Рецепт Дорада в духовці у фользі
Рибні страви завжди повні вітамінів і корисних мінералів для людини. Готувати рибу в духовці — одне задоволення! Легко і швидко! Я розповім вам рецепт приготування доради в духовці у фользі.
опис приготування:
Дорада містить залізо, літій і фтор, які необхідні для роботи щитовидної залози не менше, ніж йод. Його теж вистачає в цій смачної рибку, так як вона мешканка морів. Готувати рибу будинку необхідно хоча б один раз в тиждень (на мій погляд). Раджу вам спробувати приготувати дораду в духовці у фользі. Вона дуже смачна! Деякі поливають дораду лимонним соком перед тим, як подати до столу, я ж цього не роблю. Приправ і цибулі цілком достатньо. Отже, переходимо безпосередньо до кулінарії. Представляю вам покроковий рецепт доради в духовці у фользі з фото.
- риба Дорада— 1 штука
- Luk-salotų— 1 штука
- чебрець— 1 щіпка
- базилік— 1 щіпка
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
Приготуйте рибу. Помийте і розріжте їй черевце і покладіть в нього цибулю, зверху риби. посипте приправами.
Полийте дораду оливковою олією.
Загорніть її в фольгу і випікайте в розігрітій на 200 градусів духовці 40 хвилин. Ваша риба Дорада вийде дуже смачною і ніжною:)
Подібні рецепти
Курка з ананасом
Готуємо страва з претензією на гурманське — дорада з голландським соусом. Готується дуже просто, інгредієнти прості, але результат — як в кращих будинках Лондона і Парижа опис приготування: Дорада з голландським соусом — страва, приготувати яке не дуже-то складно (особливо при наявності наоч...
Дорада з овочами
Дорада з овочами — це ще один дуже вдалий спосіб приготування цієї чудово смачною рибки. На цей раз будемо фарширувати дораду овочами. опис приготування: Дораду я люблю в усякому вигляді — і смажену, і запечену, і навіть варену. Однак один з моїх найулюбленіших способів приготування доради — ц...
Дорада в середземноморському стилі з тапенадом
Рецепт приготування середземноморського рибного блюда. кількість порцій: 4 свіжі риби доради— 2 штуки каперсів— 50 грам чорних оливок без кісточок— 100 грам товчених білих сухарів— 50 грам оливкового масла— 1 Ст. ложка помідора— 3 штуки гілочки базиліка— 3 штуки сіль, перець— 1 штука(за смаком)...
Дорада в имбирно-мятном маринаді
Якщо не знаєте, як приготувати дораду — моя вам порада, немає нічого кращого, ніж дорада в имбирно-мятном маринаді. Риба-каперси-помідори — це просто чарівне поєднання, яке потрібно спробувати. опис приготування: риба (особливо дорада) — продукт дуже специфічний. У чому її замарінуешь — такий ...
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...