастрюлю наливаем воду и добавляем томатную пасту, ставимо на вогонь. Додаємо в каструлю овочі, спеції. Доводим все до кипения и убавляем огонь. солимо, добавляем немного сахара и капельку уксуса.

Їжачки з яловичини - фото крок 6 Из фарша формируем тефтели и панируем в муке.

Їжачки з яловичини - фото крок 7 Сковородку хорошенько разогреваем и наливаем в нее масла, затем убавляем огонь до среднего и обжариваем их со всех сторон до образования корочки. Готовые тефтели перекладываем в тарелочку.

Їжачки з яловичини - фото крок 8 Все обжаренные тефтели перекладываем в кастрюлю с томатным соусом. Уменьшаем огонь и накрываем кастрюлю крышкой. Тушим тефтели в течение 20-25 хвилин. Если потребуется то время тушения увеличиваем до полной готовности риса.

Їжачки з яловичини - фото крок 9 Подаємо з гарніром. Смачного!

Подібні рецепти

Їжачки з гречкою

Салат з мандаринів і шпинату

Приготувати їжачки з гречкою було чудовою ідеєю, так як під рукою не було рису. Експеримент вдався на славу! Ось саме так народжуються нові страви, коли лінь йти в магазин і включається фантазія! опис приготування: Їжачки з гречкою готувати можна з фаршу змішаного: половина свинини, половина ...

Чашушулі з яловичини

Чашушулі з яловичини

Чашушулі з яловичини — гостре грузинське м'ясне блюдо. Блюдо потрібно готувати в казані, так як м'ясо нудиться у власному соку. Додається багато гострого перцю, але ви дійте на свій смак! опис приготування: Чашушулі з яловичини подається без гарніру, з лавашем. Щоб м'ясо не було жорстким і су...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...