Рецепт Обробка

Рецепт Обробка
Кількість порцій: 2 Час приготування: 40 хв.
Якщо ви любите рибку, то обов'язково відкрийте цей рецепт і подивіться, як приготувати дораду з фенхелем. Вона вийде неймовірно ароматною і ніжною. Дорада готується швидко і завжди вдається.

опис приготування:

Якщо ви хочете зробити на рибку золотисту скориночку, то на останні 5 хвилин заберіть фольгу і трохи збільште температуру в духовці.

Я показала вам варіант легкого гарніру для такої ароматної рибки, але ви цілком можете вибрати щось інше. Пробуйте і експериментуйте!

  • дорада vypotrošennaâ— 2 штуки
  • Зелений перець— 1 штука
  • Фенхель— 1 пучок
  • чебрець— 1 пучок
  • базилік— 1 пучок
  • петрушка— 1 пучок
  • Білий винний оцет— 1 Ст. ложка
  • помідори, листя салату— За смаком(для подачі)
  • сіль, перець— За смаком
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка
обробка - фото крок 1 Гарненько вимийте рибку і на кожній з обох сторін зробіть прорізи, як на фото.

обробка - фото крок 2 Посоліть і поперчіть рибку всередині і зовні, приготуйте суміш з половини подрібнених трав і оцту. Начините цією сумішшю рибку.

обробка - фото крок 3 Також натріть рибу зовні цією сумішшю і викладіть у форму для запікання. Духовку розігрійте до 180 градусів. Загорніть рибу у фольгу і відправте блюдо готуватися на 20 хвилин.

обробка - фото крок 4 Поки риба готується, з овочів і залишилися трав приготуйте легкий салатик, заправивши його соком лимона і оливковою олією.

обробка - фото крок 5 От і все. Подавайте дораду разом зі свіжим салатом.

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Смачна яловичина на сковороді

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...