Рецепт Домашній печінковий паштет

Рецепт Домашній печінковий паштет
Кількість порцій: 6 Час приготування: 30 хв.
смачний рецепт, який дістався мені від бабусі. Сьогодні хочу передати його вам, щоб ви теж спробували цей ніжний смак. розповім, як приготувати домашній печінковий паштет.

опис приготування:

рецепт простий, так що не сумнівайтеся, вийде у всіх. Наша сім'я просто обожнює цей паштет, навіть діти їдять із задоволенням, хоча печінка не особливо люблять. Він прекрасно підійде в якості намазки на бутерброди вранці або для закуски ввечері. Смачного!

  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • Свиняча грудинка— 150 грам
  • яловича печінка— 500 грам
  • Вершкове масло— 150 грам
  • сіль, перець— За смаком
1 Для того, щоб приготувати смачний домашній печінковий паштет, цибуля буде потрібно очистити, промити і дрібно нарізати кубиком. Далі відправляємо його на розігріту сковороду, попередньо змащену маслом. Обсмажуємо цибулю до м'якості.

2 Свинячу грудинку промиваємо та нарізаємо на тонкі смужки, також обсмажуємо разом з цибулею.

Яловичу печінку промиваємо та нарізаємо на шматочки невеликої величини. Додаємо до цибулі і грудинке. Обсмажуємо до готовності. додаємо сіль, перець і ретельно все перемішуємо.

3 Далі масу потрібно трохи остудити, після чого відправити в чашу блендера. Туди ж ми відправляємо вершкове масло і ретельно все перебиваємо в однорідну масу. Густоту варіюйте самі. Також замість блендера можна скористатися м'ясорубкою. Паштет буде готовий в вживання відразу ж, проте його можна зберігати в холодильнику протягом 5 днів.

Подібні рецепти

Домашній паштет з печінки

Різдвяне печиво з сирного тесту

Для быстрого перекуса или для праздничного стола рекомендую вам приготовить домашний паштет из печени. Это незамысловатое блюдо готовится очень просто и нравится всем в моей семье. опис приготування: записуйте рецепт, як приготувати домашній паштет з печінки. З таким завданням впорається навіт...

Домашний паштет из куриной печени

Домашний паштет из куриной печени

Нежный мягкий печеночный паштет пользуется заслуженной популярностью как начинка на бутерброды для малышей или в качестве закуски и перекуса для взрослых. Спробуйте це смачне блюдо! опис приготування: Домашний печеночный паштет традиционно используется для праздничного стола. Приготовленное бл...

Домашній балик (сировялений)

Домашній балик (сировялений)

Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...

Домашній батон з кропом

Домашній батон з кропом

Апетитний домашній батон з ароматним кропом. У тісто ми додамо куркуму, в результаті чого м'якуш вироби вийде жовтого кольору, а прошарку з Усе це створює ефектний контраст. опис приготування: Батон виходить м'яким, ароматним і дуже смачним! Кількість додається в батон зелені кропу можна варію...

Домашній Бургер

Домашній Бургер

Рецепт приготування гамбургерів в домашніх умовах. кількість порцій: 4 яловичина— 900 грам сіль— 1 Чайна ложка чорний перець— 1/2 чайних ложки соус Табаско— 1 штука(за смаком) вершкове масло— 2 Ст. ложки Червона цибуля— 1 штука цукор— 2 Ст. ложки булочки— 4 штуки листя салату— 8 штук Наріз...