Рецепт Домашній балик (сировялений)

Рецепт Домашній балик (сировялений)
Кількість порцій: 20 Час приготування: 9 дн. 12 г. 0 хв.
Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини.

опис приготування:

Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можна зробити різні салати. Такий продукт готується без використання шкідливих хімічних консервантів. При подачі його нарізають тонкими скибочками, так смачніше і чіткіше відчувається структура м'яса.

  • свиняча вирізка— 1 штука(близько 700 г)
  • сіль— 2 Ст. ложки
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • Koriandr— 1 Чайна ложка
  • суміш перців— 2 чайних ложки
  • коньяк— 2 Ст. ложки
  • Соєвий соус— 1 Ст. ложка
  • часник— 3-4 зубчиків
Домашній балик (сировялений) - фото крок 1 1. У миску влийте коньяк і соєвий соус, додаєте сіль і цукор, все гарненько перемішують. Додаєте все спеції, крім часнику, перемішуєте і залишаєте на 5-10 хвилин.

Домашній балик (сировялений) - фото крок 2 2. М'ясо вимийте і промокніть паперовими серветками, щоб воно було сухе.

Домашній балик (сировялений) - фото крок 3 3. М'ясо перекладіть в контейнер з кришкою, залийте приготовленим раніше маринадом, гарненько розітріть маринад по м'ясу.

Домашній балик (сировялений) - фото крок 4 4. Закрийте контейнер кришкою і залиште при кімнатній температурі на 48 годин, періодично перевертайте м'ясо.

Домашній балик (сировялений) - фото крок 5 5. Через дві доби дістаєте балик, виймаєте з маринаду і дуже добре обтираєте сухими серветками.

Домашній балик (сировялений) - фото крок 6 6. Часник очистіть і пропустіть через прес, потім гарненько натріть їм балик, зробіть м'яса масаж Перекладіть його на марлю і загорніть.

Домашній балик (сировялений) - фото крок 7 7. М'ясо в марлі загорніть в пергамент і обв'яжіть капронової ниткою, підвісьте балик на 10 днів при температурі не вище 20 градусів.

Домашній балик (сировялений) - фото крок 8 8. Через необхідний час дістаєте м'ясо, прибираєте пергамент і марлю, нарезаете його дуже тонко. Смачного!

Подібні рецепти

Домашній апельсиновий мармелад

Балик з товстолобика сировялений

Одним з найбільш простих способів приготування мармеладу є використання апельсинів і цукру. Такі інгредієнти доступні практично кожному і дозволяють створити смачний і ароматний десерт. опис приготування: Отриманий мармелад найкраще розподіляти стерилізованої ложкою в стерилізовані ємності. Не...

Домашній батон з кропом

Домашній батон з кропом

Апетитний домашній батон з ароматним кропом. У тісто ми додамо куркуму, в результаті чого м'якуш вироби вийде жовтого кольору, а прошарку з Усе це створює ефектний контраст. опис приготування: Батон виходить м'яким, ароматним і дуже смачним! Кількість додається в батон зелені кропу можна варію...

Домашній Бургер

Домашній Бургер

Рецепт приготування гамбургерів в домашніх умовах. кількість порцій: 4 яловичина— 900 грам сіль— 1 Чайна ложка чорний перець— 1/2 чайних ложки соус Табаско— 1 штука(за смаком) вершкове масло— 2 Ст. ложки Червона цибуля— 1 штука цукор— 2 Ст. ложки булочки— 4 штуки листя салату— 8 штук Наріз...

Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром

Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром

Немає нічого смачнішого, ніж домашній хліб. особливо, якщо хліб приготовлений майстерно. Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром — це саме майстерно приготовлений хліб. ділюся рецептом! опис приготування: Я, по суті, обожнюю домашній хліб. Коли в квартирі пахне свіженьким хлібцем —...

Домашній хліб з томатами

Домашній хліб з томатами

Пропоную приготувати домашній хліб з томатами. Дуже гарний такий хліб на сніданок з сиром, маслом або в'яленими помідорами. Випічка виходить і справді дуже смачною і ароматною! опис приготування: По суті це звичайний домашній хліб, але готується він не на воді, молоці або сироватці, а на томат...