Рецепт Бургери з грибами і соусом з авокадо

Рецепт Бургери з грибами і соусом з авокадо
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування бургерів з грибами портобелло, помідорами і пряним соусом з авокадо, хрону, чилі і гірчиці.

опис приготування:

Попередньо розігріти духовку до 220 градусів. На великому аркуші для випічки перемішати гриби з олією і 2 / 3 склянки води, приправити сіллю і перцем. впорядкувати гриби, накрити вільно фольгою. Випікати гриби до м'якості, від 30 до 45 хвилин.

Тим часом в середній мисці зробити пюре з авокадо, розчавити за допомогою вилки. Додати гірчицю, хрін і сік лайма. Потім додати чилі халапеньо, приправити сіллю і перцем.

Підсмажити скибочки хліба. Викласти на кожну скибочку помідор, гриб і соус з авокадо. Подавати відразу ж.


  • великих гриба Портобелло— 4 штуки
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • стиглий авокадо— 1 штука
  • коричневої гірчиці— 1 Ст. ложка
  • хрону— 1 Ст. ложка
  • свіжого соку лайма— 1 Ст. ложка
  • халапеньйо перець чилі— 1 штука
  • хліба— 4 скибочки
  • м'ясистий помідор— 1 штука
Попередньо розігріти духовку до 220 градусів. На великому аркуші для випічки перемішати гриби з олією і 2 / 3 склянки води, приправити сіллю і перцем. впорядкувати гриби, накрити вільно фольгою. Випікати гриби до м'якості, від 30 до 45 хвилин.

Тим часом в середній мисці зробити пюре з авокадо, розчавити за допомогою вилки. Додати гірчицю, хрін і сік лайма. Потім додати чилі халапеньо, приправити сіллю і перцем.

Підсмажити скибочки хліба. Викласти на кожну скибочку помідор, гриб і соус з авокадо. Подавати відразу ж.


Подібні рецепти

Бургери з беконом і грибами

Яблучний пиріг зі сметаною заливкою (дуже смачний)

Рецепт приготування американських бутербродів з начинкою з грибів, сиру і бекону. опис приготування: Бекон і гриби з часником треба обсмажити. Булочки слід розрізати вздовж, можна прогріти на грилі, потім викладаємо начинку і відразу ж подаємо. оливкова олія— 1/4 склянки часник— 1 Ст. ложка ...

Бургери з грибами і козячим сиром

Бургери з грибами і козячим сиром

Рецепт приготування бургерів на грилі з грибами портобелло, болгарським перцем, козячим сиром і салатом. опис приготування: У неглибокому посуді збити масло, оцет, часник, 1 чайну ложку солі і 1 / 4 чайної ложки перцю. Додати болгарський перець і гриби, обережно перемішати. Маринувати при кімн...

Бургери з лосося з розмарином

Бургери з лосося з розмарином

Бургер з лососем, фірмовий. опис приготування: підготувати лосося, розрізавши на смуги, і порізавши смуги поперек. Подрібнити рибу поки не перетвориться на фарш. Не забудьте видалити кості. У великій мисці змішати фарш лосося з хлібними крихтами, червоною цибулею, діжонськой гірчицею, хріном і...

Бургери на грилі з овочами

Бургери на грилі з овочами

Рецепт приготування бургерів на грилі з м'ясом, чилі, цукіні, помідорами та базиліком. опис приготування: розігріти гриль. У великій мисці змішати м'ясо, листя базиліка, червоний перець чилі і 1 1/2 столові ложки оливкової олії. приправити сіллю. Накрити кришкою і охолодити протягом 10 хвилин....

Бургери з індичкою, помідорами і козячим сиром

Бургери з індичкою, помідорами і козячим сиром

Рецепт приготування бургерів з бубликів з козячим сиром, котлетами з індички, помідорами, авокадо і листям базиліка. опис приготування: Ці бургери добре подавати з домашнім картоплею-фрі. бубликов— 8 штук вершкового масла— 4 Ст. ложки козячого сиру або сиру— 120 грам соусу Песто— 2 Ст. ложки...