Рецепт Бичачі яйця

Рецепт Бичачі яйця
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
Бичачі яйця — ласощі, який багато хто не визнають з різних причин. На заході за таке блюдо ви викладете купу грошей, зате в наших магазинах насінники бика коштують копійки. Потрібно цим користуватися:)

опис приготування:

Бичачі яйця готуються дуже легко. Якщо ви купуєте відразу очищені яйця, то приготування страви відніме у вас всього лише 25 хвилин. Процедура дуже проста: спочатку яйця потрібно нарізати, потім їх потрібно зварити (5 хвилин) і обсмажити з цибулею. Як завжди, все геніальне просто.

Скажу відверто, бичачі яйця — це дуже смачна страва! Не дарма його називають делікатесом.

успіхів!


  • Бичачі яйця— 3 штуки
  • Цибуля— 1 штука
  • спеції— — За смаком(сіль, перець, кардамон, базилік і т.п.)
  • макарони— 300 грам
Бичачі яйця - фото крок 1 Семенники должны быть без кожи. Если кожа есть, очистити її, а яйца хорошенько промыть.

Бичачі яйця - фото крок 2 Нарезать их вдоль.

Бичачі яйця - фото крок 3 Бросить кусочки семенников в кипящую воду на 5 хвилин.

Бичачі яйця - фото крок 4 Затем в сковородке обжарить до прозрачности нарезанный полукольцами лук.

Бичачі яйця - фото крок 5 Далее в сковородку добавить яйца.

Бичачі яйця - фото крок 6 посолити, поперчить и добавить приправ. обсмажуючи, не забувайте перемішувати.

Бичачі яйця - фото крок 7 Пока готовятся яйца, отварить макароны.

Бичачі яйця - фото крок 8 Після того, как яйца аппетитно зарумянились, блюдо можна подавати!

Подібні рецепти

Бичачі яйця по-гуцульськи

Безе Павлова

Якщо ви думаєте, що вже нічим не можете здивувати своїх гостей, я розповім, як приготувати бичачі яйця по-гуцульськи. Це суперечливе блюдо, але однозначно смачне і незвичайне для багатьох людей. опис приготування: Гриби можна використовувати будь-які і в будь-якій кількості. Смак готового блюд...

Бичачі хвости по-африканськи

Бичачі хвости по-африканськи

Рецепт приготування бичачих хвостів по-африканськи. Оригінальна страва африканської кухні. Це варто спробувати. опис приготування: покласти селера, часник, томатну пасту, бульйонні кубики і воду у велику голландську піч; розмішувати поки томатна паста не розчиниться. Додати перець і лавровий л...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...