Рецепт Курча тютюну з картоплею
курча тютюну — завжди виграшне блюдо, воно подобається всім і завжди, доречно як на буденний, так і на святковий стіл, а якщо його приготувати з картоплею, то буде відразу і основне блюдо і гарнір
опис приготування:
курка, не може набриднути, якщо підійти до процесу готування творчо. наприклад, приготувати курчати тютюну разом з картоплею, яка при готуванні наповниться ароматами і смаками смаженої курочки і стане відмінним гарніром. Як приготувати цю страву, детально розказано в покроковому рецепті.
- курча— 1 штука
- картопля— 5 штук
- Соус "; Ткемалі" — 2-3 Ст. ложок
- Масло рослинне— 2 Ст. ложки
- Вершкове масло— 30 грам(топлене)
- Хміль-сунелі— 1 Чайна ложка
- суміш перців— 0,5 чайних ложки
- часник— 1-2 зубчиків
- зелень— 15 грам(Braai, петрушка, кріп)
Розріжте курку вздовж грудки і розгорніть її. застуда, щоб вона стала більш плоскою.
Підготуйте маринад з соусу ткемалі, хміль-сунелі, суміші перців і 1 столової ложки рослинної олії.
Змастіть курку маринадом, накрийте харчовою плівкою і залиште маринуватися приблизно на 1 час.
На сковороду великого діаметру влийте рослинне масло, додайте вершкове топлене масло.
Викладіть курку шкіркою вниз, підсолити.
Накрийте курку тарілкою, зверху помістіть вантаж і поставте на середній вогонь.
Поки курка смажиться з одного боку, добре промийте картоплю, наріжте великими часточками, прямо з шкіркою і відваріть в підсоленій воді майже до готовності.
переверніть курку, по краях викладіть картоплю, злегка підсолити зверху і продовжуйте смажити вже без гніту.
Поки смажиться курка, підготуйте соус, що складається з води, оцту (можна взяти звичайний, білий винний, рисовий або яблучний), подрібненого часнику і зелені, який злегка підсолити і додайте трохи цукру для балансу смаку. Цей соус готувати не обов'язково, але з ним набагато смачніше.
Курча тютюну готовий, його можна подавати на стіл прямо в великій сковороді.
Подавайте курчати з підготовленим часниковим соусом, свіжими овочами, відмінно підійдуть до цієї страви консервовані овочі, наприклад, лечо. Вийшло ну дуже смачно! Від душі рекомендую приготувати!
Подібні рецепти
Курча тютюну на грилі
Нехай вас не лякає процес готування страви, це навіть простіше, ніж шашлик! Я знаю відмінний рецепт, як приготувати курчати тютюну на мангалі з соусом з волоських горіхів і кінзи. Ви будете в захваті! опис приготування: Курчати тютюну їдять руками, тому подавайте готову страву прямо на листі с...
Курча тютюну (тапас)
курча тютюну — популярне грузинське блюдо. Готується воно просто і досить швидко. Обсмажити курчати з коріандром і зирой. На сім'ю буде достатньо двох-трьох курчат. Знадобиться молоток і ступка. опис приготування: У страві "; Курча тютюну" головне — курча. Приправи вибирайте на свій смак. Смаж...
Курча тапака (або тютюну)
це смачне, ароматне, одне з найвідоміших грузинське блюдо можна приготувати вдома, щоб поласувати соковитим і ніжним м'ясом курчати, пригостити друзів і рідних. Готується курча швидко і легко. опис приготування: Хочете почастувати рідних і друзів найніжнішим і соковитим м'ясом курчати? Я раджу...
Курча тютюну грузинський
соковитий, смачний, апетитний, ароматний ... словами не передати цей неповторний смак запеченого курчати тютюну грузинського! Зате це зможе зробити приготоване вами блюдо за цим рецептом! опис приготування: Як завжди, все геніальне — просто! Так і з курчам тютюну по-грузинськи: один середній к...
Курча тютюну в духовці
Всім відоме блюдо — це справжній цвях святкового столу! Ваші гості будуть у захваті від такого ніжного м'яса. Дивимося рецепт приготування курчати тютюну в духовці в домашніх умовах. опис приготування: Для приготування курчати тютюну в духовці не потрібно особливих кулінарних здібностей. Приго...