Рецепт Сочевичний суп від Юлії Висоцької

Рецепт Сочевичний суп від Юлії Висоцької
Кількість порцій: 5 Час приготування: 40 хв.
Якщо раніше не доводилося готувати сочевицю, то рекомендую скористатися рецептом якогось досвідченого кулінара. Розповім про рецепт, як приготувати сочевичний суп від Юлії Висоцької.

опис приготування:

Такий суп можна приготувати під час посту, а можна зварити його на м'ясному бульйоні. Готовий сочевичний суп можна перебити за допомогою блендера, а можна залишити текстуру незайманої, щоб добре відчути всі інгредієнти. Суп ситний і смачний, можна зробити велику порцію і зберігати його в холодильнику.

  • помідори— 3 штуки
  • Лук-пориста— 1 штука
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • Червона сочевиця— 0,5 склянки
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • куркума— 0,5 чайних ложки
  • Мускатний горіх— 0,5 чайних ложки
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • сіль, перець— За смаком
1 помідори вимийте, зробіть на їх шкірці хрестоподібні надрізи, помістіть овочі в миску і залийте окропом. Залиште на пару хвилин, після чого легким рухом руки зніміть шкірку.

2 Помідори наріжте невеликими кубиками. Вимийте і наріжте кружальцями цибулю-порей.

3 У каструлі розігрійте оливкову олію і викладіть цибулю, обсмажте його кілька хвилин, потім додайте томати.

4 Якщо томати трохи зеленуваті, то додайте до них цукровий пісок, готуйте вміст кілька хвилин.

5 промийте сочевицю, додайте її до решти інгредієнтів, залийте сочевицю водою (яку консистенцію хочете, але не менше 3 склянок).

6 За смаком посоліть і поперчіть, додайте лавровий лист і варіть все 10-15 хвилин, до готовності сочевиці.

7 Готовий суп подавайте до столу гарячим, можете подрібнити його в блендері або подавати так, як є.

Подібні рецепти

Сочевичний суп з копченостями

Смачні булочки

Дуже смачний і наваристий сочевичний суп з копченостями без сумніву сподобається вам і вашим близьким! Цей простий у приготуванні покроковий рецепт спеціально для вас! опис приготування: Приготувати сочевичний суп з копченостями в домашніх умовах зовсім не складно! За цим рецептом чечевичного ...

Сочевичний суп

Сочевичний суп

Рецепт приготування чечевичного супу з великою кількістю овочів. Овочі повинні бути дуже м'якими, щоб в результаті вийшов суп-пюре. опис приготування: Дуже смачний і легкий в приготуванні рецепт чечевичного супу. Підійде як для вегетаріанців, так і для «м'ясоїдів», бажаючих урізноманітнити сво...

Дитячий суп від 3 років

Дитячий суп від 3 років

Всім мамам відомо, що маленькі дітки не дуже люблять супи. Спеціально для них я підібрала рецепт дитячого супу від 3 років. розповім, як його приготувати. Помаранчевий колір супу дуже сподобається дітям. опис приготування: У складі супу для дітей - овочі, бобові та зернові. У цього супу дуже н...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...