Рецепт Едвардіанський гарбузовий пиріг

Рецепт Едвардіанський гарбузовий пиріг
Кількість порцій: 8-9 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Сезон гарбуза в самому розпалі. Пропоную приготувати едвардіанський гарбузовий пиріг — дуже ніжний і ароматний пиріг, є класичним в англійській національній кухні.

опис приготування:

Едвадріанскій гарбузовий пиріг, рецептом якого я хочу з вами поділитися, підкорив мене з першого ж укусу. коли готувала — і уявити не могла, що вийде настільки смачно! Тісто виходить дуже розсипчастим, несолодким, а начинка — ароматної і ніжною.

З власного досвіду можу сказати, що пиріг — на любителя. Одним дуже подобається, іншим — взагалі не подобається. Але головне — байдужих немає


  • гарбуз— 500 грам
  • Борошно пшеничне— 250 грам
  • коньяк— 75 мілілітрів
  • Цукровий пісок— 300 грам
  • імбир мелений— 1/2 чайних ложки
  • вершки 30-33%  — 140 мілілітрів
  • Вершкове масло— 125 грам
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • Яєчний жовток— 6 штук
  • кориця мелена— 1/2 чайних ложки
  • Цедра лимонна терта— 1 Чайна ложка
Едвардіанський гарбузовий пиріг - фото крок 1 Гарбуз очищаємо від насіння і шкірки, залишаємо тільки м'якоть. Нарезаем небольшими ломтиками и варим до мягкости.

Едвардіанський гарбузовий пиріг - фото крок 2 робимо тісто: смешиваем холодное сливочное масло, борошно і сіль. Измельчаем в крошку при помощи блендера.

Едвардіанський гарбузовий пиріг - фото крок 3 Добавляем в нашу крошку желток, коньяк (можна замінити ромом) і 100 мл ледяной воды.

Едвардіанський гарбузовий пиріг - фото крок 4 Месим густое тесто. Загортаємо в харчову плівку — и на полчаса в холодильник.

Едвардіанський гарбузовий пиріг - фото крок 5 Тем временем уже должна свариться ваша тыква. Даем ей обсохнуть на решетке или бумажной салфетке — вода повинна стекти.

Едвардіанський гарбузовий пиріг - фото крок 6 Пюрируем тыкву с добавлением коньяка, цукру і спецій.

Едвардіанський гарбузовий пиріг - фото крок 7 Натираємо цедру лимона.

Едвардіанський гарбузовий пиріг - фото крок 8 Добавляем в тыквенное пюре желтки, сливки и цедру. Перемішуємо до однорідності — це і буде наша начинка.

Едвардіанський гарбузовий пиріг - фото крок 9 Теперь смотрите на фото для наглядности. Тесто достаем из холодильника и равномерно распределяем по форме для выпекания. Накалываем тесто вилкой и ставим в духовку на 15 хвилин (при 200 градусах). Затем тесто достаем, выливаем на него начинку — і ще на 30 хвилин в 190 градусів. подавати охолодженим.

Едвардіанський гарбузовий пиріг - фото крок 10 Смачного!

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Гарбузовий маковий пиріг

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...