Рецепт Чізкейк «Нью-Йорк» з вишнею

Рецепт Чізкейк «Нью-Йорк» з вишнею
Час приготування: 1 г. 40 хв.
Рецепт приготування знаменитого у всьому світі чизкейка з вершковим кремом і вишнею.

кількість порцій: 8-10
  • шоколадні або ванільні крекери— 240 грам(тісто)
  • топлене вершкове масло— 8 Ст. ложок(тісто)
  • сіль— 1/4  чайних ложки(тісто)
  • вершковий сир Філадельфія— 240 грам(крем)
  • мука— 3 Ст. ложки(крем)
  • дрібно терта лимонна цедра— 1 Чайна ложка(крем)
  • дрібно терта апельсинова цедра— 1 Чайна ложка(крем)
  • яйця великі— 5 штук(крем)
  • великі яєчні жовтки— 2 штуки(крем)
  • ваніль— 1/2  чайних ложки(крем)
  • солодка або кисла вишня без кісточок— 300 грам(начинка)
  • лимонний сік— 2 Ст. ложки(начинка)
  • цукор— 300 грам(100 грам — в тісто, 150 грам — в вершках, 50 грам — в вишневий шар)
  • крохмаль— 1 Ст. ложка(начинка)
Чізкейк 1. приготувати тісто. Подрібнити крекери в кухонному комбайні до консистенції крихт.

Чізкейк 2. Перемішати з маслом, цукром і сіллю. Викласти масу в змащену маслом форму, притискаючи до поверхні. Поставити форму в морозильник, поки ви готуєте крем і начинку.

Чізкейк 3. Розігріти духовку до 290 градусів. збити разом, вершковий сир, цукор, борошно і цедру міксером до однорідної маси. Додати ваніль, потім яйця і жовтки, по одному за раз, збити на низькій швидкості.

Чізкейк 4. Помістити форму на невелике деко, залити вершкову масу поверх тесту і випікати в середині духовки 12 хвилин. Знизити температуру до 95 градусів і випікати 1 час.
Повністю остудити пиріг на стійці, потім охолодити в холодильнику принаймні 6 годин.

Чізкейк 5. Зробити вишневу начинку. Помістіть всі інгредієнти разом в середню каструлю. Довести до кипіння. варити 1-2 хвилини, потім зняти з вогню і дати остить.Виложіть чізкейк на велике блюдо. Викласти начинку поверх охолодженого чизкейка. Довести це до кімнатної температури перед подачею на стіл. Чізкейк може бути приготований заздалегідь і зберігатися накритим в холодильнику 2 тижні.

Подібні рецепти

Джамбалайя з Нью-Орлеана

Чізкейк без випічки з вишнею

Тільки прочитала веселу назву блюда, у мене піднявся настрій, і я вирішила його приготувати. Ну, кому не сподобається рис з шинкою, тушкований в томатному соусі? сподобалося всім! Пригощайтеся і ви! опис приготування: Блюдо зручно і легко готується в одному посуді: в глибокій сковороді або сот...

Чорничний чізкейк з вершками

Чорничний чізкейк з вершками

Хочу вам запропонувати дуже простий рецепт чорничного чізкейку з вершками. Виходить свіжий і легкий літній десерт, який найкраще свій смак розкриває в охолодженому вигляді! Спробуйте! опис приготування: Це дуже простий рецепт чорничного чізкейку з вершками. Я впевнена, що вам припаде до душі й...

Чізкейк без випічки з Філадельфією

Чізкейк без випічки з Філадельфією

прекрасний чізкейк, приготований на основі сиру Філадельфія, має дуже ніжним і приємним смаком. Часто чізкейк подають зі свіжими фруктами або кисло-солодким ягідним джемом. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування чізкейку без випічки з Філадельфією. Цей десерт готується про...

Чорничний чізкейк без випічки

Чорничний чізкейк без випічки

Ділюся з вами бюджетним і простим рецептом чорничного чізкейку без випічки. Прекрасний приклад доступною і легкою в готуванні випічки, яка не залишить вас байдужими! рекомендую приготувати! опис приготування: Цей чорничний чізкейк без випічки в домашніх умовах виходить ніжним і соковитим одноч...

Чізкейк з білого шоколаду

Чізкейк з білого шоколаду

Чізкейк - варіативний і улюблений багатьма десерт. Хтось вибирає шоколадний, хтось вершковий, а хтось ягідний. Ми ж спробуємо поєднання перших двох смаків. Буде просто і оригінально одночасно. опис приготування: Для випічки зробимо найпростіше розсипчасте тісто на основі печива, додамо багато ...