Рецепт Курча під соусом
Для всіх шанувальників курочки пропоную відмінний рецепт курча під соусом. Дивно м'яке м'ясо з хрусткою скоринкою і дуже пікантній заправкою: це обов'язково потрібно спробувати.
опис приготування:
1. Курчати в першу чергу потрібно вимити, добре обсушити паперовим рушником і розрізати уздовж так, щоб його можна було максимально рівно розкласти.
2. Очистити пару зубчиків часнику і пропустити через прес. Додати трохи рослинного масла, сіль і перець. Отриманою масою натерти курчати з усіх боків.
3. На сковороду з товстим дном відправити вершкове масло і розтопити. Викласти туди курчати (вниз шкіркою) і зверху встановити невеликий вантаж.
4. смажити близько 3 хвилин на сильному вогні, а потім ще хвилин 10-15 на середньому.
5. Тим часом можна зайнятися соусом. Для його приготування необхідно подрібнити в чаші блендера або в м'ясорубці горіхи (можна використовувати волоські або будь-які інші горішки до смаку). Додати трохи рослинного масла, часник, щіпку солі, перцю, koriandra і kurkumи. Як випливає збити і довести до однорідності.
6. Зняти зі сковороди вантаж. Акуратно перевернути курочку на іншу сторону і змастити приблизно третю соусу.
7. Знову встановити вантаж і смажити ще близько 20 хвилин.
8. Коли курча під соусом в домашніх умовах готовий, зняти сковороду з вогню, залишити під вантажем ще хвилин на 15.
9. Подавати курчати до столу потрібно з соусом, доповнивши гарніром або овочами за смаком.
- курча— 1 штука
- часник— 6-7 зубчиків
- Вершкове масло— 1 Ст. ложка
- сіль— 1 щіпка
- перець— 1 щіпка
- горіхи— 200 грам
- бульйон— 100-150 мілілітрів
- Рослинна олія— 50 мілілітрів
- Koriandr— За смаком
- куркума— За смаком
- Braai— За смаком
2. Очистити пару зубчиків часнику і пропустити через прес. Додати трохи рослинного масла, сіль і перець. Отриманою масою натерти курчати з усіх боків.
3. На сковороду з товстим дном відправити вершкове масло і розтопити. Викласти туди курчати (вниз шкіркою) і зверху встановити невеликий вантаж.
4. смажити близько 3 хвилин на сильному вогні, а потім ще хвилин 10-15 на середньому.
5. Тим часом можна зайнятися соусом. Для його приготування необхідно подрібнити в чаші блендера або в м'ясорубці горіхи (можна використовувати волоські або будь-які інші горішки до смаку). Додати трохи рослинного масла, часник, щіпку солі, перцю, koriandra і kurkumи. Як випливає збити і довести до однорідності.
6. Зняти зі сковороди вантаж. Акуратно перевернути курочку на іншу сторону і змастити приблизно третю соусу.
7. Знову встановити вантаж і смажити ще близько 20 хвилин.
8. Коли курча під соусом в домашніх умовах готовий, зняти сковороду з вогню, залишити під вантажем ще хвилин на 15.
9. Подавати курчати до столу потрібно з соусом, доповнивши гарніром або овочами за смаком.
Подібні рецепти
Картопляний суп-пюре з селерою і курячими галушками
Рецепт приготування простий, але курча виходить ароматним і смачним. Соєвий соус з імбиром дають особливий присмак, підкреслюючи смак м'яса. Зверху запікається скоринка, а сам курча виходить м'яким. опис приготування: В оригінальному рецепті курча запікається без додавання цибулі і картоплі. А...
Курча «Chilindron» в Арагонському
Сьогодні у нас іспанська кухня! Один з хітів іспанської кухні - тушкований у вині курча в соусі "; чиліндрон ";. Чилі-ндрон - з назви видно, що в соусі використовується перець чилі. Заходьте і готуйте! опис приготування: Ніжна соковита курочка, обсмажена з беконом, а потім протушенние разом з ...
Курча чкмерулі
Курча чкмерулі - традиційне грузинське блюдо з курки в маринаді з севанской солі. У вас немає севанской солі? Не біда. Заходьте, і я навчу вас готувати таку сіль! опис приготування: У традиційних стравах я не рекомендую міняти рецептуру. У цьому рецепті теж, але замість цілого курчати цілком м...
Курча, фарширований сухарями
фарширований курча — вдале блюдо для святкового столу. Важливо вибрати відповідну нагоди начинку, так як начинок дуже багато, але я пропоную приготувати курчати, фаршированого сухарями. опис приготування: курча, фарширований сухарями, - смачне, соковите, апетитне блюдо для всієї родини, яким м...
Курча барбекю в соусі з коричневого цукру
Солодкий соус барбекю сподобається навіть вибагливим гурманам. Зробіть велику порцію цього приголомшливого соусу для барбекю і подавайте на вечерю з куркою. опис приготування: У невеликій мисці збийте разом кетчуп, цукор, соус і оцет, приправте сіллю і перцем. відкладіть 1 стакан соусу для обс...