Рецепт Бичачі хвости по-африканськи

Рецепт Бичачі хвости по-африканськи
Кількість порцій: 6 Час приготування: 3 г. 35 хв.
Рецепт приготування бичачих хвостів по-африканськи. Оригінальна страва африканської кухні. Це варто спробувати.

опис приготування:

покласти селера, часник, томатну пасту, бульйонні кубики і воду у велику голландську піч; розмішувати поки томатна паста не розчиниться. Додати перець і лавровий лист, поставити на середній вогонь і довести до кипіння.

Тим часом, нагрійте масло у великій сковороді на середньому вогні. Додати бичачі хвости і готувати до коричневого кольору з усіх боків, близько 10 хвилин. Перекласти бичачі хвости в жаровню. вилити все, крім 1 столової ложки масла з сковороди, зменшіть вогонь до середнього і готувати цибулю до м'якості і напівпрозорості, близько 5 хвилин, додати в бичачі хвости.

Зменшити вогонь до середньо-низького, накрити кришкою і готувати 2 1 / 2 годину. Приправити сіллю і перцем, закрити і продовжувати готувати бичачі хвости близько 30 хвилин.

Перекласти бичачі хвости на блюдо. Додати квасолю в жаровню і знову довести до кипіння. Кукурудзяний крохмаль, розчинений у воді, кип'ятити на повільному вогні протягом 1 хвилини поки не загусне. Залити соусом з бичачих хвостів.

Короткий опис: рецепт приготування бичачих хвостів по-африканськи. Оригінальна страва африканської кухні. Це варто спробувати.


  • нарезанного сельдерея— 1 Склянка
  • рубленого часнику— 1 Чайна ложка
  • банка томатної пасти— 1 штука
  • кубики говяжьего бульона— 2 штуки
  • води— 10 склянок
  • горошин целого черного перца— 6 штук
  • лаврові листки— 2 штуки
  • масла каноли— 1/4 склянки
  • фунта бычьих хвостов, розрізати на шматки— 3 штуки
  • велика цибулина, порізана— 1 штука
  • сіль і перець— 1 За смаком
  • банку квасолі— 1 штука
  • кукурудзяного крохмалю, растворенного— 1/4 склянки
  • води— 1/2 склянки
покласти селера, часник, томатну пасту, бульйонні кубики і воду у велику голландську піч; розмішувати поки томатна паста не розчиниться. Додати перець і лавровий лист, поставити на середній вогонь і довести до кипіння.

Тим часом, нагрійте масло у великій сковороді на середньому вогні. Додати бичачі хвости і готувати до коричневого кольору з усіх боків, близько 10 хвилин. Перекласти бичачі хвости в жаровню. вилити все, крім 1 столової ложки масла з сковороди, зменшіть вогонь до середнього і готувати цибулю до м'якості і напівпрозорості, близько 5 хвилин, додати в бичачі хвости.

Зменшити вогонь до середньо-низького, накрити кришкою і готувати 2 1 / 2 годину. Приправити сіллю і перцем, закрити і продовжувати готувати бичачі хвости близько 30 хвилин.

Перекласти бичачі хвости на блюдо. Додати квасолю в жаровню і знову довести до кипіння. Кукурудзяний крохмаль, розчинений у воді, кип'ятити на повільному вогні протягом 1 хвилини поки не загусне. Залити соусом з бичачих хвостів.

Короткий опис: рецепт приготування бичачих хвостів по-африканськи. Оригінальна страва африканської кухні. Це варто спробувати.


Подібні рецепти

Бичачі яйця по-гуцульськи

Класичний рецепт горішків

Якщо ви думаєте, що вже нічим не можете здивувати своїх гостей, я розповім, як приготувати бичачі яйця по-гуцульськи. Це суперечливе блюдо, але однозначно смачне і незвичайне для багатьох людей. опис приготування: Гриби можна використовувати будь-які і в будь-якій кількості. Смак готового блюд...

Бичачі яйця

Бичачі яйця

Бичачі яйця — ласощі, який багато хто не визнають з різних причин. На заході за таке блюдо ви викладете купу грошей, зате в наших магазинах насінники бика коштують копійки. Потрібно цим користуватися:) опис приготування: Бичачі яйця готуються дуже легко. Якщо ви купуєте відразу очищені яйця, т...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...