Рецепт Чорна квасоля з ковбасками

Рецепт Чорна квасоля з ковбасками
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування чорної квасолі з ковбасками, морквою, цибулею і петрушкою.


опис приготування:

У великій сковороді нагріти оливкове масло на середньому вогні. Додати ковбаски і смажити до коричневого кольору з усіх боків, близько 8 хвилин. Викласти ковбаски в тарілку. Додати моркву і цибулю в сковороду і смажити, поки овочі не почнуть пом'якшуватися, близько 4 хвилин, приправити сіллю і перцем. Додати часник і смажити до появи аромату, близько 1 хвилини. Додати чорну квасолю і бульйон, довести суміш до кипіння. Додати ковбаски, зменшіть вогонь і варити, поки морква не стане м'якою, близько 12 хвилин. Зняти з вогню і додати петрушку. Подавати блюдо з петрушкою і йогуртом.

  • оливкового масла— 2 чайних ложки
  • копчених ковбасок— 450 грам
  • середніх моркви— 3 штуки
  • лука— 2 штуки(нарізаних кубиками )
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • зубчики часнику— 2 штуки
  • банки чорної квасолі— 2 штуки
  • свіжої петрушки— 3 Ст. ложки
У великій сковороді нагріти оливкове масло на середньому вогні. Додати ковбаски і смажити до коричневого кольору з усіх боків, близько 8 хвилин. Викласти ковбаски в тарілку. Додати моркву і цибулю в сковороду і смажити, поки овочі не почнуть пом'якшуватися, близько 4 хвилин, приправити сіллю і перцем. Додати часник і смажити до появи аромату, близько 1 хвилини. Додати чорну квасолю і бульйон, довести суміш до кипіння. Додати ковбаски, зменшіть вогонь і варити, поки морква не стане м'якою, близько 12 хвилин. Зняти з вогню і додати петрушку. Подавати блюдо з петрушкою і йогуртом.

Подібні рецепти

Чорна квасоля з чилі

Гусь з медом

Рецепт приготування чорної квасолі з чилі, цукіні, цибулею, морквою, помідорами і кукурудзою. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Нарізати кубиками цибулю. Пропустити часник через прес. Тонко нарізати цукіні і моркву. Додати в каструлю цибулю і часник, прип...

Чорна паста з морепродуктами

Чорна паста з морепродуктами

Пропоную вам спробувати незвичайно смачна страва - це чорна паста з мідіями, а я покажу, як приготувати чорну пасту з морепродуктами, ефектну пасту по-італійськи. всім, хто любить спагеті! опис приготування: Чорний колір багатьом відомим страв: соусу, вставити, паелье або різотто. Цей колір на...

Сочевиця чорна на сковороді

Сочевиця чорна на сковороді

Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом приготування чорної сочевиці на сковороді. Блюдо прекрасно поєднується з рибою і куркою. Будемо поєднувати сочевицю з рисом, в результаті вийде класний гарнір. опис приготування: Готову страву можна подавати зі сметаною. Також сочевиця стане прекрасним ...

«Чорна троянда»

«Чорна троянда»

Любителям буряка присвячується) опис приготування: 1. Печериці промити і нарізати середніми шматочками. 2. Цибулю дрібно нарізати . Підсмажити цибулю з грибами до готовності. 3. Яйця відварити і натерти на крупній тертці. 4. буряк відварити — одну натерти на крупній тертці, другу нарізати півк...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...