Рецепт Дорада з овочами
Дорада з овочами — це ще один дуже вдалий спосіб приготування цієї чудово смачною рибки. На цей раз будемо фарширувати дораду овочами.
опис приготування:
Дораду я люблю в усякому вигляді — і смажену, і запечену, і навіть варену. Однак один з моїх найулюбленіших способів приготування доради — це дорада з овочами. рецепт, прямо скажемо, не самий складний — всього годину справи і смачна рибка у вас на столі.
Подавати таку рибку, природно, потрібно з білим сухим вином.
Таким же чином, по суті, можна приготувати і багато інших видів риб, проте мені здається, що найбільше тут підходить саме дорада.
хай щастить!
- обробка— 1200 грам
- помідори червоні— 200 грам
- Перець чорний мелений— 1 Чайна ложка
- сіль морська— 1 Чайна ложка
- Перець солодкий жовтий— 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Оливкова олія— 40 мілілітрів
- імбир свіжий— — За смаком
Затем в обязательном порядке рыбку необходимо обсушить — для этого достаточно промокнуть ее бумажным полотенцем.
Лучок нарезаем тонкими полуколечками.
Помидоры тоже нарезаем некрупными кусочками.
Обжариваем в масле лучок (до прозорості), затем добавляем помидоры и тушим еще 3-4 минуты до мягкости помидоров.
Далее добавляем брусочками нарезанный сладкий перец и крупно натертый свежий имбирь. тушкуємо ще 10 хвилин, помішуючи, потім знімаємо з вогню.
Получившейся овощной смесью начиняем нашу рыбку.
Выкладываем фаршированную овощами дораду на противень, застланный пекарской бумагой и слегка смазанный оливковым маслом.
випікаємо 30-35 хвилин при 200 градусах. Дорада с овощами готова! Подаем немедленно.
Подібні рецепти
Пиріг з квашеною капустою
Готуємо страва з претензією на гурманське — дорада з голландським соусом. Готується дуже просто, інгредієнти прості, але результат — як в кращих будинках Лондона і Парижа опис приготування: Дорада з голландським соусом — страва, приготувати яке не дуже-то складно (особливо при наявності наоч...
Дорада в имбирно-мятном маринаді
Якщо не знаєте, як приготувати дораду — моя вам порада, немає нічого кращого, ніж дорада в имбирно-мятном маринаді. Риба-каперси-помідори — це просто чарівне поєднання, яке потрібно спробувати. опис приготування: риба (особливо дорада) — продукт дуже специфічний. У чому її замарінуешь — такий ...
Дорада в духовці у фользі
Рибні страви завжди повні вітамінів і корисних мінералів для людини. Готувати рибу в духовці — одне задоволення! Легко і швидко! Я розповім вам рецепт приготування доради в духовці у фользі. опис приготування: Дорада містить залізо, літій і фтор, які необхідні для роботи щитовидної залози не м...
Дорада в середземноморському стилі з тапенадом
Рецепт приготування середземноморського рибного блюда. кількість порцій: 4 свіжі риби доради— 2 штуки каперсів— 50 грам чорних оливок без кісточок— 100 грам товчених білих сухарів— 50 грам оливкового масла— 1 Ст. ложка помідора— 3 штуки гілочки базиліка— 3 штуки сіль, перець— 1 штука(за смаком)...
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...