Рецепт Цибульник львівські

Рецепт Цибульник львівські
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 25 хв.
Це гаряча закуска подається зі сметаною. просте, бюджетне, але казково смачне гаряче українське блюдо.

опис приготування:

Львівські Цибульник готуються з додаванням манної крупи, що надає їм пишність і ніжну текстуру.

  • Цибуля ріпчаста— 4 штуки
  • яйця— 3 штуки
  • Манна крупа— 2 Ст. ложки
  • борошно— 2-3 Ст. ложок
  • сіль, чорний перець— За смаком
  • Масло для смаження— 50 мілілітрів
  • крем— 100 мілілітрів(для подачі)
Цибульник львівські - фото крок 1 1. Приготуємо продукти для Цибульник. Сметана потрібна для подачі страви, в тесті її НЕ буде.

Цибульник львівські - фото крок 2 2. Ріжемо максимально дрібно цибулю.

Цибульник львівські - фото крок 3 3. добре солимо, руками придавлюючи, щоб цибуля пустила сік і пом'якшав.

Цибульник львівські - фото крок 4 4. Додаємо яйця і манну крупу, залишаємо на 10 хвилин, щоб манка трохи розм'якла.

Цибульник львівські - фото крок 5 5. Потім додаємо борошно. Можна додати дрібку соди для пишності.

Цибульник львівські - фото крок 6 6. Тісто для Цибульник готове.

Цибульник львівські - фото крок 7 7. Розігріваємо олію на сковороді. Ложкою викладаємо як на оладки. Смажимо до скоринки.

Цибульник львівські - фото крок 8 8. Смажимо на іншій стороні.

Цибульник львівські - фото крок 9 9. Цибульник львівські готові, подаємо зі сметаною. приємного!

Подібні рецепти

Цибульник

Гранатовий глінтвейн

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...

Цибульник в Томмот

Цибульник в Томмот

Влітку найчастіше я готую Цибульник в томаті, коли з'являються перші помідори. Спробуйте, це дуже смачно. опис приготування: Томат надаємо особливого смаку цибульним котлет, приємну кислоту і м'якість. Додавайте улюблені трави до тушкованого томату і створюйте нові смаки і аромати. помідори...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...