Рецепт Курча з соєвим соусом
Рецепт приготування простий, але курча виходить ароматним і смачним. Соєвий соус з імбиром дають особливий присмак, підкреслюючи смак м'яса. Зверху запікається скоринка, а сам курча виходить м'яким.
опис приготування:
В оригінальному рецепті курча запікається без додавання цибулі і картоплі. Але даний варіант зручніше, якщо плануєте подавати курчати разом з гарніром. Картоплю і цибулю готуються разом з птахом і виходять дуже смачно.
- курча— 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Соєвий соус— 1 Ст. ложка
- імбир— 1 скибочку
- чебрець— За смаком
- масло подсолнеячное— 1 Ст. ложка
У форму для запікання кладемо чебрець і додаємо натертий на дрібній тертці імбир.
Тертого имбиря, приблизно, чайна ложка.
Наливаємо соєвий соус і соняшникову олію.
Маринадом гарненько натираємо курчати всередині і зовні. Ми залишаємо на 20-30 хвилин.
До курчаті додаємо цибулю і картоплю. Ставимо форму в духовку. готуємо 30 хвилин при температурі 200 градусів. Потім знижуємо температуру до 180 і продовжуємо готувати ще 30-40 хвилин.
курча готовий. Подаємо гарячим, смачного!
Подібні рецепти
Печінка куряча, тушкована в сметані
Для всіх шанувальників курочки пропоную відмінний рецепт курча під соусом. Дивно м'яке м'ясо з хрусткою скоринкою і дуже пікантній заправкою: це обов'язково потрібно спробувати. опис приготування: 1. Курчати в першу чергу потрібно вимити, добре обсушити паперовим рушником і розрізати уздовж та...
Курча «Chilindron» в Арагонському
Сьогодні у нас іспанська кухня! Один з хітів іспанської кухні - тушкований у вині курча в соусі "; чиліндрон ";. Чилі-ндрон - з назви видно, що в соусі використовується перець чилі. Заходьте і готуйте! опис приготування: Ніжна соковита курочка, обсмажена з беконом, а потім протушенние разом з ...
Курча чкмерулі
Курча чкмерулі - традиційне грузинське блюдо з курки в маринаді з севанской солі. У вас немає севанской солі? Не біда. Заходьте, і я навчу вас готувати таку сіль! опис приготування: У традиційних стравах я не рекомендую міняти рецептуру. У цьому рецепті теж, але замість цілого курчати цілком м...
Курча барбекю в соусі з коричневого цукру
Солодкий соус барбекю сподобається навіть вибагливим гурманам. Зробіть велику порцію цього приголомшливого соусу для барбекю і подавайте на вечерю з куркою. опис приготування: У невеликій мисці збийте разом кетчуп, цукор, соус і оцет, приправте сіллю і перцем. відкладіть 1 стакан соусу для обс...
Курча чкмерулі в вершковому соусі
Чи не були в Грузії? Значить напевно не знаєте, як приготувати курчати чкмерулі в вершковому соусі! Традиційна страва підійде, щоб нагодувати велику сім'ю, так що рекомендую тим, у кого діти! опис приготування: Грузинська кухня - це щось особливе в прямому сенсі слова. курча, приготований за д...