Рецепт Чізкейк в стилі Нью-Йорк

Рецепт Чізкейк в стилі Нью-Йорк
Кількість порцій: 3 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Американський десерт з сиром Рікотта. Блюдо більше схоже на заварний пиріг, ніж торт.

опис приготування:

Смачний повітряний чізкейк за рецептом американських кулінарів.

  • крекери— 110 грам
  • Олія— 55 грам
  • цукор— 12 грам
  • Вершковий сир— 1 кілограм
  • сіль— 1 грам
  • цукор— 350 грам
  • борошно— 23 грам
  • Сік лимона— 2 чайних ложки
  • екстракт ванілі— 1 Чайна ложка
  • жирні вершки— 1 Склянка
  • Яєчний жовток— 2 штуки
  • яйце— 6 штук
Чізкейк в стилі Нью-Йорк - фото крок 1 складові:
Вершковий сир, цукор, лимонний сік, ванільний екстракт, яєчний жовток, незбиране яйце, вершки або сметана. Співвідношення цих інгредієнтів визначить остаточний смак (Вираженого або солодкого) і текстури (щільний або пухнастий).

Цей рецепт починається з швидкою підготовкою коржа. Зберіть 4 унції крекерів, 1 столову ложку гранульованого цукру і 4 столові ложки розтопленого вершкового масла.

Чізкейк в стилі Нью-Йорк - фото крок 2 Для того, щоб роздрібнити крекери на дрібні шматочки помістіть їх в кухонний комбайн.

Чізкейк в стилі Нью-Йорк - фото крок 3 Молоти крекери протягом 10 секунд. Так само можна подрібнити їх роздавлюючи в пластиковому мішку. потім, в середній мисці змішати цукор і вершкове масло з крекерами до вологого виду.

Чізкейк в стилі Нью-Йорк - фото крок 4 Розтопити одну столову ложку масла і використовувати половину його на 10-ти дюймової формі для випічки. Потім вилити суміш з крекерів на форму. Придавите суміш тильною стороною склянки для того, щоб поверхня була ідеально рівною.

Чізкейк в стилі Нью-Йорк - фото крок 5 Придавити краю ложкою.

Чізкейк в стилі Нью-Йорк - фото крок 6 Випікати близько дванадцяти хвилин при 325 ° F.

Чізкейк в стилі Нью-Йорк - фото крок 7 Коли корж став ароматним і виглядає золотисто-коричневого кольору, вийміть його з духовки, щоб отстудіть.. Коли корж охолоне ,використовуйте масло,яке залишилося, для помазання його сторін.

Чізкейк в стилі Нью-Йорк - фото крок 8 наповнення, складові:
2-1/2 фунта вершкового сиру, 1/2 склянки вершків, 1-3/4 склянки сахорного піску, 1 / 8 чайної ложки. солі, 2 чайні ложки. лимонного соку, 1 немає. L. ванільного екстракту, 2 великих яєчних жовтки, 6 Велика яйця.

Чізкейк в стилі Нью-Йорк - фото крок 9 Порізати вершковий сир на дрібні шматочки і покласти це в чашу-змішувач. Змішуйте протягом 2-3 хвилин до отримання однорідної маси. далі, додайте сіль і 1/3 цукру.
змішуйте далі. Додати ще одну третину цукру. змішувати. Додати останню третину цукру, 3 столові ложки борошна (для стабільності). Додана борошно не вплине на смак і текстуру пирога, зменшить ймовірність появи тріщин.
Додаємо лимонний сік і ванільний екстракт. змішуємо.

Чізкейк в стилі Нью-Йорк - фото крок 10 Змішуємо і додаємо жирні вершки.

Чізкейк в стилі Нью-Йорк - фото крок 11 Додати яєчні жовтки і перемішати.

Чізкейк в стилі Нью-Йорк - фото крок 12 Тепер додайте цілих три яйця і перемішайте. Змішуйте і потім додайте решту 3 яйця. Суміш помістіть в форму з охолодженим коржем. Помістіть форму в піч попередньо нагріту до 500 ° F.

Чізкейк в стилі Нью-Йорк - фото крок 13 Через десять хвилин, зменшити температуру до 200 ° F. Поступово знижуйте температуру печі. Випікайте Чізкейк протягом 1 годину 40 хвилин, стежте за тим, щоб температура середини пирога не перевищувала 150 ° F.

Дістаньте торт з духовки. Дайте йому охолонути протягом 10 хвилин. Проведіть ножем по краях форми торта. Охолоджувати пиріг ще 2 години потім загорніть форму з пирогом в пластиковий пакет і помістіть в холодильник на 5 годин.
(14) Вийміть торт з холодильника приблизно за тридцять хвилин перед подачею на стіл і наріжте гострим ножем.


Подібні рецепти

Джамбалайя з Нью-Орлеана

Запечена скумбрія в мексиканському стилі

Тільки прочитала веселу назву блюда, у мене піднявся настрій, і я вирішила його приготувати. Ну, кому не сподобається рис з шинкою, тушкований в томатному соусі? сподобалося всім! Пригощайтеся і ви! опис приготування: Блюдо зручно і легко готується в одному посуді: в глибокій сковороді або сот...

Бургер з індичкою в азіатському стилі

Бургер з індичкою в азіатському стилі

Сьогодні я покажу вам, як приготувати бургер з індичкою в азіатському стилі. Це не тільки смачний перекус, але ще і пікантне і соковите блюдо. Там є васабі і свіжі помідори! опис приготування: Булочки для бургерів можна купити вже готові в будь-якому супермаркеті або ж спекти самостійно у себе...

Бургери в стилі піци

Бургери в стилі піци

Цю ідею я підгледіла на одному американському сайті, вона мені так сподобалася, що я вирішила спробувати. Бургери вийшли приголомшливі, соковиті і ситні! Обов'язково приготуйте за цим рецептом! опис приготування: Вам цікаво, як приготувати бургери в стилі піци? Тоді загляньте в мій рецепт! Я р...

Дорада в середземноморському стилі з тапенадом

Дорада в середземноморському стилі з тапенадом

Рецепт приготування середземноморського рибного блюда. кількість порцій: 4 свіжі риби доради— 2 штуки каперсів— 50 грам чорних оливок без кісточок— 100 грам товчених білих сухарів— 50 грам оливкового масла— 1 Ст. ложка помідора— 3 штуки гілочки базиліка— 3 штуки сіль, перець— 1 штука(за смаком)...

Чорничний чізкейк з вершками

Чорничний чізкейк з вершками

Хочу вам запропонувати дуже простий рецепт чорничного чізкейку з вершками. Виходить свіжий і легкий літній десерт, який найкраще свій смак розкриває в охолодженому вигляді! Спробуйте! опис приготування: Це дуже простий рецепт чорничного чізкейку з вершками. Я впевнена, що вам припаде до душі й...