Рецепт Домашні кренделі з начинкою

Рецепт Домашні кренделі з начинкою
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Рецепт приготування дріжджових крендельков з начинкою на вибір.

опис приготування:

Для цих м'яких крендельков ви можете вибрати будь-яку начинку на ваш смак -коріцу з цукром, сир або маринований халапеньйо.

  • цукру— 1 Ст. ложка
  • солі— 2 чайних ложки
  • пакет сухих дріжджів— 1 штука(8 г)
  • топленого вершкового масла— 2 Ст. ложки
  • рослинне масло для дека— За смаком
  • води— 10 склянок(плюс 1 столова ложка )
  • велике яйце, жовток— 1 штука
  • тертий сир— За смаком(начинка)
  • маринований перець халапеньо— За смаком(начинка)
  • цукру— 1/8 склянки(начинка)
  • кориці— 2 чайних ложки(начинка)
Домашні кренделі з начинкою - фото крок 1 1. змішати воду, цукор і сіль в мірній стаканчику і насипати дріжджі зверху. Дати суміші постояти протягом 5 хвилин до утворення піни.

Домашні кренделі з начинкою - фото крок 2 2. Додати дріжджову суміш і топлене масло в борошняну суміш в миску. Використовуючи гак для тіста, збити міксером на низькій швидкості. Збільшити швидкість до середньої і збивати, поки тісто не стане гладким і не буде липнути до миски, приклад 4 до 5 хвилин. Помістити тісто в чисту миску, змастити олією, накрити поліетиленовою плівкою і дати піднятися в теплому місці приблизно 50-55 хвилин, поки тісто не збільшиться в об'ємі в два рази.

Домашні кренделі з начинкою - фото крок 3 3. Розігріти духовку до 230 градусів. Вистелити два дека пергаментним папером і злегка змастити олією. Відставити в сторону. Довести 10 чашок води з содою в каструлі до кипіння. Тим часом розкачати тісто на злегка змащеній маслом робочої поверхні. Поділити на 8 рівних частин. Розкачати кожен шматок тесту в мотузку довжиною 60 см. Надати мотузці U-подібну форму.

Домашні кренделі з начинкою - фото крок 4 4. З'єднати кінці мотузки, щоб вони перетинали один одного, і закріпити їх на нижній частині дуги, утворюючи крендель. Викласти кренделі на листи.

Домашні кренделі з начинкою - фото крок 5 5. Помістити кренделі в киплячу воду один за одним на 30 секунд. Видалити їх з води, використовуючи великий плоский шпатель.

Домашні кренделі з начинкою - фото крок 6 6. Викласти кренделі на листи. За допомогою кисті змастити зверху яєчним жовтком, збитим з 1 столовою ложкою води.

Домашні кренделі з начинкою - фото крок 7 7. Посипати кренделі начинкою на ваш вибір. Випікати до темно-золотистого кольору, 12-14 хвилин.

Домашні кренделі з начинкою - фото крок 8 8. Дати охолонути принаймні 5 хвилин перед подачею на стіл.

Подібні рецепти

Домашні дріжджові булочки

Кренделі

Рецепт приготування домашніх булочок на дріжджах. опис приготування: Що може бути смачніше домашньої випічки? Порадуйте свою сім'ю чудовими пишними булочками. молока— 4 склянки цукру— 1 Склянка сухих дріжджів— 4 чайних ложки борошна— 9 склянок розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 1 Чайна ложка ...

Домашні котлети

Домашні котлети

здається, що куряче м'ясо настільки часто використовується на кухні, що воно вже не може здивувати. Але це не так! Завжди можна знайти новий рецепт, який розкриє смак по-іншому. Читайте мій варіант! опис приготування: З моєї покрокової інструкції ви дізнаєтеся про те, як приготувати домашні ко...

Домашні коржі НААН

Домашні коржі НААН

Рецепт приготування індійських коржів НААН по-домашньому. опис приготування: Коржі НААН є популярним індійським хлібом плоскої форми з дріжджового тіста, які традиційно готуються в глиняній печі — ими. розпушувача— 3/4 чайних ложки соди— 1/2 чайних ложки цукру— 1/2 чайних ложки солі— 1/4 чай...

Домашні коржі тортільяс

Домашні коржі тортільяс

Рецепт приготування домашніх коржів тортільяс з простих інгредієнтів: борошна, масла і води. опис приготування: Перед вами варіант корисного рецепта приготування коржів тортільяс з органічної невибіленої борошна з використанням ріпакової олії замість рослинного жиру. Ви можете заповнити їх м'я...

Домашні коржі

Домашні коржі

Зробити коржі набагато простіше, ніж ви думаєте. Вони замінять хліб, а також використовуйте їх в якості основи під піцу або занурте в соус. Візьміть на замітку рецепт, як приготувати домашні коржики. опис приготування: Коржі варто обсмажити на сковороді. Є їх можна ще гарячими, наприклад, змас...