Рецепт Чакапулі з телятини
чакапулі — грузинське блюдо, яке готується з телятини або молодої баранини з великою кількістю зелені і аличі. Зверніть увагу, що блюдо слід готувати в казані. рекомендую спробувати!
опис приготування:
Приготуємо чакапулі з телятини в домашніх умовах. Для приготування страви вам знадобиться довгастий казан, в якому будемо гасити м'ясо із зеленню, овочами і спеціями. Набір приправ для м'яса був куплений на базарі, там де продаються різні узбецькі прянощі. До речі, Будьте уважні, коли доступ до трапеції, в аличі трапляються кісточки! хай щастить!
- Телятина на реберцях— 1,5 кілограма
- алича зелена— 300 грам
- Цибуля ріпчаста— 4 штуки
- естрада— 30 грам
- Braai— 100 грам
- чебрець— 2 штуки(гілочки)
- м'ята свіжа— 20 грам
- селера— 100 грам
- Цибуля зелена— 100 грам
- петрушка— 100 грам
- часник— 1 штука
- Червоний перець гострий— 1 штука
- Вершкове масло— 40 грам
- перець— За смаком
- сіль— За смаком
- вода— 0,5 L
- Набір прянощів для м'яса— 100 грам
Половину м'яса викладаємо на дно казана.
Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями.
Висипаємо в казан.
Всю зелень дрібно нарізаємо. Я поділяю на дві частини.
Кладемо половину зелені в казан. Солимо і перчимо.
Зверху кладемо м'ясо, що залишилося.
кладемо аличу.
Ще раз солимо і перчимо.
Засипаємо другий шар зелені.
Підготуйте набір прянощів для м'яса.
Дрібними кільцями наріжте гострий перець.
Вливаємо в казан воду.
Додайте трохи очищеного часнику.
Стебло селери подрібнюємо і також кладемо в казан.
Доводимо все до кипіння.
Кладемо вершкове масло, накриваємо казан кришкою і тушкуємо на повільному вогні 2,5-3 годину. Тушкуємо до м'якості м'яса, щоб воно легко відокремлювався від кістки.
Смачного!
Подібні рецепти
Смажені лисички з цибулею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...
Цибульник
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...