Рецепт Дорада в имбирно-мятном маринаді

Рецепт Дорада в имбирно-мятном маринаді
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
Якщо не знаєте, як приготувати дораду — моя вам порада, немає нічого кращого, ніж дорада в имбирно-мятном маринаді. Риба-каперси-помідори — це просто чарівне поєднання, яке потрібно спробувати.

опис приготування:

риба (особливо дорада) — продукт дуже специфічний. У чому її замарінуешь — такий смаковий відтінок і придбає. вважаю, що имбирно-м'ятний маринад — дуже вдале рішення для рибного маринаду, оскільки він повністю нейтралізує не надто приємний рибний запах. Дорада в имбирно-мятном маринаді виходить дуже ароматною і ніжною, а помідори і каперси лише надають страві соковитості і ніжності. коротше, якщо вам дісталася хороша, свіжа дорада — рекомендую звернути увагу на цей спосіб приготування.

хай щастить!


  • обробка— 700 грам
  • м'ята свіжа— 40 грам
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • Помідори черрі— 250 грам
  • імбир свіжий— 1 Ст. ложка
  • Оливкова олія— 30 мілілітрів
  • лимони— 1/2 штуки
  • каперсами— 30 грам
Дорада в имбирно-мятном маринаді - фото крок 1 Начнем стандартнодораду вымоем и очистим от внутренностей.

Дорада в имбирно-мятном маринаді - фото крок 2 Свежий имбирь натираем на терке.

Дорада в имбирно-мятном маринаді - фото крок 3 В ступке растираем свежие листья мяты, оливковое масло имбирь и соль.

Дорада в имбирно-мятном маринаді - фото крок 4 Получившимся маринадом обильно смазываем нашу рыбу. Внутрь каждой рыбы кладем по ломтику лимона и по веточке свежей мяты.

Дорада в имбирно-мятном маринаді - фото крок 5 Помідори черрі моєму і розрізаємо навпіл.

Дорада в имбирно-мятном маринаді - фото крок 6 Викладаємо рибу на деко, попередньо застелений пергаментним папером. Раскладываем сверху каперсы и помидоры черри, если остался маринадполиваем сверху. випікаємо 20 хвилин при 190 градусах — і майже!

Подібні рецепти

Дорада з голландським соусом

Апетитна дорада

Готуємо страва з претензією на гурманське — дорада з голландським соусом. Готується дуже просто, інгредієнти прості, але результат — як в кращих будинках Лондона і Парижа опис приготування: Дорада з голландським соусом — страва, приготувати яке не дуже-то складно (особливо при наявності наоч...

Дорада з овочами

Дорада з овочами

Дорада з овочами — це ще один дуже вдалий спосіб приготування цієї чудово смачною рибки. На цей раз будемо фарширувати дораду овочами. опис приготування: Дораду я люблю в усякому вигляді — і смажену, і запечену, і навіть варену. Однак один з моїх найулюбленіших способів приготування доради — ц...

Дорада в духовці у фользі

Дорада в духовці у фользі

Рибні страви завжди повні вітамінів і корисних мінералів для людини. Готувати рибу в духовці — одне задоволення! Легко і швидко! Я розповім вам рецепт приготування доради в духовці у фользі. опис приготування: Дорада містить залізо, літій і фтор, які необхідні для роботи щитовидної залози не м...

Дорада в середземноморському стилі з тапенадом

Дорада в середземноморському стилі з тапенадом

Рецепт приготування середземноморського рибного блюда. кількість порцій: 4 свіжі риби доради— 2 штуки каперсів— 50 грам чорних оливок без кісточок— 100 грам товчених білих сухарів— 50 грам оливкового масла— 1 Ст. ложка помідора— 3 штуки гілочки базиліка— 3 штуки сіль, перець— 1 штука(за смаком)...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...