Рецепт Бульйон рибний
Рецепт приготування рибного бульйону з цибулею і петрушкою.
опис приготування:
Для приготування рибного бульйону зазвичай використовують випотрошену цілу рибу або рибу, нарубану на шматки, а також рибні відходи (голови, хвости, плавники, кістки, шкіру). Найсмачніший бульйон виходить з судака, окунів, йоржів і риб осетрових порід. У рибний бульйон можна додати окремо зварений рис і шматки вареної риби. До рибного бульйону дуже добре подавати пиріжки з рибою або листкові пиріжки без начинки.
приготування:
Очистити рибу, видалити нутрощі і добре промити. Розрізати на шматки. Помістити рибу в каструлю, залити холодною водою, посолити. Додати нарізану цибулину і корінь петрушки. Накрити каструлю кришкою і довести до кипіння. Зняти піну і варити протягом 25-30 хвилин. Дістати шматки риби з каструлі, залишивши голову і плавники. варити ще 15-20 хвилин. Готовий бульйон процідити. При бажанні можна додати в бульйон шматки звареної риби або використовувати їх для іншої страви.
- риби— 500-600 грам
- корінь петрушки— 1 штука
- цибулина— 1 штука
- лавровий лист— 1 штука
- горошини чорного перцю— 3-4 штук
- води— 3 L
приготування:
Очистити рибу, видалити нутрощі і добре промити. Розрізати на шматки. Помістити рибу в каструлю, залити холодною водою, посолити. Додати нарізану цибулину і корінь петрушки. Накрити каструлю кришкою і довести до кипіння. Зняти піну і варити протягом 25-30 хвилин. Дістати шматки риби з каструлі, залишивши голову і плавники. варити ще 15-20 хвилин. Готовий бульйон процідити. При бажанні можна додати в бульйон шматки звареної риби або використовувати їх для іншої страви.
Подібні рецепти
Салат до вареників
Це не просто бульйон в звичайному значенні цього слова, це більше шотландський бульйон або французький «pot-au-feu», в якому в першу чергу вариться бульйон, а потім додаються м'ясо і овочі. опис приготування: Очистіть бекон і помістіть у велику каструлю з водою, щоб вона покривала його. Доведі...
Бульйон з яловичого мови
Дуже смачний і ароматний бульйон виходить з яловичого мови. Завдяки прянощів і овочам, смак самого бульйону насичений. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Яловичий або телячий язик підвищує гемоглобін, покращує імунітет, вважається не калорійним, його включають в раціон під час різних...
Бульйон з галушками «Мімоза»
Скажіть, часто ви подаєте гостям бульйон або суп? А коли останній раз ви діставали супницю з фамільного сервізу? давно? Тоді поспішіть змахнути з неї павутину, тому що я пропоную вам подати курячий бульйон зі святковими галушками! це безсумнівно, яскраве, ефектне і красиве блюдо. І зовсім бюджетн...
Бульйон з індички з овочами
Рецепт приготування бульйону з індички з морквою, селерою, цибулею ,часником і чебрецем. опис приготування: Для приготування цього бульйону замість індички ви можете також використовувати курку або яловичину. Якщо у вас немає скороварки, просто використовуйте велику каструлю з кришкою. Доведіт...
Бульйон з курячої грудки
Ділюся класичним рецептом бульйону з курячої грудки! Відмінний варіант першого блюда на швидку руку або дієтичного обіду. Варіант домашнього ліки від застуди для любителів хворіти смачно! опис приготування: Рецепт приготування бульйону з курячої грудки вам точно припаде до душі! Ця страва — кл...