Рецепт Курча тютюну на мангалі
Нехай вас не лякає процес готування страви, це навіть простіше, ніж шашлик! Я знаю відмінний рецепт, як приготувати курчати тютюну на мангалі з соусом з волоських горіхів і кінзи. Ви будете в захваті!
опис приготування:
Курчати тютюну їдять руками, тому подавайте готову страву прямо на листі салату. Запікайте курчати нема на сильному жарі, щоб він не горів, а добре приготувався всередині. М'ясо виходить найніжнішим, ароматний і дуже соковитим. А за соус ви будете говорити мені окреме спасибі
- курча— 1 штука
- сироватка— 2 склянки
- часник— 2 зубчики
- Аджика— 1 Чайна ложка
- сіль— 1 Чайна ложка
- Рослинна олія— 1 Ст. ложка
- Braai— 1 пучок
- Грецькі горіхи— 0,5 склянки(для соусу)
- Braai— 1 пучок(для соусу)
- часник— 1 зубчик(для соусу)
- Хміль-сунелі— 1 Чайна ложка(для соусу)
- насіння koriandra— 1 Чайна ложка(для соусу + трохи для курчати)
- сіль— 0,5 чайних ложки(для соусу)
- Чорний перець— 1 щіпка(для соусу)
- оцет— 1 Ст. ложка(для соусу)
- вода— 0,5 склянки(для соусу)
2 Накрийте харчової плівкою і відбийте курчати молотком, щоб максимально переламати всі кістки і хрящики. Курча повинен стати плоским.
3 Для маринаду роздавите насіння коріандру, кінзу дрібно наріжте, а часник вичавити через чеснокодавку. Додайте це в сироватку з аджикою і сіллю.
4 У глибокій ємності залийте курчати маринадом і притисніть пресом. Залиште його маринуватися не менше, ніж на 2 годину.
5 Перед тим, як викладати курчати на решітку мангала, витріть його паперовими рушниками, натріть сіллю і змастіть рослинною олією. Грати теж змастіть.
6 Затисніть курчати між прутами решітки та запікайте, перевертаючи його кожні 7-10 хвилин. готовність перевіряйте, зробивши надріз. Повинен витікати прозорий сік.
7 Для соусу наріжте горіхи, кінзу і часник. З'єднайте їх з коріандром, хміль-сунелі, сіллю, перцем і подрібніть блендером до стану грубої пасти. Перекладіть масу в соусник, додайте оцет і розведіть водою.
Подібні рецепти
Лаваш з куркою
Всім відоме блюдо — це справжній цвях святкового столу! Ваші гості будуть у захваті від такого ніжного м'яса. Дивимося рецепт приготування курчати тютюну в духовці в домашніх умовах. опис приготування: Для приготування курчати тютюну в духовці не потрібно особливих кулінарних здібностей. Приго...
Курча тютюну в мультиварці
Улюблена страва, приготоване швидше, та ще й набагато корисніше — що може бути краще? Дивимося рецепт курчати тютюну в мультиварці і тішимо себе соковитим і ніжним курячим м'ясом. опис приготування: Відоме грузинське блюдо — курча тютюну — готується традиційно на сковороді і під гнітом. Але та...
Курча тапака (або тютюну)
це смачне, ароматне, одне з найвідоміших грузинське блюдо можна приготувати вдома, щоб поласувати соковитим і ніжним м'ясом курчати, пригостити друзів і рідних. Готується курча швидко і легко. опис приготування: Хочете почастувати рідних і друзів найніжнішим і соковитим м'ясом курчати? Я раджу...
Курча тютюну грузинський
соковитий, смачний, апетитний, ароматний ... словами не передати цей неповторний смак запеченого курчати тютюну грузинського! Зате це зможе зробити приготоване вами блюдо за цим рецептом! опис приготування: Як завжди, все геніальне — просто! Так і з курчам тютюну по-грузинськи: один середній к...
Курча тютюну класичний
страва, оспіване в радянських фільмах і міцно затвердився в наших серцях, це курча тютюну! Гріх не знати, як його готувати: дивіться детальний рецепт курчати тютюну класичного на всі випадки. опис приготування: Курча тютюну готується на плоскій толстостенной сковороді, в спеціях, топленому мас...