Рецепт Кольоровий пиріг з овочами
Кольоровий пиріг з овочами — це дуже барвисто, позитивно і по-літньому. Класичне блюдо європейської кухні, особливо популярне в південних країнах — Італії та Іспанії. А як воно йде під біле сухе…
опис приготування:
Рецепт кольорового пирога з овочами винайшла не я — недавно мені подарували одну дуже гарну книгу з класичними рецептами європейської кухні, і серед величезної кількості рецептів був і цей. Спробувала спекти один раз — дуже сподобалось, і з тих пір кольоровий пиріг з овочами — завсідник нашого столу, особливо влітку та восени, коли свіжі овочі — в достатку.
Блюдо дійсно класне — готується дуже швидко і просто, Рецепт не Kapriznaya (з кількістю і пропорціями інгредієнтів можна експериментувати скільки влізе), а за смаком — дуже нейтральне і відповідне практично всім. Так що настійно рекомендую взяти цей рецепт на замітку.
хай щастить!
- Тісто листкове дріжджове— 500 грам
- брокколі— 200 грам
- Квасоля зелена стручкова— 200 грам
- вершки 20-22% — 150 мілілітрів
- під синім— 100 грам
- Сир «Емменталь»— 100 грам
- Білий перець мелений— 1/4 чайних ложки
- Помідори черрі— 200 грам
- Борошно пшеничне— 50 грам
- Цвітна капуста— 200 грам
- Горошок зелений заморожений— 200 грам
- крем— 100 грам
- Куряче яйце— 3 штуки
- сіль— 1/2 чайних ложки
- Мускатний горіх тертий— 1/4 чайних ложки
У меня было два листа слоеного теста, отже, стояла задача — как склеить два листа в один. Робиться це просто — нужно всего лишь смочить листы с одной стороны водой, и этими сторонами их соединить. Слегка прижимаем скалкой — и тесто скрепилось.
Раскатываем наше слоеное тесто в тонкий пласт, укладаємо в форму для запікання, формируем небольшие края (1-2 см). Протыкаем тесто вилочкой в нескольких местах — и ставим его в холодильник.
Брокколі хорошенько промываем и нарезаем вдоль стебля.
Цвітну капусту розбираємо на суцвіття.
Отвариваем брокколи и цветную капусту в подсоленной воде буквально на протяжении 5 хвилин.
Со стручковой фасолью и горошком поступаем аналогично — відварюємо 5 хвилин.
Пока отваренные овощи обсыхают, робимо соус. Для цього змішаємо тертий сир (двох сортів), вершки, яйця і сметану.
Солим и перчим наш соус, додаємо мускатний горіх.
Помідори черрі розрізаємо навпіл.
Достаем наше тесто из холодильника, укладываем на него овощи.
Заправляем пирог соусом. Ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів, і запікаємо 40-45 хвилин до готовності.
пиріг готовий. Смачного!
Подібні рецепти
Тушкований кролик в казані
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...
Цибульник
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...