Рецепт Деруни в горщику з грибами

Рецепт Деруни в горщику з грибами
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Ви любите деруни? І до грибів теж "; нерівно дихайте ";? значить, вам неодмінно варто дізнатися, як приготувати деруни в горщику з грибами!

опис приготування:

Ця страва не лише повсякденне — на святковому столі горщики з апетитним картопляно-грибним вмістом будуть виглядати куди як добре! Ви можете додати в них обсмажене куряче філе, грудинку и т.д., але мені більше до смаку вегетаріанський варіант — калорій і протеїнів в ньому предосить.

ніжні, ароматні обсмажені грибочки, просочені смачним сметанним соусом деруни і золотиста сирна скоринка зверху — це просто казка, а не блюдо! Рецепт приготування дерунів в горщику з грибами вам обов'язково припаде до смаку!

  • гриби— 500 грам
  • готові деруни— 20 штук
  • крем— 1 Склянка
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • сир твердий— 150 грам
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • Цибуля ріпчаста— 1-2 штук
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
Деруни в горщику з грибами - фото крок 1 Гриби ретельно вимити проточною водою, обсушити.

Деруни в горщику з грибами - фото крок 2 Нарізати пластинками або скибочками.

Деруни в горщику з грибами - фото крок 3 Розігріти сковороду з рослинним маслом. Викласти гриби і обсмажувати до повного википання рідини.

Деруни в горщику з грибами - фото крок 4 цибулю почистити, нарізати тонкими півкільцями або пір'ям.

Деруни в горщику з грибами - фото крок 5 Додати до грибів і обсмажувати, поки цибуля не стане золотистим, а грибочки — рум'яними. В кінці посолити, перемішати і вимкнути вогонь.

Деруни в горщику з грибами - фото крок 6 На іншій сковороді розтопити вершкове масло.

Деруни в горщику з грибами - фото крок 7 Спасерувати в ньому борошно, ретельно помішуючи, щоб не було грудочок. додати сметану, сіль, перець, перемішати і прогріти. Вимкнути.

Деруни в горщику з грибами - фото крок 8 Сир натерти на крупній тертці.

Деруни в горщику з грибами - фото крок 9 На дно кожного горщика укласти шар дерунів, зверху гриби. полити соусом. Потім знову деруни, гриби, соус. Зверху посипати тертим сиром і відправити в розігріту до 180С духовку на півгодини.

Деруни в горщику з грибами - фото крок 10 Готову страву злегка остудити і подавати на стіл гарячим — сирна скоринка повинна залишитися м'якою і тягучою.
Найкраще "; супровід" — свіжі овочі та зелень.
Смачного!

Подібні рецепти

Деруни з гарбуза «оригінальні»

Деруни рецепт класичний

У Білорусії деруни вважаються національним блюдом, проте, там їх готують з картоплі. Можна використовувати і інші овочі. наприклад, гарбуз. готуємо? опис приготування: Оскільки гарбуз дуже вітамінна та корисна, вирішив використовувати її для приготування дерунів. якщо вам, як і мені не хочетьс...

Деруни з гарбуза з кропом

Деруни з гарбуза з кропом

Ми звикли до драниками з картоплі, а я вирішила зробити деруни з гарбуза. І вийшло дуже навіть смачно. Спробуйте — і зрозумієте, що я права! Повторю ще раз: гарбуз повинна бути смачною і в сирому вигляді. опис приготування: потріть гарбуз, змішайте з яйцем, борошном, сіллю і спеціями. Смажте н...

Деруни з гарбуза

Деруни з гарбуза

Для того, щоб деруни з гарбуза вийшли смачними, потрібно додати ще якийсь овоч для основи. Це можуть бути капуста, картопля або кабачок. Сьогодні я додала картопля, дивіться результат. опис приготування: Овочі вимийте і очистіть, натріть на крупній тертці. Змішайте з сирим яйцем і спеціями, бо...

Деруни картопляні з сиром

Деруни картопляні з сиром

Відмінна можливість урізноманітнити меню - це взяти звичні інгредієнти, але приготувати їх по-іншому. Я часто так роблю, адже завжди на кухні є, наприклад, картопля і сир. Ось що вийшло у мене. опис приготування: Пропоную вам прямо зараз дізнатися, як приготувати деруни картопляні з сиром. З о...

Деруни (майстер клас)

Деруни (майстер клас)

Сьогодні хочу розповісти вам ще один рецепт приготування дерунів. У складі немає нічого, крім картоплі та цибулі, а також столової ложки борошна. Деруни справжнісінькі, картопляні! дивимося! опис приготування: Такі деруни можна зробити на сніданок або просто для перекусу, коли хочеться чогось ...