Рецепт Домашній паштет з печінки

Рецепт Домашній паштет з печінки
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Для быстрого перекуса или для праздничного стола рекомендую вам приготовить домашний паштет из печени. Это незамысловатое блюдо готовится очень просто и нравится всем в моей семье.

опис приготування:

записуйте рецепт, як приготувати домашній паштет з печінки. З таким завданням впорається навіть дитина, а результат — просто отменный! Готовлю такое блюдо и на природу, і для перекусу на роботі, к тому же детям очень нравится. Он мягкий и нежный, просто тане в роті.

  • печінка— 500 грам
  • морква— 1 штука
  • Цибуля— 2 штуки
  • часник— 1 зубчик
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • молоко— 180 мілілітрів
  • Сіль і спеції— За смаком
1 Овощи очистите и порежьте произвольными кусочками.

2 Порежьте печень.

3 Все сложите в кастрюлю или жаровню, залейте молоком и тушите 25-30 хвилин.

4 В кінці приготування посоліть.

5 Охладите все ингредиенты и пропустите дважды через мясорубку или измельчите блендером.

6 Смачного!

Подібні рецепти

Домашній печінковий паштет

Паштет з курячої печінки від Юлії Висоцької

смачний рецепт, який дістався мені від бабусі. Сьогодні хочу передати його вам, щоб ви теж спробували цей ніжний смак. розповім, як приготувати домашній печінковий паштет. опис приготування: рецепт простий, так що не сумнівайтеся, вийде у всіх. Наша сім'я просто обожнює цей паштет, навіть діти...

Домашний паштет из куриной печени

Домашний паштет из куриной печени

Нежный мягкий печеночный паштет пользуется заслуженной популярностью как начинка на бутерброды для малышей или в качестве закуски и перекуса для взрослых. Спробуйте це смачне блюдо! опис приготування: Домашний печеночный паштет традиционно используется для праздничного стола. Приготовленное бл...

Домашній апельсиновий мармелад

Домашній апельсиновий мармелад

Одним з найбільш простих способів приготування мармеладу є використання апельсинів і цукру. Такі інгредієнти доступні практично кожному і дозволяють створити смачний і ароматний десерт. опис приготування: Отриманий мармелад найкраще розподіляти стерилізованої ложкою в стерилізовані ємності. Не...

Домашній хліб «обплетення»

Домашній хліб «обплетення»

Білий хліб в домашніх умовах. Краще приготувати своїми руками, ніж постійно переплачувати в магазині. кількість порцій: 8 тепла вода— 1 1/4 склянки(310 мл) сухі дріжджі— 2 чайних ложки цукрова пудра— 1 Чайна ложка пшеничне борошно— 450 грам(3 чашки) вершкове масло— 30 грам(нарізати шматочками) ...

Домашній балик (сировялений)

Домашній балик (сировялений)

Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...