Рецепт Сочевичний суп

Рецепт Сочевичний суп
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 3 г. 30 хв.
Рецепт приготування чечевичного супу з великою кількістю овочів. Овочі повинні бути дуже м'якими, щоб в результаті вийшов суп-пюре.

опис приготування:

Дуже смачний і легкий в приготуванні рецепт чечевичного супу. Підійде як для вегетаріанців, так і для «м'ясоїдів», бажаючих урізноманітнити свою кухню. Не лякайтеся часом приготування - суп готується близько трьох годин, але не вимагає особливого до себе уваги.

  • оливкового масла— 3 Ст. ложки
  • цибулина— 1 штука
  • селери— 2 штуки
  • морква— 1 штука
  • часнику— 2 зубчики
  • картопля— 1 штука
  • сочевиці— 250 грам
  • овочевого бульйону— 750 грам
  • лаврові листки— 2 штуки
  • кмину— 1/2 Ст. ложки
  • кайенского перцю— 1/2 чайних ложки
  • Сіль і перець— — За смаком
Сочевичний суп - фото крок 1 1. Почистити і порізати кубиками картоплю, порубати цибулю і селеру і нарізати кружечками морква. Розбавити в чеснокодавке або дрібно нарізати часник.

Сочевичний суп - фото крок 2 2. розігріти 3 ст.л. оливкового масла в сковорідці на середньому вогні. Додати порізану цибулю і готувати 5 хвилин до м'якості.

Сочевичний суп - фото крок 3 3. Додати селеру, морква, часник і картопля. готувати ще 4-5 хвилин, потім перекласти інгредієнти в каструлю для супу.

Сочевичний суп - фото крок 4 4. Додати сочевицю, овочевий бульйон і лавровий лист і добре перемішати. Накрити кришкою і готувати на великому вогні 1 час. Скрутити вогонь до слабкого і готувати ще 2-3 годину, поки овочі і сочевиця не стануть м'якими і ніжними.

Сочевичний суп - фото крок 5 5. Видалити і викинути лавровий лист. Перемолоти суп в кухонному комбайні або блендері.

Сочевичний суп - фото крок 6 6. Перекласти суп назад в каструлю, додати кмин і кайенский перець, приправити сіллю і перцем за смаком. Готувати суп на максимальному вогні ще 47 хвилин, спробувати на смак і при бажанні додати ще солі або перцю. Налити суп в тарілки і посипати петрушкою.

Подібні рецепти

Сочевичний суп від Юлії Висоцької

Ліванський сочевичний суп

Якщо раніше не доводилося готувати сочевицю, то рекомендую скористатися рецептом якогось досвідченого кулінара. Розповім про рецепт, як приготувати сочевичний суп від Юлії Висоцької. опис приготування: Такий суп можна приготувати під час посту, а можна зварити його на м'ясному бульйоні. Готови...

Сочевичний суп з копченостями

Сочевичний суп з копченостями

Дуже смачний і наваристий сочевичний суп з копченостями без сумніву сподобається вам і вашим близьким! Цей простий у приготуванні покроковий рецепт спеціально для вас! опис приготування: Приготувати сочевичний суп з копченостями в домашніх умовах зовсім не складно! За цим рецептом чечевичного ...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...