Рецепт Dorada по-марокканські

Рецепт Dorada по-марокканські
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Дорада по-марокканські дуже легко готується і має дуже приємний ніжний смак. Відмінно підійде для невеликих дружніх посиденьок з кухликом пива.

опис приготування:

На Карибських островах рибу дорада називають "; Богинею любові ";. вважається, що її треба покуштувати разом зі своєю коханою людиною. Цей класичний рецепт дорадо по-марокканські приємно здивує вас і легкістю приготування, і ніжним смаком. М'ясо цієї риби вважається дієтичним, воно абсолютно нежирне. Цей простий рецепт дорадо по-марокканські по праву гідний зайняти місце у вашій домашній кулінарній книзі.

  • обробка— 2 штуки
  • оливки— 200 грам(без кісточок)
  • лимон— 2 штуки
  • Масло оливкове— 100 грам
  • паприка молотоая— 1 Ст. ложка
  • цукор— 1 щіпка
  • сіль— 1 Чайна ложка(0,5 чайної ложки — для лимонів, 0,5 — для риби)
  • Braai— 50 грам(якщо вам не подобається запах зелені кінзи, ви можете замінити її на кріп, петрушку)
  • Перець чорний мелений— 1 щіпка
Dorada по-марокканські - фото крок 1 Якщо ви зібралися готувати рибу ввечері, з ранку приготуйте лимони. Наріжте їх тонкими скибочками і присипте сіллю.

Dorada по-марокканські - фото крок 2 А тепер приступаємо безпосередньо до приготування нашого страви. Рыбу чистим, моєму.

Dorada по-марокканські - фото крок 3 Натираємо тушки сіллю, перцем і вкладаємо в черевце листочки зелені.

Dorada по-марокканські - фото крок 4 Змішуємо оливкову олію, цукор, сіль, паприка.

Dorada по-марокканські - фото крок 5 Деко змащуємо маслом, викладаємо на нього рибу. Кружечки лимона споліскуємо і викладаємо на рибу. Засипаємо зверху оливки і поливаємо сумішшю оливкового масла і спецій.

Dorada по-марокканські - фото крок 6 Запікаємо наше блюдо в розігрітій до 200 градусів духовці близько 25-30 хвилин. Періодично поливайте рибу соком.

Подібні рецепти

Dorada з лимоном.

Dorada по-provanski

Рецепт приготування рибної страви. кількість порцій: 2 риби доради— 2 штуки лимон— 1 штука лаврові листки— 4 штуки оливкового масла— 70 мілілітрів меленої паприки— 1 Ст. ложка сіль— 1 штука(за смаком) дораду почистити, випатрати, гарненько промити зовні і всередині. обсушити паперовими сер...

Dorada з sal'soj

Dorada з sal'soj

Якщо ви любитель гострих страв, Ця пов'язка з соусом сальса — Саме те, що вам потрібно. Jguchii, з чудовим запахом пряних трав, цей соус додасть нові нотки навіть давно приївся страв. опис приготування: Смачний гострий соус сальса розігріє апетит, змусить швидше текти по жилах кров. Цей прости...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...