Рецепт Чакапулі з телятини

Рецепт Чакапулі з телятини
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
чакапулі — грузинське блюдо, яке готується з телятини або молодої баранини з великою кількістю зелені і аличі. Зверніть увагу, що блюдо слід готувати в казані. рекомендую спробувати!

опис приготування:

Приготуємо чакапулі з телятини в домашніх умовах. Для приготування страви вам знадобиться довгастий казан, в якому будемо гасити м'ясо із зеленню, овочами і спеціями. Набір приправ для м'яса був куплений на базарі, там де продаються різні узбецькі прянощі. До речі, Будьте уважні, коли доступ до трапеції, в аличі трапляються кісточки! хай щастить!

  • Телятина на реберцях— 1,5 кілограма
  • алича зелена— 300 грам
  • Цибуля ріпчаста— 4 штуки
  • естрада— 30 грам
  • Braai— 100 грам
  • чебрець— 2 штуки(гілочки)
  • м'ята свіжа— 20 грам
  • селера— 100 грам
  • Цибуля зелена— 100 грам
  • петрушка— 100 грам
  • часник— 1 штука
  • Червоний перець гострий— 1 штука
  • Вершкове масло— 40 грам
  • перець— За смаком
  • сіль— За смаком
  • вода— 0,5 L
  • Набір прянощів для м'яса— 100 грам
Чакапулі з телятини - фото крок 1 М'якоть телятини нарізаємо крупно. кісточку залишаємо.

Чакапулі з телятини - фото крок 2 Половину м'яса викладаємо на дно казана.

Чакапулі з телятини - фото крок 3 Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями.

Чакапулі з телятини - фото крок 4 Висипаємо в казан.

Чакапулі з телятини - фото крок 5 Всю зелень дрібно нарізаємо. Я поділяю на дві частини.

Чакапулі з телятини - фото крок 6 Кладемо половину зелені в казан. Солимо і перчимо.

Чакапулі з телятини - фото крок 7 Зверху кладемо м'ясо, що залишилося.

Чакапулі з телятини - фото крок 8 кладемо аличу.

Чакапулі з телятини - фото крок 9 Ще раз солимо і перчимо.

Чакапулі з телятини - фото крок 10 Засипаємо другий шар зелені.

Чакапулі з телятини - фото крок 11 Підготуйте набір прянощів для м'яса.

Чакапулі з телятини - фото крок 12 Дрібними кільцями наріжте гострий перець.

Чакапулі з телятини - фото крок 13 Вливаємо в казан воду.

Чакапулі з телятини - фото крок 14 Додайте трохи очищеного часнику.

Чакапулі з телятини - фото крок 15 Стебло селери подрібнюємо і також кладемо в казан.

Чакапулі з телятини - фото крок 16 Доводимо все до кипіння.

Чакапулі з телятини - фото крок 17 Кладемо вершкове масло, накриваємо казан кришкою і тушкуємо на повільному вогні 2,5-3 годину. Тушкуємо до м'якості м'яса, щоб воно легко відокремлювався від кістки.

Чакапулі з телятини - фото крок 18 Смачного!

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Смажені лисички з цибулею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...