Рецепт Деруни в горщику з грибами
Ви любите деруни? І до грибів теж "; нерівно дихайте ";? значить, вам неодмінно варто дізнатися, як приготувати деруни в горщику з грибами!
опис приготування:
Ця страва не лише повсякденне — на святковому столі горщики з апетитним картопляно-грибним вмістом будуть виглядати куди як добре! Ви можете додати в них обсмажене куряче філе, грудинку и т.д., але мені більше до смаку вегетаріанський варіант — калорій і протеїнів в ньому предосить.
ніжні, ароматні обсмажені грибочки, просочені смачним сметанним соусом деруни і золотиста сирна скоринка зверху — це просто казка, а не блюдо! Рецепт приготування дерунів в горщику з грибами вам обов'язково припаде до смаку!
- гриби— 500 грам
- готові деруни— 20 штук
- крем— 1 Склянка
- Вершкове масло— 2 Ст. ложки
- борошно— 1 Ст. ложка
- сир твердий— 150 грам
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- Цибуля ріпчаста— 1-2 штук
- Масло рослинне— 2 Ст. ложки
Нарізати пластинками або скибочками.
Розігріти сковороду з рослинним маслом. Викласти гриби і обсмажувати до повного википання рідини.
цибулю почистити, нарізати тонкими півкільцями або пір'ям.
Додати до грибів і обсмажувати, поки цибуля не стане золотистим, а грибочки — рум'яними. В кінці посолити, перемішати і вимкнути вогонь.
На іншій сковороді розтопити вершкове масло.
Спасерувати в ньому борошно, ретельно помішуючи, щоб не було грудочок. додати сметану, сіль, перець, перемішати і прогріти. Вимкнути.
Сир натерти на крупній тертці.
На дно кожного горщика укласти шар дерунів, зверху гриби. полити соусом. Потім знову деруни, гриби, соус. Зверху посипати тертим сиром і відправити в розігріту до 180С духовку на півгодини.
Готову страву злегка остудити і подавати на стіл гарячим — сирна скоринка повинна залишитися м'якою і тягучою.
Найкраще "; супровід" — свіжі овочі та зелень.
Смачного!
Подібні рецепти
Деруни рецепт класичний
У Білорусії деруни вважаються національним блюдом, проте, там їх готують з картоплі. Можна використовувати і інші овочі. наприклад, гарбуз. готуємо? опис приготування: Оскільки гарбуз дуже вітамінна та корисна, вирішив використовувати її для приготування дерунів. якщо вам, як і мені не хочетьс...
Деруни з гарбуза з кропом
Ми звикли до драниками з картоплі, а я вирішила зробити деруни з гарбуза. І вийшло дуже навіть смачно. Спробуйте — і зрозумієте, що я права! Повторю ще раз: гарбуз повинна бути смачною і в сирому вигляді. опис приготування: потріть гарбуз, змішайте з яйцем, борошном, сіллю і спеціями. Смажте н...
Деруни з гарбуза
Для того, щоб деруни з гарбуза вийшли смачними, потрібно додати ще якийсь овоч для основи. Це можуть бути капуста, картопля або кабачок. Сьогодні я додала картопля, дивіться результат. опис приготування: Овочі вимийте і очистіть, натріть на крупній тертці. Змішайте з сирим яйцем і спеціями, бо...
Деруни картопляні з сиром
Відмінна можливість урізноманітнити меню - це взяти звичні інгредієнти, але приготувати їх по-іншому. Я часто так роблю, адже завжди на кухні є, наприклад, картопля і сир. Ось що вийшло у мене. опис приготування: Пропоную вам прямо зараз дізнатися, як приготувати деруни картопляні з сиром. З о...
Деруни (майстер клас)
Сьогодні хочу розповісти вам ще один рецепт приготування дерунів. У складі немає нічого, крім картоплі та цибулі, а також столової ложки борошна. Деруни справжнісінькі, картопляні! дивимося! опис приготування: Такі деруни можна зробити на сніданок або просто для перекусу, коли хочеться чогось ...