Рецепт Десерт на День Святого Валентина

Рецепт Десерт на День Святого Валентина
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 12 г. 0 хв.
14 лютого для багатьох один з найулюбленіших свят. День Всіх Закоханих завжди хочеться провести красиво і святково. Пропоную приготувати на десерт ніжний Тірамісу.

опис приготування:

Я вважаю, що Тірамісу - це в принципі універсальний десерт. Він ніжний і дуже смачний. Важливо тільки дати йому ніч на просочення. Для подачі під час посипання какао-порошком можна зробити трафарет, щоб зробити на поверхні десерту малюнок або напис.

  • яйця— 5 штук
  • маскарпоне— 1 кілограм
  • цукор— 100 грам
  • яєчний лікер— 100 мілілітрів(приблизно)
  • Печиво "; Савоярді"  — 1 штука(пачка приблизно 250г)
  • Цукровий сироп— 300 мілілітрів(приблизно 50 г цукру і не більше 1 чашки води)
  • Какао-порошок— 30 грам(для посыпки)
1 1. Спершу розділіть яйця на жовтки і білки.

2 2. 50 грамів цукру додайте до жовтків.

3 3. Збиваємо желтково-цукрову масу до пухкої маси (Dobel). Використовуйте для цього міксер.

4 4. Додайте маскарпоне до жовтків, ретельно перемішайте за допомогою міксера.

5 5. У кремі (жовтки + цукор + маскарпоне) додаємо 3 столові ложки яєчного лікеру. Знову перемішуємо міксером. Занадто довго збивати не раджу, в іншому випадку сир може відшаруватися від жовтків.

6 6. Тепер займемося білків. Їх потрібно збити до пишності. Щоб збита маса була більш стійкою, можна додати дрібку солі або пару крапель лимонного соку. Почніть збивати білки, як тільки вони починають пінитися, по чуть-чуть додавайте залишилися 50 грамів цукру. Збиваємо до щільних піків (білкова маса повинна бути стійкою, НЕ stekaty з venchika змішувач).

7 7. Збиті білки додаємо в сирну масу. Акуратно перемішайте силіконовою лопаткою або ложкою.

8 8. змішайте каву, цукровий сироп і залишився яєчний лікер. перемішайте. На кілька секунд опускайте в цю суміш печиво стороною, яка без цукрової пудри.

9 9. У форму, в якій будете формувати Тірамісу, викладайте перший шар печиво (змоченою стороною вгору).

10 10. Слідом викладаємо товстий шар сирного крему. розрівнюємо ложкою.

11 11. Далі - другий шар печива і ще один шар крему.

12 12. повторюємо шари, поки не закінчаться інгредієнти. Останнім шаром повинен бути крем.

13 Готовий десерт прибираємо на ніч у холодильник для просочення. Перед подачею присипаємо какао-порошком.

Подібні рецепти

Бутерброди на день народження дитини

Американські млинці на День Св. Валентина

Бутерброди на день народження дитини хочеться зробити оригінальними, щоб діти із задоволенням роздивлялися і їли їх. У день народження хочеться грати цілий день! Мені подобається ідея створення сови! опис приготування: Щоб бутерброди на день народження дитини вийшли красивими, візьміть три со...

Дитячий торт на День народження

Дитячий торт на День народження

Дитяче свято без торта уявити складно. Всі тільки й чекають цього головного блюда, і обрана випічка повинна вразити своїм смаком і видом. Яскравих варіацій існує багато, потрібно тільки вибрати. опис приготування: Цей рецепт дуже оригінальний, але робити його просто. Головне - вибрати м'які ко...

Десерт «для улюблених»

Десерт «для улюблених»

Ніжний десерт з красивою подачею "; Для улюблених" до наближалася доведеться дуже до речі. З таким сюрпризом чудовий настрій буде триматися цілий рік до наступного свята опис приготування: День Святого Валентина - прекрасний привід побалувати себе і коханого десертом: несподіваним, домашнім і ...

Десерт «графині Вишні»

Десерт «графині Вишні»

Цей десерт зможуть оцінити наші маленькі гурмани, вишеньки не тільки приємно їсти, але і ліпити всім разом! Підготуйте продукти, кличте помічників, і вперед! Я розповім вам, як приготувати десерт! опис приготування: Десерт може здатися важким, але повірте: це тільки на перший погляд. Процес го...

Десерт з ананаса

Десерт з ананаса

Десерт з ананаса — прекрасна можливість порадувати себе, домашніх і Ваших гостей! Десерт з ананаса готується досить легко і принесе багато задоволення! опис приготування: Десерт з ананаса з даного рецептом радує своїм незвичайним смаком. Такий десерт найкраще їсти з пилу-жару. Після того, як а...