Рецепт Dorada з sal'soj

Рецепт Dorada з sal'soj
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо ви любитель гострих страв, Ця пов'язка з соусом сальса — Саме те, що вам потрібно. Jguchii, з чудовим запахом пряних трав, цей соус додасть нові нотки навіть давно приївся страв.

опис приготування:

Смачний гострий соус сальса розігріє апетит, змусить швидше текти по жилах кров. Цей простий рецепт доради з сальсою знадобиться як і в повсякденному житті, так і для організації маленького свята. Гарне поєднання гострого соусу з ніжним м'ясом риби доставить вам задоволення. сподіваюся, що вам сподобається рецепт приготування доради з сальсою.

  • обробка— 2 штуки
  • лимон— 1 штука
  • оливки— 150 грам
  • часник— 2-3 зубчиків
  • Перець чорний мелений— 1-2 Щепоток
  • сіль— 1 Ст. ложка(сіль за смаком і для риби і для соусу)
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • зелень кропу— 30 грам
  • зелень петрушки— 20 грам
  • зелень кінзи— 20 грам
  • помідори— 4-5 штук
  • суха приправа— 1-2 Щепоток(підійдуть будь-які ваші улюблені приправи)
  • перець гострий— 1 штука(якщо ви невеликий любитель гострого, гострий перець можна не додавати…наявність часнику заповнить нестачу пекучості гострого перцю)
Dorada з sal'soj - фото крок 1 Готуємо все необхідне для приготування дорадо. Чистим рыбу, відрізаємо голови.

Dorada з sal'soj - фото крок 2 Робимо начинку для риби. подрібнюємо оливки, частина зелені і зубчик часнику. солимо, перчим.

Dorada з sal'soj - фото крок 3 Вкладаємо начинку в черевце риби.

Dorada з sal'soj - фото крок 4 робимо 2-3 косих розрізу на верхній частині риби і вставляємо в них шматочки лимона. Укладаємо рибу в форму для запікання і відправляємо в нагріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.

Dorada з sal'soj - фото крок 5 Тепер займемося соусом. Готуємо необхідні інгредієнти.

Dorada з sal'soj - фото крок 6 Подрібнюємо в блендері помідори, часник, зелень, сіль і приправи. Додаємо за смаком лимонного соку.

Dorada з sal'soj - фото крок 7 Отримуємо ось таку однорідну масу. Пробуємо на смак і, якщо чогось не вистачає, додаємо і ще раз перемішуємо.

Подібні рецепти

Dorada по-марокканські

Зелені помідори часточками на зиму

Дорада по-марокканські дуже легко готується і має дуже приємний ніжний смак. Відмінно підійде для невеликих дружніх посиденьок з кухликом пива. опис приготування: На Карибських островах рибу дорада називають "; Богинею любові ";. вважається, що її треба покуштувати разом зі своєю коханою людин...

Dorada з лимоном.

Dorada з лимоном.

Рецепт приготування рибної страви. кількість порцій: 2 риби доради— 2 штуки лимон— 1 штука лаврові листки— 4 штуки оливкового масла— 70 мілілітрів меленої паприки— 1 Ст. ложка сіль— 1 штука(за смаком) дораду почистити, випатрати, гарненько промити зовні і всередині. обсушити паперовими сер...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...