Рецепт Dorada з sal'soj
Якщо ви любитель гострих страв, Ця пов'язка з соусом сальса — Саме те, що вам потрібно. Jguchii, з чудовим запахом пряних трав, цей соус додасть нові нотки навіть давно приївся страв.
опис приготування:
Смачний гострий соус сальса розігріє апетит, змусить швидше текти по жилах кров. Цей простий рецепт доради з сальсою знадобиться як і в повсякденному житті, так і для організації маленького свята. Гарне поєднання гострого соусу з ніжним м'ясом риби доставить вам задоволення. сподіваюся, що вам сподобається рецепт приготування доради з сальсою.
- обробка— 2 штуки
- лимон— 1 штука
- оливки— 150 грам
- часник— 2-3 зубчиків
- Перець чорний мелений— 1-2 Щепоток
- сіль— 1 Ст. ложка(сіль за смаком і для риби і для соусу)
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- зелень кропу— 30 грам
- зелень петрушки— 20 грам
- зелень кінзи— 20 грам
- помідори— 4-5 штук
- суха приправа— 1-2 Щепоток(підійдуть будь-які ваші улюблені приправи)
- перець гострий— 1 штука(якщо ви невеликий любитель гострого, гострий перець можна не додавати…наявність часнику заповнить нестачу пекучості гострого перцю)
Робимо начинку для риби. подрібнюємо оливки, частина зелені і зубчик часнику. солимо, перчим.
Вкладаємо начинку в черевце риби.
робимо 2-3 косих розрізу на верхній частині риби і вставляємо в них шматочки лимона. Укладаємо рибу в форму для запікання і відправляємо в нагріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Тепер займемося соусом. Готуємо необхідні інгредієнти.
Подрібнюємо в блендері помідори, часник, зелень, сіль і приправи. Додаємо за смаком лимонного соку.
Отримуємо ось таку однорідну масу. Пробуємо на смак і, якщо чогось не вистачає, додаємо і ще раз перемішуємо.
Подібні рецепти
Зелені помідори часточками на зиму
Дорада по-марокканські дуже легко готується і має дуже приємний ніжний смак. Відмінно підійде для невеликих дружніх посиденьок з кухликом пива. опис приготування: На Карибських островах рибу дорада називають "; Богинею любові ";. вважається, що її треба покуштувати разом зі своєю коханою людин...
Dorada з лимоном.
Рецепт приготування рибної страви. кількість порцій: 2 риби доради— 2 штуки лимон— 1 штука лаврові листки— 4 штуки оливкового масла— 70 мілілітрів меленої паприки— 1 Ст. ложка сіль— 1 штука(за смаком) дораду почистити, випатрати, гарненько промити зовні і всередині. обсушити паперовими сер...
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...