Рецепт Сочевиця чорна на сковороді
Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом приготування чорної сочевиці на сковороді. Блюдо прекрасно поєднується з рибою і куркою. Будемо поєднувати сочевицю з рисом, в результаті вийде класний гарнір.
опис приготування:
Готову страву можна подавати зі сметаною. Також сочевиця стане прекрасним гарніром до риби або курки. Блюдо відрізняється своїм автентичним смаком. За бажанням можна додати часник і свої улюблені спеції. Дерзайте!
- Чорна сочевиці— 250 грам
- вода— 4 склянки
- масло каноли— 1/4 склянки
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- сіль— 1 Чайна ложка
- Довгозернистий білий рис— 1 Склянка
- Оливкова олія— 1 Ст. ложка
Лук очищаємо і нарізаємо дрібно. На розпеченій сковороді підігріваємо невелику кількість рослинної олії, обсмажуємо цибулю, солимо.
Тепер заливаємо цибулю водою, доводимо до кипіння. Відправляємо промитий рис і сочевицю в сковороду і готуємо, постійно помішуючи.
Солимо і перчимо кашу, потім накриваємо її кришкою і зменшуємо вогонь. Тушкуємо на протязі 20 хвилин.
Окремо обсмажуємо або запікають цибулю.
Змішуємо всі і подаємо до столу! Чорна сочевиця в сковороді готова, смачного!
Подібні рецепти
Булочки з корицею і вершкової поливанням
Готувати в мультиварці задоволення, принаймні для мене. Без особливих зусиль можна приготувати смачні, різноманітні страви. Сьогодні я розповім, як приготувати сочевицю з свининою в мультиварці. опис приготування: Все частіше і частіше я готую страви з сочевиці, адже це дуже корисний продукт, ...
Сочевиця з імбиром і лимонною цедрою
Відмінний ароматний гарнір до риби або м'яса, а для тих, хто постить - просто ще одне смачне блюдо, щоб урізноманітнити повсякденне меню. пряний аромат, екзотичний смак цього блюда вам сподобається! опис приготування: Про користь сочевиці чули всі, але готують з неї страви одиниці, але ж дарем...
Чорна квасоля з ковбасками
Рецепт приготування чорної квасолі з ковбасками, морквою, цибулею і петрушкою. опис приготування: У великій сковороді нагріти оливкове масло на середньому вогні. Додати ковбаски і смажити до коричневого кольору з усіх боків, близько 8 хвилин. Викласти ковбаски в тарілку. Додати моркву і цибул...
«Чорна троянда»
Любителям буряка присвячується) опис приготування: 1. Печериці промити і нарізати середніми шматочками. 2. Цибулю дрібно нарізати . Підсмажити цибулю з грибами до готовності. 3. Яйця відварити і натерти на крупній тертці. 4. буряк відварити — одну натерти на крупній тертці, другу нарізати півк...
Чорна квасоля з чилі
Рецепт приготування чорної квасолі з чилі, цукіні, цибулею, морквою, помідорами і кукурудзою. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Нарізати кубиками цибулю. Пропустити часник через прес. Тонко нарізати цукіні і моркву. Додати в каструлю цибулю і часник, прип...