Рецепт Курча з часником і чебрецем
Курча з часником і чебрецем — це ще один простий, але дуже ефективний спосіб смачно запекти курчати в духовці. Маринад з часнику і тім'яну робить курчати дуже ніжним і ароматним.
опис приготування:
Для мене немає простіше і смачніше обіду або вечері, ніж запечений в духовці курча. Головне в цій справі — правильно вибрати маринад і спеції, які, власне, і оздоблюють смакову гаму курчати в різні кольори. В даному випадку я рекомендую вам спробувати приготувати курчати з чебрецем і часником — блюдо виходить неймовірно ароматним (вже хвилині на 20-ій приготування всі домашні збігаються на кухню на запах), ніжним і смачним. А нечисленність інгредієнтів — ще одна перевага цієї страви.
- курча— 1 штука(грамів на 700-800)
- чебрець сушений— 2 Ст. ложки
- часник— 5 зубчиків
- Масло оливкове— 40 мілілітрів
- Вершкове масло— 40 грам
- сіль, перець— — За смаком
У сковороді розтоплюємо вершкове масло.
Кладемо курчати на деко, змащений оливковою олією, і поливаємо зверху розтопленим вершковим маслом.
запікаємо 35-40 хвилин при 180-200 градусах. Два-три рази курчати треба буде перевернути і полити виділяється в листі рідиною.
Викладаємо курчати на блюдо — і подаємо. Смачного!
Подібні рецепти
Стейк Рибай з розмарином, чебрецем і часником
Солодкий соус барбекю сподобається навіть вибагливим гурманам. Зробіть велику порцію цього приголомшливого соусу для барбекю і подавайте на вечерю з куркою. опис приготування: У невеликій мисці збийте разом кетчуп, цукор, соус і оцет, приправте сіллю і перцем. відкладіть 1 стакан соусу для обс...
Курча «Chilindron» в Арагонському
Сьогодні у нас іспанська кухня! Один з хітів іспанської кухні - тушкований у вині курча в соусі "; чиліндрон ";. Чилі-ндрон - з назви видно, що в соусі використовується перець чилі. Заходьте і готуйте! опис приготування: Ніжна соковита курочка, обсмажена з беконом, а потім протушенние разом з ...
Курча чкмерулі в вершковому соусі
Чи не були в Грузії? Значить напевно не знаєте, як приготувати курчати чкмерулі в вершковому соусі! Традиційна страва підійде, щоб нагодувати велику сім'ю, так що рекомендую тим, у кого діти! опис приготування: Грузинська кухня - це щось особливе в прямому сенсі слова. курча, приготований за д...
Курча чкмерулі
Курча чкмерулі - традиційне грузинське блюдо з курки в маринаді з севанской солі. У вас немає севанской солі? Не біда. Заходьте, і я навчу вас готувати таку сіль! опис приготування: У традиційних стравах я не рекомендую міняти рецептуру. У цьому рецепті теж, але замість цілого курчати цілком м...
Курча, фарширований сухарями
фарширований курча — вдале блюдо для святкового столу. Важливо вибрати відповідну нагоди начинку, так як начинок дуже багато, але я пропоную приготувати курчати, фаршированого сухарями. опис приготування: курча, фарширований сухарями, - смачне, соковите, апетитне блюдо для всієї родини, яким м...