Рецепт Курча тютюну на мангалі

Рецепт Курча тютюну на мангалі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Нехай вас не лякає процес готування страви, це навіть простіше, ніж шашлик! Я знаю відмінний рецепт, як приготувати курчати тютюну на мангалі з соусом з волоських горіхів і кінзи. Ви будете в захваті!

опис приготування:

Курчати тютюну їдять руками, тому подавайте готову страву прямо на листі салату. Запікайте курчати нема на сильному жарі, щоб він не горів, а добре приготувався всередині. М'ясо виходить найніжнішим, ароматний і дуже соковитим. А за соус ви будете говорити мені окреме спасибі

  • курча— 1 штука
  • сироватка— 2 склянки
  • часник— 2 зубчики
  • Аджика— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • Braai— 1 пучок
  • Грецькі горіхи— 0,5 склянки(для соусу)
  • Braai— 1 пучок(для соусу)
  • часник— 1 зубчик(для соусу)
  • Хміль-сунелі— 1 Чайна ложка(для соусу)
  • насіння koriandra— 1 Чайна ложка(для соусу + трохи для курчати)
  • сіль— 0,5 чайних ложки(для соусу)
  • Чорний перець— 1 щіпка(для соусу)
  • оцет— 1 Ст. ложка(для соусу)
  • вода— 0,5 склянки(для соусу)
1 курчати помийте, просушіть паперовими рушниками. Зробіть розріз уздовж грудинки. Покладіть її розрізом вниз і сильно натисніть руками, щоб зламати кістки.

2 Накрийте харчової плівкою і відбийте курчати молотком, щоб максимально переламати всі кістки і хрящики. Курча повинен стати плоским.

3 Для маринаду роздавите насіння коріандру, кінзу дрібно наріжте, а часник вичавити через чеснокодавку. Додайте це в сироватку з аджикою і сіллю.

4 У глибокій ємності залийте курчати маринадом і притисніть пресом. Залиште його маринуватися не менше, ніж на 2 годину.

5 Перед тим, як викладати курчати на решітку мангала, витріть його паперовими рушниками, натріть сіллю і змастіть рослинною олією. Грати теж змастіть.

6 Затисніть курчати між прутами решітки та запікайте, перевертаючи його кожні 7-10 хвилин. готовність перевіряйте, зробивши надріз. Повинен витікати прозорий сік.

7 Для соусу наріжте горіхи, кінзу і часник. З'єднайте їх з коріандром, хміль-сунелі, сіллю, перцем і подрібніть блендером до стану грубої пасти. Перекладіть масу в соусник, додайте оцет і розведіть водою.

Подібні рецепти

Курча тютюну в духовці

Лаваш з куркою

Всім відоме блюдо — це справжній цвях святкового столу! Ваші гості будуть у захваті від такого ніжного м'яса. Дивимося рецепт приготування курчати тютюну в духовці в домашніх умовах. опис приготування: Для приготування курчати тютюну в духовці не потрібно особливих кулінарних здібностей. Приго...

Курча тютюну в мультиварці

Курча тютюну в мультиварці

Улюблена страва, приготоване швидше, та ще й набагато корисніше — що може бути краще? Дивимося рецепт курчати тютюну в мультиварці і тішимо себе соковитим і ніжним курячим м'ясом. опис приготування: Відоме грузинське блюдо — курча тютюну — готується традиційно на сковороді і під гнітом. Але та...

Курча тапака (або тютюну)

Курча тапака (або тютюну)

це смачне, ароматне, одне з найвідоміших грузинське блюдо можна приготувати вдома, щоб поласувати соковитим і ніжним м'ясом курчати, пригостити друзів і рідних. Готується курча швидко і легко. опис приготування: Хочете почастувати рідних і друзів найніжнішим і соковитим м'ясом курчати? Я раджу...

Курча тютюну грузинський

Курча тютюну грузинський

соковитий, смачний, апетитний, ароматний ... словами не передати цей неповторний смак запеченого курчати тютюну грузинського! Зате це зможе зробити приготоване вами блюдо за цим рецептом! опис приготування: Як завжди, все геніальне — просто! Так і з курчам тютюну по-грузинськи: один середній к...

Курча тютюну класичний

Курча тютюну класичний

страва, оспіване в радянських фільмах і міцно затвердився в наших серцях, це курча тютюну! Гріх не знати, як його готувати: дивіться детальний рецепт курчати тютюну класичного на всі випадки. опис приготування: Курча тютюну готується на плоскій толстостенной сковороді, в спеціях, топленому мас...