Рецепт Курча під соусом

Рецепт Курча під соусом
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Для всіх шанувальників курочки пропоную відмінний рецепт курча під соусом. Дивно м'яке м'ясо з хрусткою скоринкою і дуже пікантній заправкою: це обов'язково потрібно спробувати.

опис приготування:

1. Курчати в першу чергу потрібно вимити, добре обсушити паперовим рушником і розрізати уздовж так, щоб його можна було максимально рівно розкласти.

2. Очистити пару зубчиків часнику і пропустити через прес. Додати трохи рослинного масла, сіль і перець. Отриманою масою натерти курчати з усіх боків.

3. На сковороду з товстим дном відправити вершкове масло і розтопити. Викласти туди курчати (вниз шкіркою) і зверху встановити невеликий вантаж.

4. смажити близько 3 хвилин на сильному вогні, а потім ще хвилин 10-15 на середньому.

5. Тим часом можна зайнятися соусом. Для його приготування необхідно подрібнити в чаші блендера або в м'ясорубці горіхи (можна використовувати волоські або будь-які інші горішки до смаку). Додати трохи рослинного масла, часник, щіпку солі, перцю, koriandra і kurkumи. Як випливає збити і довести до однорідності.

6. Зняти зі сковороди вантаж. Акуратно перевернути курочку на іншу сторону і змастити приблизно третю соусу.

7. Знову встановити вантаж і смажити ще близько 20 хвилин.

8. Коли курча під соусом в домашніх умовах готовий, зняти сковороду з вогню, залишити під вантажем ще хвилин на 15.

9. Подавати курчати до столу потрібно з соусом, доповнивши гарніром або овочами за смаком.

  • курча— 1 штука
  • часник— 6-7 зубчиків
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
  • горіхи— 200 грам
  • бульйон— 100-150 мілілітрів
  • Рослинна олія— 50 мілілітрів
  • Koriandr— За смаком
  • куркума— За смаком
  • Braai— За смаком
1. Курчати в першу чергу потрібно вимити, добре обсушити паперовим рушником і розрізати уздовж так, щоб його можна було максимально рівно розкласти.

2. Очистити пару зубчиків часнику і пропустити через прес. Додати трохи рослинного масла, сіль і перець. Отриманою масою натерти курчати з усіх боків.

3. На сковороду з товстим дном відправити вершкове масло і розтопити. Викласти туди курчати (вниз шкіркою) і зверху встановити невеликий вантаж.

4. смажити близько 3 хвилин на сильному вогні, а потім ще хвилин 10-15 на середньому.

5. Тим часом можна зайнятися соусом. Для його приготування необхідно подрібнити в чаші блендера або в м'ясорубці горіхи (можна використовувати волоські або будь-які інші горішки до смаку). Додати трохи рослинного масла, часник, щіпку солі, перцю, koriandra і kurkumи. Як випливає збити і довести до однорідності.

6. Зняти зі сковороди вантаж. Акуратно перевернути курочку на іншу сторону і змастити приблизно третю соусу.

7. Знову встановити вантаж і смажити ще близько 20 хвилин.

8. Коли курча під соусом в домашніх умовах готовий, зняти сковороду з вогню, залишити під вантажем ще хвилин на 15.

9. Подавати курчати до столу потрібно з соусом, доповнивши гарніром або овочами за смаком.

Подібні рецепти

Курча з соєвим соусом

Картопляний суп-пюре з селерою і курячими галушками

Рецепт приготування простий, але курча виходить ароматним і смачним. Соєвий соус з імбиром дають особливий присмак, підкреслюючи смак м'яса. Зверху запікається скоринка, а сам курча виходить м'яким. опис приготування: В оригінальному рецепті курча запікається без додавання цибулі і картоплі. А...

Курча «Chilindron» в Арагонському

Курча «Chilindron» в Арагонському

Сьогодні у нас іспанська кухня! Один з хітів іспанської кухні - тушкований у вині курча в соусі "; чиліндрон ";. Чилі-ндрон - з назви видно, що в соусі використовується перець чилі. Заходьте і готуйте! опис приготування: Ніжна соковита курочка, обсмажена з беконом, а потім протушенние разом з ...

Курча чкмерулі

Курча чкмерулі

Курча чкмерулі - традиційне грузинське блюдо з курки в маринаді з севанской солі. У вас немає севанской солі? Не біда. Заходьте, і я навчу вас готувати таку сіль! опис приготування: У традиційних стравах я не рекомендую міняти рецептуру. У цьому рецепті теж, але замість цілого курчати цілком м...

Курча, фарширований сухарями

Курча, фарширований сухарями

фарширований курча — вдале блюдо для святкового столу. Важливо вибрати відповідну нагоди начинку, так як начинок дуже багато, але я пропоную приготувати курчати, фаршированого сухарями. опис приготування: курча, фарширований сухарями, - смачне, соковите, апетитне блюдо для всієї родини, яким м...

Курча барбекю в соусі з коричневого цукру

Курча барбекю в соусі з коричневого цукру

Солодкий соус барбекю сподобається навіть вибагливим гурманам. Зробіть велику порцію цього приголомшливого соусу для барбекю і подавайте на вечерю з куркою. опис приготування: У невеликій мисці збийте разом кетчуп, цукор, соус і оцет, приправте сіллю і перцем. відкладіть 1 стакан соусу для обс...