Рецепт Салат з кальмарів і червоної ікри
всім, хто любить морепродукти, раджу приготувати салат з кальмарів і червоної ікри. Це дуже ніжне поєднання звичних продуктів з приємним смаком червоної ікри. Салат красиво виглядає на столі.
опис приготування:
За смаком в цей салат можна додати цибулю. Він непогано поєднується з іншими інгредієнтами. Є два варіанта. По перше, цибуля можна додати в сирому вигляді, попередньо дрібно його нарізавши і обдавши окропом, щоб трохи прибрати різкий запах. По-друге, цибуля можна злегка обсмажити на олії. У другому випадку цибулю додасть салату солодкуватий присмак.
Я обходжуся без цибулі, так як смак салату і так досить приємний і насичений.
дивіться, як приготувати салат з кальмарів і червоної ікри. смачно, святково, не складно!
- Кальмар очищений— 300 грам
- Куряче яйце— 5 штук
- сир— 200 грам(тверді сорти)
- майонез— 4 Ст. ложки
- ікра— 2 Ст. ложки
- зелень— За смаком
Відваріть яйця круто, обполосніть їх холодною проточною водою і очистіть. Натріть яйця і сир на крупній тертці. Ці інгредієнти додайте в ємність до кальмару. Посоліть і поперчіть майбутній салат до смаку.
Тепер покладіть до інших продуктів дві столові ложки майонезу і нарубану зелень. Найкраще сюди підійде петрушка. Також в салат додайте одну столову ложку червоної ікри і все акуратно перемішайте.
Салат майже готовий. Але його потрібно красиво оформити перед подачею. Викладіть блюдо в салатницю, трохи утромбуйте салат, щоб вийшла плоска верхівка. Посипте салат сиром, що залишився, а поверх сиру зробіть майонезну сітку. Якщо у вас майонез в пачці з дозатором, то зробити це дуже легко. У отримані майонезні клітинки викладіть по кілька ікринок. Тепер салат можна подавати на стіл.
Подібні рецепти
Салат з кальмарів (рецепт з фото)
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...
Цибульник
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...