Рецепт Курча з часником і чебрецем

Рецепт Курча з часником і чебрецем
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 5 хв.
Курча з часником і чебрецем — це ще один простий, але дуже ефективний спосіб смачно запекти курчати в духовці. Маринад з часнику і тім'яну робить курчати дуже ніжним і ароматним.

опис приготування:

Для мене немає простіше і смачніше обіду або вечері, ніж запечений в духовці курча. Головне в цій справі — правильно вибрати маринад і спеції, які, власне, і оздоблюють смакову гаму курчати в різні кольори. В даному випадку я рекомендую вам спробувати приготувати курчати з чебрецем і часником — блюдо виходить неймовірно ароматним (вже хвилині на 20-ій приготування всі домашні збігаються на кухню на запах), ніжним і смачним. А нечисленність інгредієнтів — ще одна перевага цієї страви.

  • курча— 1 штука(грамів на 700-800)
  • чебрець сушений— 2 Ст. ложки
  • часник— 5 зубчиків
  • Масло оливкове— 40 мілілітрів
  • Вершкове масло— 40 грам
  • сіль, перець— — За смаком
Курча з часником і чебрецем - фото крок 1 рецепт простий, тому фотографій трохи. Отже, курчати вимиємо, рясно натерти чебрецем, сіллю і перцем всередині і зовні. Всередину кладемо трохи розчавлених плоскою стороною ножа зубчиків часнику, ніжки пов'язуємо — щоб часник не вивалився.

Курча з часником і чебрецем - фото крок 2 У сковороді розтоплюємо вершкове масло.

Курча з часником і чебрецем - фото крок 3 Кладемо курчати на деко, змащений оливковою олією, і поливаємо зверху розтопленим вершковим маслом.

Курча з часником і чебрецем - фото крок 4 запікаємо 35-40 хвилин при 180-200 градусах. Два-три рази курчати треба буде перевернути і полити виділяється в листі рідиною.

Курча з часником і чебрецем - фото крок 5 Викладаємо курчати на блюдо — і подаємо. Смачного!

Подібні рецепти

Курча барбекю в соусі з коричневого цукру

Стейк Рибай з розмарином, чебрецем і часником

Солодкий соус барбекю сподобається навіть вибагливим гурманам. Зробіть велику порцію цього приголомшливого соусу для барбекю і подавайте на вечерю з куркою. опис приготування: У невеликій мисці збийте разом кетчуп, цукор, соус і оцет, приправте сіллю і перцем. відкладіть 1 стакан соусу для обс...

Курча «Chilindron» в Арагонському

Курча «Chilindron» в Арагонському

Сьогодні у нас іспанська кухня! Один з хітів іспанської кухні - тушкований у вині курча в соусі "; чиліндрон ";. Чилі-ндрон - з назви видно, що в соусі використовується перець чилі. Заходьте і готуйте! опис приготування: Ніжна соковита курочка, обсмажена з беконом, а потім протушенние разом з ...

Курча чкмерулі в вершковому соусі

Курча чкмерулі в вершковому соусі

Чи не були в Грузії? Значить напевно не знаєте, як приготувати курчати чкмерулі в вершковому соусі! Традиційна страва підійде, щоб нагодувати велику сім'ю, так що рекомендую тим, у кого діти! опис приготування: Грузинська кухня - це щось особливе в прямому сенсі слова. курча, приготований за д...

Курча чкмерулі

Курча чкмерулі

Курча чкмерулі - традиційне грузинське блюдо з курки в маринаді з севанской солі. У вас немає севанской солі? Не біда. Заходьте, і я навчу вас готувати таку сіль! опис приготування: У традиційних стравах я не рекомендую міняти рецептуру. У цьому рецепті теж, але замість цілого курчати цілком м...

Курча, фарширований сухарями

Курча, фарширований сухарями

фарширований курча — вдале блюдо для святкового столу. Важливо вибрати відповідну нагоди начинку, так як начинок дуже багато, але я пропоную приготувати курчати, фаршированого сухарями. опис приготування: курча, фарширований сухарями, - смачне, соковите, апетитне блюдо для всієї родини, яким м...