Рецепт Домашній зефір
Рецепт приготування домашнього зефіру з цукру, желатину, кукурудзяного сиропу і ванільного екстракту.
опис приготування:
Цей зефір схожий на солодкі пухнасті хмари. Він стане чудовим десертом для вечірки або домашнього свята.
- конверт желатину— 1 штука(30 г)
- води— 1/3 склянки
- світлого кукурудзяного сиропу— 1/2 склянки
- солі— 1 щіпка
- ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
2. У невеликій каструлі змішати желатин з водою і дати постояти протягом 5 хвилин. Додати цукор-пісок і готувати на середньому вогні, час від часу помішуючи, доти, поки цукор не розчиниться повністю.
3. Вилити желатинову суміш в миску, додати в кукурудзяний сироп, сіль і ванільний екстракт. Збивати міксером на високій швидкості протягом 15 хвилин. Суміш буде липкою і в'язкою.
4. Вилити суміш в підготовлену форму. Розрівняти поверхню шпателем. Дати постояти протягом 2 годин.
5. За допомогою мокрого ножа розрізати зефір на 4 частини. Розрізати кожну частину на 9 скибочок.
6. Обваляти кожну скибочку в залишилася цукровою суміші, щоб вона рівномірно покривала шматочки з усіх боків.
7. Викласти зефір на стійку, накрити паперовим рушником і дати постояти протягом 24 годин. Це охоронить зефір від злипання. Зберігати зефір в герметичному контейнері до 1 місяці.
Подібні рецепти
Домашній зефір зі слив
Одним з найбільш простих способів приготування мармеладу є використання апельсинів і цукру. Такі інгредієнти доступні практично кожному і дозволяють створити смачний і ароматний десерт. опис приготування: Отриманий мармелад найкраще розподіляти стерилізованої ложкою в стерилізовані ємності. Не...
Домашній балик (сировялений)
Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...
Домашній батон з кропом
Апетитний домашній батон з ароматним кропом. У тісто ми додамо куркуму, в результаті чого м'якуш вироби вийде жовтого кольору, а прошарку з Усе це створює ефектний контраст. опис приготування: Батон виходить м'яким, ароматним і дуже смачним! Кількість додається в батон зелені кропу можна варію...
Домашній Бургер
Рецепт приготування гамбургерів в домашніх умовах. кількість порцій: 4 яловичина— 900 грам сіль— 1 Чайна ложка чорний перець— 1/2 чайних ложки соус Табаско— 1 штука(за смаком) вершкове масло— 2 Ст. ложки Червона цибуля— 1 штука цукор— 2 Ст. ложки булочки— 4 штуки листя салату— 8 штук Наріз...
Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром
Немає нічого смачнішого, ніж домашній хліб. особливо, якщо хліб приготовлений майстерно. Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром — це саме майстерно приготовлений хліб. ділюся рецептом! опис приготування: Я, по суті, обожнюю домашній хліб. Коли в квартирі пахне свіженьким хлібцем —...