Рецепт Драники в вафельнице

Рецепт Драники в вафельнице
Кількість порцій: 2 Час приготування: 20 хв.
Улюблені картопляні деруни можна приготувати в вафельниці! Така вечеря обійдеться вам в 4-5 kartofelin і 20 хвилин часу. смачно, незвично, дешево. До того ж, смажити будемо все-то на краплі олії!

опис приготування:

Kartoshku чистий і натрій, найзручніше це зробити на електричній тертці або за допомогою комбайна з насадкою-теркою. вбийте яйце, всипте жменю борошна, спеції. Таке тісто треба використовувати відразу. Розігрійте вафельницу, змастіть крапелькою масла і смажте до світлового сигналу. просто, швидко, зручно!

  • картопля— 3-4 штук(великі)
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • сіль— — За смаком
  • Перець чорний мелений— — За смаком
  • зелень (кріп)  — — За смаком(сушена, свіжа або заморожена)
  • яйце— 1 штука
Драники в вафельнице - фото крок 1 1. Почистіть і помийте картопля.

Драники в вафельнице - фото крок 2 2. За допомогою електричної терки, комбайна з насадкою або звичайній тертці натріть картоплю. Картопля терти можна як крупно, так і дрібно. Деруни на дрібній тертці виходять більш однорідними.

Драники в вафельнице - фото крок 3 3. У миску до тертої картоплі вбийте яйце, приправити сіллю, поперчіть, додайте зелені і пару ложок пшеничного борошна.

Драники в вафельнице - фото крок 4 4. Перемішайте картопляний фарш виделкою або руками. У мене картопля не дуже соковитий, тому в процесі приготування соку виділилося мало.

Драники в вафельнице - фото крок 5 5. Нагрейте вафельницу, я поставила на 4,5 при максимальному значенні нагріву "; 5 ";. Вафельницю змастіть рослинною олією. Це зручно зробити за допомогою кондитерської пензлика або ватного диска. Викладіть терту картоплю. Я це роблю руками, слой – плотный, але не товстий.

Драники в вафельнице - фото крок 6 6. Закриваю вафельницу і смажу до рум'яності, трохи більше хвилини.

Драники в вафельнице - фото крок 7 7. Такі картопляні сердечка у мене вийшли. З трьох картоплин, розміром трохи більше середнього, у мене вийшло 12 дерунів.

Драники в вафельнице - фото крок 8 8. Деруни я подаю зі сметаною і солоним огірком, приємного!

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Кращий рецепт печеного яблука з джемом

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...