Рецепт Чізкейк сирний
розповідаю, як приготувати чізкейк сирний в домашніх умовах — ніжний і смачний десерт з хрусткою скоринкою, який спочатку був популярний в Америці, але поступово "; завоював" весь світ.
опис приготування:
сирний чізкейк (cheesecake англійською) — популярний торт із сиру, який в США був популярний ще в 80-их, однак у нас мода на нього пішла вже в 2000-х. звичайно, дуже калорійна штука цей чізкейк, але смачна, зараза А ще — досить дорога, якщо купувати готовий в супермаркеті або замовляти в кафе. Але ж інгредієнти для приготування дуже прості, цей процес, і я — теж нескладний. Тому рекомендую спробувати приготувати чізкейк сирний в домашніх умовах — якщо будете уважно слідувати нижчеподаному рецептом, у вас обов'язково вийде не гірше, ніж у професійних кондитерів.
хай щастить!
- борошно— 230 грам(Желательно просеять)
- цукор— 250 грам(Бажано коричневий)
- Вершкове масло— 65 грам
- вода— 20 мілілітрів
- яйця— 5 штук
- молоко— 3 Ст. ложки
- Сир— 900 грам(Желательно обезжиренный)
- Ванільний порошок— 1 щіпка
- лимон— 1 штука
- сіль— 1 щіпка
65 г. вершкового масла. Все ингредиенты тщательно перемешиваем в специальной
мисці. К полученной массе добавляем 20 мл. води.
Необходимо вымесить твёрдое
тісто. Якщо тісто липке, советую его положить на некоторое время в холодильник.
В форму для выпечки помещаем заранее вырезанную пергаментную бумагу,
предназначенную для выпечки. Готовое тесто размещаем на вырезанный круг бумаги и
раскатываем до концов окружности. Готовый круг из теста и бумаги размещаем в
форме для выпечки и формируем бортики. Тесто выпекаем в духовом шкафу 8-10 хвилин
при температурі 180 градусів.
Для приготовления начинки нам понадобится: 5 яєць, 180 г. цукру, лимонный сок и щепотка соли, 2 ст. ложки борошна і 3 ст. ложки молока, 900 г. сиру, Cedra 1 лимона. Жовтки відокремити від білків. Желтки смешать с сахаром, а белки взбить с лимонным соком и щепоткой соли до образования пены. В отдельной посуде смешать муку и молоко до образования густой массы.
К взбитым белкам добавить мучную массу, ванильный порошок по вкусу и творог —
всё тщательно смешать. К полученной однородной массе добавить цедру одного
лимона і добре перемішати.
Начинку размещаем внутри выпеченной основы. Поставить пирог в духовой
шкаф и выпекать до золотистой корочки при температуре 180 г.
Творожный чизкейк готов. Подавать охлаждённым, блюдо можно украсить шариками мороженного, покрытыми тёртым шоколадом. Смачного!
Подібні рецепти
Кускус з нутом
Ділюся з вами бюджетним і простим рецептом чорничного чізкейку без випічки. Прекрасний приклад доступною і легкою в готуванні випічки, яка не залишить вас байдужими! рекомендую приготувати! опис приготування: Цей чорничний чізкейк без випічки в домашніх умовах виходить ніжним і соковитим одноч...
Чізкейк з білого шоколаду
Чізкейк - варіативний і улюблений багатьма десерт. Хтось вибирає шоколадний, хтось вершковий, а хтось ягідний. Ми ж спробуємо поєднання перших двох смаків. Буде просто і оригінально одночасно. опис приготування: Для випічки зробимо найпростіше розсипчасте тісто на основі печива, додамо багато ...
Чізкейк з печива
Тут я покажу вам, як приготувати чізкейк з печива. Все досить просто, вам не доведеться довго возитися з тестом, адже воно буде на основі простого солодкого печива. Ідеальна випічка до чаю! опис приготування: На свій розсуд в начинку з вершкового сиру можете додати пару крапель ванільною есенц...
Чізкейк з сиру
Сир - це неймовірно корисний продукт. Його використовують і в солодких, і в гострих, і в солоних стравах. Я пропоную рецепт, як приготувати чізкейк з сиру в якості відмінного десерт до чаю. опис приготування: Це дуже смачний сирний десерт, який нагадує оригінальний рецепт чізкейку. Готувати йо...
Чізкейк мандариновий
Швидкий і простий у приготуванні чізкейк дуже полюбився в нашій родині і став частим гостем на столі. Спробуйте, мінімум клопоту, максимум задоволення гарантується. опис приготування: Чудовий смак цього класичного десерту грає новими цитрусовими нотами завдяки соковитої, солодкого мандарину і ...