Рецепт Dorada по-марокканські
Дорада по-марокканські дуже легко готується і має дуже приємний ніжний смак. Відмінно підійде для невеликих дружніх посиденьок з кухликом пива.
опис приготування:
На Карибських островах рибу дорада називають "; Богинею любові ";. вважається, що її треба покуштувати разом зі своєю коханою людиною. Цей класичний рецепт дорадо по-марокканські приємно здивує вас і легкістю приготування, і ніжним смаком. М'ясо цієї риби вважається дієтичним, воно абсолютно нежирне. Цей простий рецепт дорадо по-марокканські по праву гідний зайняти місце у вашій домашній кулінарній книзі.
- обробка— 2 штуки
- оливки— 200 грам(без кісточок)
- лимон— 2 штуки
- Масло оливкове— 100 грам
- паприка молотоая— 1 Ст. ложка
- цукор— 1 щіпка
- сіль— 1 Чайна ложка(0,5 чайної ложки — для лимонів, 0,5 — для риби)
- Braai— 50 грам(якщо вам не подобається запах зелені кінзи, ви можете замінити її на кріп, петрушку)
- Перець чорний мелений— 1 щіпка
А тепер приступаємо безпосередньо до приготування нашого страви. Рыбу чистим, моєму.
Натираємо тушки сіллю, перцем і вкладаємо в черевце листочки зелені.
Змішуємо оливкову олію, цукор, сіль, паприка.
Деко змащуємо маслом, викладаємо на нього рибу. Кружечки лимона споліскуємо і викладаємо на рибу. Засипаємо зверху оливки і поливаємо сумішшю оливкового масла і спецій.
Запікаємо наше блюдо в розігрітій до 200 градусів духовці близько 25-30 хвилин. Періодично поливайте рибу соком.
Подібні рецепти
Dorada по-provanski
Рецепт приготування рибної страви. кількість порцій: 2 риби доради— 2 штуки лимон— 1 штука лаврові листки— 4 штуки оливкового масла— 70 мілілітрів меленої паприки— 1 Ст. ложка сіль— 1 штука(за смаком) дораду почистити, випатрати, гарненько промити зовні і всередині. обсушити паперовими сер...
Dorada з sal'soj
Якщо ви любитель гострих страв, Ця пов'язка з соусом сальса — Саме те, що вам потрібно. Jguchii, з чудовим запахом пряних трав, цей соус додасть нові нотки навіть давно приївся страв. опис приготування: Смачний гострий соус сальса розігріє апетит, змусить швидше текти по жилах кров. Цей прости...
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...