Рецепт Цибульник львівські
Це гаряча закуска подається зі сметаною. просте, бюджетне, але казково смачне гаряче українське блюдо.
опис приготування:
Львівські Цибульник готуються з додаванням манної крупи, що надає їм пишність і ніжну текстуру.
- Цибуля ріпчаста— 4 штуки
- яйця— 3 штуки
- Манна крупа— 2 Ст. ложки
- борошно— 2-3 Ст. ложок
- сіль, чорний перець— За смаком
- Масло для смаження— 50 мілілітрів
- крем— 100 мілілітрів(для подачі)
2. Ріжемо максимально дрібно цибулю.
3. добре солимо, руками придавлюючи, щоб цибуля пустила сік і пом'якшав.
4. Додаємо яйця і манну крупу, залишаємо на 10 хвилин, щоб манка трохи розм'якла.
5. Потім додаємо борошно. Можна додати дрібку соди для пишності.
6. Тісто для Цибульник готове.
7. Розігріваємо олію на сковороді. Ложкою викладаємо як на оладки. Смажимо до скоринки.
8. Смажимо на іншій стороні.
9. Цибульник львівські готові, подаємо зі сметаною. приємного!
Подібні рецепти
Гранатовий глінтвейн
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...
Цибульник в Томмот
Влітку найчастіше я готую Цибульник в томаті, коли з'являються перші помідори. Спробуйте, це дуже смачно. опис приготування: Томат надаємо особливого смаку цибульним котлет, приємну кислоту і м'якість. Додавайте улюблені трави до тушкованого томату і створюйте нові смаки і аромати. помідори...
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...