Рецепт Домашній вермут

Рецепт Домашній вермут
Кількість порцій: 10 Час приготування: 52 дн. 6 г. 0 хв.
Вермут в перекладі з німецької означає "; полин ";. Цей винний напій прийнято наполягати саме на полину. Напій виходить досить міцним, але солодким. Спробуйте зробити його самі.

опис приготування:

Якщо ви раніше робили алкоголь самостійно, то вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати домашній вермут. Він готується в два етапи: підготовка трав'яного настою (есенції) і змішування складових.

1. Всі трави покладіть в літрову банку.

2. Змішайте спирт з водою.

3. Влийте до травам розбавлений спирт.

4. Залиште суміш на 21 день в темному приміщенні, іноді перемішуючи інгредієнти.

5. Після цього процідіть напій через складену вдвічі марлю.

6. Вино змішайте зі спиртом.

7. Воду проваріть з цукром до розчинення. сироп остудіть.

8. Потім з'єднайте вино з сиропом і 5 мл есенції.

9. Перелийте напій в скляні пляшки, закупоривши їх кришками.

10. Залиште вермут витримуватися на 1,5 місяці в темному місці.

11. приємною дегустації!


  • полин— 30 грам
  • повітря— 3 грами
  • чебрець— 10 грам
  • кардамон— 5 грам
  • Тархуна— 1 грам
  • екстракт ванілі— 2 грами
  • квітки бузини— 6 грам
  • гвоздика— 3 грами
  • Ромашка— 3 грами
  • Koriandr, насіння— 2 грами
  • звіробій— 5 грам
  • деревій— 5 грам
  • розмарин— 5 грам
  • обкладинка— 5 грам
  • шипшина— 5 грам
  • Цедра лимону— 2 грами
  • Мускатний горіх, мелений— 5 грам
  • М'ята перцева— 5 грам
  • імбир мелений— 3 грами
  • Майоран— 5 грам
  • цедра апельсина— 2 грами
  • Фенхель— 1 грам
  • Дивосил високий— 1 грам
  • цукор— 120 грам
  • вино— 1 літр
  • спирт 95%  — 165 мілілітрів(100 мл — для есенції, 65 мл — для вермуту)
  • вода— 960 мілілітрів(60 мл — для вермуту, 900 мл — для есенції)
Якщо ви раніше робили алкоголь самостійно, то вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати домашній вермут. Він готується в два етапи: підготовка трав'яного настою (есенції) і змішування складових.

1. Всі трави покладіть в літрову банку.

2. Змішайте спирт з водою.

3. Влийте до травам розбавлений спирт.

4. Залиште суміш на 21 день в темному приміщенні, іноді перемішуючи інгредієнти.

5. Після цього процідіть напій через складену вдвічі марлю.

6. Вино змішайте зі спиртом.

7. Воду проваріть з цукром до розчинення. сироп остудіть.

8. Потім з'єднайте вино з сиропом і 5 мл есенції.

9. Перелийте напій в скляні пляшки, закупоривши їх кришками.

10. Залиште вермут витримуватися на 1,5 місяці в темному місці.

11. приємною дегустації!


Подібні рецепти

Домашній апельсиновий мармелад

Савойська капуста

Одним з найбільш простих способів приготування мармеладу є використання апельсинів і цукру. Такі інгредієнти доступні практично кожному і дозволяють створити смачний і ароматний десерт. опис приготування: Отриманий мармелад найкраще розподіляти стерилізованої ложкою в стерилізовані ємності. Не...

Домашній балик (сировялений)

Домашній балик (сировялений)

Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...

Домашній батон з кропом

Домашній батон з кропом

Апетитний домашній батон з ароматним кропом. У тісто ми додамо куркуму, в результаті чого м'якуш вироби вийде жовтого кольору, а прошарку з Усе це створює ефектний контраст. опис приготування: Батон виходить м'яким, ароматним і дуже смачним! Кількість додається в батон зелені кропу можна варію...

Домашній Бургер

Домашній Бургер

Рецепт приготування гамбургерів в домашніх умовах. кількість порцій: 4 яловичина— 900 грам сіль— 1 Чайна ложка чорний перець— 1/2 чайних ложки соус Табаско— 1 штука(за смаком) вершкове масло— 2 Ст. ложки Червона цибуля— 1 штука цукор— 2 Ст. ложки булочки— 4 штуки листя салату— 8 штук Наріз...

Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром

Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром

Немає нічого смачнішого, ніж домашній хліб. особливо, якщо хліб приготовлений майстерно. Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром — це саме майстерно приготовлений хліб. ділюся рецептом! опис приготування: Я, по суті, обожнюю домашній хліб. Коли в квартирі пахне свіженьким хлібцем —...