Рецепт Сочевиця чорна на сковороді

Рецепт Сочевиця чорна на сковороді
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом приготування чорної сочевиці на сковороді. Блюдо прекрасно поєднується з рибою і куркою. Будемо поєднувати сочевицю з рисом, в результаті вийде класний гарнір.

опис приготування:

Готову страву можна подавати зі сметаною. Також сочевиця стане прекрасним гарніром до риби або курки. Блюдо відрізняється своїм автентичним смаком. За бажанням можна додати часник і свої улюблені спеції. Дерзайте!

  • Чорна сочевиці— 250 грам
  • вода— 4 склянки
  • масло каноли— 1/4 склянки
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Довгозернистий білий рис— 1 Склянка
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
Сочевиця чорна на сковороді - фото крок 1 Приготування починаємо з того, що промиваємо сочевицю, потім заливаємо її водою і ставимо на вогонь. Доводимо її до кипіння, потім зменшуємо вогонь і варимо протягом 15-20 хвилин. Знімаємо з вогню і відкладаємо в сторону.

Сочевиця чорна на сковороді - фото крок 2 Лук очищаємо і нарізаємо дрібно. На розпеченій сковороді підігріваємо невелику кількість рослинної олії, обсмажуємо цибулю, солимо.

Сочевиця чорна на сковороді - фото крок 3 Тепер заливаємо цибулю водою, доводимо до кипіння. Відправляємо промитий рис і сочевицю в сковороду і готуємо, постійно помішуючи.

Сочевиця чорна на сковороді - фото крок 4 Солимо і перчимо кашу, потім накриваємо її кришкою і зменшуємо вогонь. Тушкуємо на протязі 20 хвилин.

Сочевиця чорна на сковороді - фото крок 5 Окремо обсмажуємо або запікають цибулю.

Сочевиця чорна на сковороді - фото крок 6 Змішуємо всі і подаємо до столу! Чорна сочевиця в сковороді готова, смачного!

Подібні рецепти

Сочевиця зі свининою в мультиварці

Булочки з корицею і вершкової поливанням

Готувати в мультиварці задоволення, принаймні для мене. Без особливих зусиль можна приготувати смачні, різноманітні страви. Сьогодні я розповім, як приготувати сочевицю з свининою в мультиварці. опис приготування: Все частіше і частіше я готую страви з сочевиці, адже це дуже корисний продукт, ...

Сочевиця з імбиром і лимонною цедрою

Сочевиця з імбиром і лимонною цедрою

Відмінний ароматний гарнір до риби або м'яса, а для тих, хто постить - просто ще одне смачне блюдо, щоб урізноманітнити повсякденне меню. пряний аромат, екзотичний смак цього блюда вам сподобається! опис приготування: Про користь сочевиці чули всі, але готують з неї страви одиниці, але ж дарем...

Чорна квасоля з ковбасками

Чорна квасоля з ковбасками

Рецепт приготування чорної квасолі з ковбасками, морквою, цибулею і петрушкою. опис приготування: У великій сковороді нагріти оливкове масло на середньому вогні. Додати ковбаски і смажити до коричневого кольору з усіх боків, близько 8 хвилин. Викласти ковбаски в тарілку. Додати моркву і цибул...

«Чорна троянда»

«Чорна троянда»

Любителям буряка присвячується) опис приготування: 1. Печериці промити і нарізати середніми шматочками. 2. Цибулю дрібно нарізати . Підсмажити цибулю з грибами до готовності. 3. Яйця відварити і натерти на крупній тертці. 4. буряк відварити — одну натерти на крупній тертці, другу нарізати півк...

Чорна квасоля з чилі

Чорна квасоля з чилі

Рецепт приготування чорної квасолі з чилі, цукіні, цибулею, морквою, помідорами і кукурудзою. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Нарізати кубиками цибулю. Пропустити часник через прес. Тонко нарізати цукіні і моркву. Додати в каструлю цибулю і часник, прип...