Рецепт Бичачі хвости по-африканськи
Рецепт приготування бичачих хвостів по-африканськи. Оригінальна страва африканської кухні. Це варто спробувати.
опис приготування:
покласти селера, часник, томатну пасту, бульйонні кубики і воду у велику голландську піч; розмішувати поки томатна паста не розчиниться. Додати перець і лавровий лист, поставити на середній вогонь і довести до кипіння.
Тим часом, нагрійте масло у великій сковороді на середньому вогні. Додати бичачі хвости і готувати до коричневого кольору з усіх боків, близько 10 хвилин. Перекласти бичачі хвости в жаровню. вилити все, крім 1 столової ложки масла з сковороди, зменшіть вогонь до середнього і готувати цибулю до м'якості і напівпрозорості, близько 5 хвилин, додати в бичачі хвости.
Зменшити вогонь до середньо-низького, накрити кришкою і готувати 2 1 / 2 годину. Приправити сіллю і перцем, закрити і продовжувати готувати бичачі хвости близько 30 хвилин.
Перекласти бичачі хвости на блюдо. Додати квасолю в жаровню і знову довести до кипіння. Кукурудзяний крохмаль, розчинений у воді, кип'ятити на повільному вогні протягом 1 хвилини поки не загусне. Залити соусом з бичачих хвостів.
Короткий опис: рецепт приготування бичачих хвостів по-африканськи. Оригінальна страва африканської кухні. Це варто спробувати.
- нарезанного сельдерея— 1 Склянка
- рубленого часнику— 1 Чайна ложка
- банка томатної пасти— 1 штука
- кубики говяжьего бульона— 2 штуки
- води— 10 склянок
- горошин целого черного перца— 6 штук
- лаврові листки— 2 штуки
- масла каноли— 1/4 склянки
- фунта бычьих хвостов, розрізати на шматки— 3 штуки
- велика цибулина, порізана— 1 штука
- сіль і перець— 1 За смаком
- банку квасолі— 1 штука
- кукурудзяного крохмалю, растворенного— 1/4 склянки
- води— 1/2 склянки
Тим часом, нагрійте масло у великій сковороді на середньому вогні. Додати бичачі хвости і готувати до коричневого кольору з усіх боків, близько 10 хвилин. Перекласти бичачі хвости в жаровню. вилити все, крім 1 столової ложки масла з сковороди, зменшіть вогонь до середнього і готувати цибулю до м'якості і напівпрозорості, близько 5 хвилин, додати в бичачі хвости.
Зменшити вогонь до середньо-низького, накрити кришкою і готувати 2 1 / 2 годину. Приправити сіллю і перцем, закрити і продовжувати готувати бичачі хвости близько 30 хвилин.
Перекласти бичачі хвости на блюдо. Додати квасолю в жаровню і знову довести до кипіння. Кукурудзяний крохмаль, розчинений у воді, кип'ятити на повільному вогні протягом 1 хвилини поки не загусне. Залити соусом з бичачих хвостів.
Короткий опис: рецепт приготування бичачих хвостів по-африканськи. Оригінальна страва африканської кухні. Це варто спробувати.
Подібні рецепти
Класичний рецепт горішків
Якщо ви думаєте, що вже нічим не можете здивувати своїх гостей, я розповім, як приготувати бичачі яйця по-гуцульськи. Це суперечливе блюдо, але однозначно смачне і незвичайне для багатьох людей. опис приготування: Гриби можна використовувати будь-які і в будь-якій кількості. Смак готового блюд...
Бичачі яйця
Бичачі яйця — ласощі, який багато хто не визнають з різних причин. На заході за таке блюдо ви викладете купу грошей, зате в наших магазинах насінники бика коштують копійки. Потрібно цим користуватися:) опис приготування: Бичачі яйця готуються дуже легко. Якщо ви купуєте відразу очищені яйця, т...
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...