Рецепт Домашній вермут
Вермут в перекладі з німецької означає "; полин ";. Цей винний напій прийнято наполягати саме на полину. Напій виходить досить міцним, але солодким. Спробуйте зробити його самі.
опис приготування:
Якщо ви раніше робили алкоголь самостійно, то вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати домашній вермут. Він готується в два етапи: підготовка трав'яного настою (есенції) і змішування складових.
1. Всі трави покладіть в літрову банку.
2. Змішайте спирт з водою.
3. Влийте до травам розбавлений спирт.
4. Залиште суміш на 21 день в темному приміщенні, іноді перемішуючи інгредієнти.
5. Після цього процідіть напій через складену вдвічі марлю.
6. Вино змішайте зі спиртом.
7. Воду проваріть з цукром до розчинення. сироп остудіть.
8. Потім з'єднайте вино з сиропом і 5 мл есенції.
9. Перелийте напій в скляні пляшки, закупоривши їх кришками.
10. Залиште вермут витримуватися на 1,5 місяці в темному місці.
11. приємною дегустації!
- полин— 30 грам
- повітря— 3 грами
- чебрець— 10 грам
- кардамон— 5 грам
- Тархуна— 1 грам
- екстракт ванілі— 2 грами
- квітки бузини— 6 грам
- гвоздика— 3 грами
- Ромашка— 3 грами
- Koriandr, насіння— 2 грами
- звіробій— 5 грам
- деревій— 5 грам
- розмарин— 5 грам
- обкладинка— 5 грам
- шипшина— 5 грам
- Цедра лимону— 2 грами
- Мускатний горіх, мелений— 5 грам
- М'ята перцева— 5 грам
- імбир мелений— 3 грами
- Майоран— 5 грам
- цедра апельсина— 2 грами
- Фенхель— 1 грам
- Дивосил високий— 1 грам
- цукор— 120 грам
- вино— 1 літр
- спирт 95% — 165 мілілітрів(100 мл — для есенції, 65 мл — для вермуту)
- вода— 960 мілілітрів(60 мл — для вермуту, 900 мл — для есенції)
1. Всі трави покладіть в літрову банку.
2. Змішайте спирт з водою.
3. Влийте до травам розбавлений спирт.
4. Залиште суміш на 21 день в темному приміщенні, іноді перемішуючи інгредієнти.
5. Після цього процідіть напій через складену вдвічі марлю.
6. Вино змішайте зі спиртом.
7. Воду проваріть з цукром до розчинення. сироп остудіть.
8. Потім з'єднайте вино з сиропом і 5 мл есенції.
9. Перелийте напій в скляні пляшки, закупоривши їх кришками.
10. Залиште вермут витримуватися на 1,5 місяці в темному місці.
11. приємною дегустації!
Подібні рецепти
Савойська капуста
Одним з найбільш простих способів приготування мармеладу є використання апельсинів і цукру. Такі інгредієнти доступні практично кожному і дозволяють створити смачний і ароматний десерт. опис приготування: Отриманий мармелад найкраще розподіляти стерилізованої ложкою в стерилізовані ємності. Не...
Домашній балик (сировялений)
Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...
Домашній батон з кропом
Апетитний домашній батон з ароматним кропом. У тісто ми додамо куркуму, в результаті чого м'якуш вироби вийде жовтого кольору, а прошарку з Усе це створює ефектний контраст. опис приготування: Батон виходить м'яким, ароматним і дуже смачним! Кількість додається в батон зелені кропу можна варію...
Домашній Бургер
Рецепт приготування гамбургерів в домашніх умовах. кількість порцій: 4 яловичина— 900 грам сіль— 1 Чайна ложка чорний перець— 1/2 чайних ложки соус Табаско— 1 штука(за смаком) вершкове масло— 2 Ст. ложки Червона цибуля— 1 штука цукор— 2 Ст. ложки булочки— 4 штуки листя салату— 8 штук Наріз...
Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром
Немає нічого смачнішого, ніж домашній хліб. особливо, якщо хліб приготовлений майстерно. Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром — це саме майстерно приготовлений хліб. ділюся рецептом! опис приготування: Я, по суті, обожнюю домашній хліб. Коли в квартирі пахне свіженьким хлібцем —...