Рецепт Дріжджове тісто для пиріжків
Правильно приготоване дріжджове тісто для пиріжків — ось, в чому секрет смачних пиріжків. Вопреки стереотипу, гарне дріжджове тісто для пиріжків готується дуже просто і швидко. показую, як.
опис приготування:
Мені здається, що сьогодні ми все рідше печемо пиріжки — традиційні пиріжки слов'янської кухні з різними солоними і солодкими начинками. Багато аргументують небажання пекти пиріжки тим, що тісто для пиріжків готується дуже довго і складно. нісенітниця! Пиріжки на дріжджовому тесті — чисто слов'янське винахід, а слов'яни — трудівники і орачі, їм ніколи було годинами займатися кулінарією, вони споконвіку готували прості і ситні блюда. Якби дріжджове тісто для пиріжків готувалося складно, самі пиріжки ніколи не стали б такими популярними. якими вони були до недавнього часу.
що ж, пропоную зруйнувати стереотип і приготувати пиріжки. Простий рецепт дріжджового тіста для пиріжків — вам на допомогу.
хай щастить!
- молоко— 1 Склянка
- дріжджі сухі— 7 грам
- яйце— 1 штука
- цукор— 1 Чайна ложка
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
- сіль— 1/2 чайних ложки
підігріти молоко (але не кип'ятити), растворить в нем сахар.
Добавить сухие дрожжи.
просіяти 3 стакана муки в глубокую миску.
Влить молочную смесь в муку.
Накрити миску рушником і залишити в теплому місці на 15 хвилин.
Тем временем яйцо взбить с солью.
Добавить взбитое яйцо в массу.
Добавить подсолнечное масло.
И начать смешивание от центра к краям при помощи деревянной или пластмассовой ложки.
Якщо тісто буде виходити дуже рідким, можна додати трохи борошна.
Коли тісто стане досить щільним, чтобы с ним можно было работать руками, переносим его на присыпанную мукой рабочую поверхность и основательно месим руками до полной готовности теста. От і все — дрожжевое тесто для пирожков готово к дальнейшему использованию!
Подібні рецепти
Гороховий хліб
З дріжджового тіста готується більшість загальновідомою випічки. Мені дуже подобаються булочки з корицею і шоколадом, адже вони володіють справжнім ароматом дитинства, а ще дуже красиво виглядають. опис приготування: Тепер ви можете всім хвалитися, що знаєте, як приготувати дріжджове тісто з к...
Дієтичне тісто для піци
Для тих, хто особливо стежить за своєю фігурою або не відходить від дієти, але дуже хоче поласувати смачненьким, є вихід — дієтичне тісто для піци в домашніх умовах. опис приготування: Для приготування цієї піци нам знадобиться знежирений сир, білки, вівсяні висівки і кукурудзяний крохмаль. Ті...
Швидке тісто для хмизу
Швидке тісто на кефірі - універсальна заготовка для подальшої випічки смачних домашніх виробів. Сьогодні поділюся улюбленим рецептом тіста для хмизу. Випічка виходить дуже хрусткою! опис приготування: горілка обов'язкове, саме вона робить готовий хмиз таким хрустким! Дуже рекомендую спробувати...
Дієтичне тісто
Хоча випічка традиційно заборонена для тих, хто худне, можна знайти вихід. І тут допоможе рецепт дієтичного тесту, випічка з якого зовсім не зашкодить вашій фігурі. опис приготування: Для приготування дієтичної випічки нам буде потрібно дієтичне тісто. Для цього до яєчного білка додайте воду, ...
Домашнє тісто філо
Рецепт приготування грецького тесту для солодкої випічки. опис приготування: Тісто філо ідеально підійде для смажених і спечених пиріжків невеликого розміру, крім того його дуже легко приготувати Розкачати листи можна за допомогою локшинорізки або качалки (вимагає часу і вміння). борошна— 8...