Рецепт Бички в томатному соусі

Рецепт Бички в томатному соусі
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 2 г. 20 хв.
Бички за цим рецептом виходять навіть краще, ніж з банки. А головне — все натуральне, що не містить ні грама консервантів і барвників, тому таким блюдом можна сміливо нагодувати навіть дитини.

опис приготування:

Наші бабусі готували бички в томтном соусі в невеликих чавунцях або утятніце, в яких рибка повільно тужила протягом декількох годин, стаючи дуже плавним і ніжною. Зараз все стало набагато простіше, якщо у вас є мультиварка. У цьому рецепті я розповім, як приготувати бички в томатному соусі в мультиварці.

  • бички морожені— 500 грам
  • Цибуля ріпчаста— 3-4 штук
  • Томатний сік— 250 мілілітрів
  • сіль, перець— За смаком
Бички в томатному соусі - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Бички я попередньо розморозила, очистила від нутрощів і лучки, видалила голови і добре промила під проточною водою.

Бички в томатному соусі - фото крок 2 Цибулину очистіть і поріжте дрібними кубиками.

Бички в томатному соусі - фото крок 3 Увімкніть на вашій мультиварці режим глибокого обсмаження на 15 хвилин, викладіть в чашу цибулю разом з невеликою кількістю соняшникової олії.

Бички в томатному соусі - фото крок 4 До золотистої цибулі вилийте томатний сік і готуйте до кінця роботи програми. Потім викладіть в отриманий томатний соус бички, сіль і poperčite, включите режим "; Томление" з 2 години і готуйте, НЕ помішуючи, до кінця роботи програми.

Бички в томатному соусі - фото крок 5 Бички в томатному соусі готовий. для 2 години кістки його розм'якшилися, смак став дуже насиченим, а аромат - так вобще чудовий! Смачного!

Подібні рецепти

Бутерброди з кількою в томатному соусі

Тістечко «тірамісу»

Барвисті бутерброди з кількою в томатному соусі можна приготувати запікаючи їх в духовці і подавати в якості перекусу або до гарячого на обід. Блюдо вийде ситним і смачним! опис приготування: Соковита і поживна закуска готуватися всього за 10 хвилин при наявності у вас на кухні духової шафи. К...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...