Рецепт Домашній печінковий паштет
смачний рецепт, який дістався мені від бабусі. Сьогодні хочу передати його вам, щоб ви теж спробували цей ніжний смак. розповім, як приготувати домашній печінковий паштет.
опис приготування:
рецепт простий, так що не сумнівайтеся, вийде у всіх. Наша сім'я просто обожнює цей паштет, навіть діти їдять із задоволенням, хоча печінка не особливо люблять. Він прекрасно підійде в якості намазки на бутерброди вранці або для закуски ввечері. Смачного!
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- Свиняча грудинка— 150 грам
- яловича печінка— 500 грам
- Вершкове масло— 150 грам
- сіль, перець— За смаком
2 Свинячу грудинку промиваємо та нарізаємо на тонкі смужки, також обсмажуємо разом з цибулею.
Яловичу печінку промиваємо та нарізаємо на шматочки невеликої величини. Додаємо до цибулі і грудинке. Обсмажуємо до готовності. додаємо сіль, перець і ретельно все перемішуємо.
3 Далі масу потрібно трохи остудити, після чого відправити в чашу блендера. Туди ж ми відправляємо вершкове масло і ретельно все перебиваємо в однорідну масу. Густоту варіюйте самі. Також замість блендера можна скористатися м'ясорубкою. Паштет буде готовий в вживання відразу ж, проте його можна зберігати в холодильнику протягом 5 днів.
Подібні рецепти
Різдвяне печиво з сирного тесту
Для быстрого перекуса или для праздничного стола рекомендую вам приготовить домашний паштет из печени. Это незамысловатое блюдо готовится очень просто и нравится всем в моей семье. опис приготування: записуйте рецепт, як приготувати домашній паштет з печінки. З таким завданням впорається навіт...
Домашний паштет из куриной печени
Нежный мягкий печеночный паштет пользуется заслуженной популярностью как начинка на бутерброды для малышей или в качестве закуски и перекуса для взрослых. Спробуйте це смачне блюдо! опис приготування: Домашний печеночный паштет традиционно используется для праздничного стола. Приготовленное бл...
Домашній балик (сировялений)
Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...
Домашній батон з кропом
Апетитний домашній батон з ароматним кропом. У тісто ми додамо куркуму, в результаті чого м'якуш вироби вийде жовтого кольору, а прошарку з Усе це створює ефектний контраст. опис приготування: Батон виходить м'яким, ароматним і дуже смачним! Кількість додається в батон зелені кропу можна варію...
Домашній Бургер
Рецепт приготування гамбургерів в домашніх умовах. кількість порцій: 4 яловичина— 900 грам сіль— 1 Чайна ложка чорний перець— 1/2 чайних ложки соус Табаско— 1 штука(за смаком) вершкове масло— 2 Ст. ложки Червона цибуля— 1 штука цукор— 2 Ст. ложки булочки— 4 штуки листя салату— 8 штук Наріз...