Рецепт Домашній зефір

Рецепт Домашній зефір
Кількість порцій: 36 Час приготування: 2 г. 25 хв.
Рецепт приготування домашнього зефіру з цукру, желатину, кукурудзяного сиропу і ванільного екстракту.

опис приготування:

Цей зефір схожий на солодкі пухнасті хмари. Він стане чудовим десертом для вечірки або домашнього свята.

  • конверт желатину— 1 штука(30 г)
  • води— 1/3 склянки
  • світлого кукурудзяного сиропу— 1/2 склянки
  • солі— 1 щіпка
  • ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
Домашній зефір - фото крок 1 1. У невелику миску просіяти разом крохмаль і цукрову пудру. Злегка змастити маслом форму для випічки розміром 20Х20 см. насипати 1 столову ложку цукрової суміші в форму, нахиляючи її в різні боки і струшуючи, щоб покрити дно і стінки.

Домашній зефір - фото крок 2 2. У невеликій каструлі змішати желатин з водою і дати постояти протягом 5 хвилин. Додати цукор-пісок і готувати на середньому вогні, час від часу помішуючи, доти, поки цукор не розчиниться повністю.

Домашній зефір - фото крок 3 3. Вилити желатинову суміш в миску, додати в кукурудзяний сироп, сіль і ванільний екстракт. Збивати міксером на високій швидкості протягом 15 хвилин. Суміш буде липкою і в'язкою.

Домашній зефір - фото крок 4 4. Вилити суміш в підготовлену форму. Розрівняти поверхню шпателем. Дати постояти протягом 2 годин.

Домашній зефір - фото крок 5 5. За допомогою мокрого ножа розрізати зефір на 4 частини. Розрізати кожну частину на 9 скибочок.

Домашній зефір - фото крок 6 6. Обваляти кожну скибочку в залишилася цукровою суміші, щоб вона рівномірно покривала шматочки з усіх боків.

Домашній зефір - фото крок 7 7. Викласти зефір на стійку, накрити паперовим рушником і дати постояти протягом 24 годин. Це охоронить зефір від злипання. Зберігати зефір в герметичному контейнері до 1 місяці.

Подібні рецепти

Домашній апельсиновий мармелад

Домашній зефір зі слив

Одним з найбільш простих способів приготування мармеладу є використання апельсинів і цукру. Такі інгредієнти доступні практично кожному і дозволяють створити смачний і ароматний десерт. опис приготування: Отриманий мармелад найкраще розподіляти стерилізованої ложкою в стерилізовані ємності. Не...

Домашній балик (сировялений)

Домашній балик (сировялений)

Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...

Домашній батон з кропом

Домашній батон з кропом

Апетитний домашній батон з ароматним кропом. У тісто ми додамо куркуму, в результаті чого м'якуш вироби вийде жовтого кольору, а прошарку з Усе це створює ефектний контраст. опис приготування: Батон виходить м'яким, ароматним і дуже смачним! Кількість додається в батон зелені кропу можна варію...

Домашній Бургер

Домашній Бургер

Рецепт приготування гамбургерів в домашніх умовах. кількість порцій: 4 яловичина— 900 грам сіль— 1 Чайна ложка чорний перець— 1/2 чайних ложки соус Табаско— 1 штука(за смаком) вершкове масло— 2 Ст. ложки Червона цибуля— 1 штука цукор— 2 Ст. ложки булочки— 4 штуки листя салату— 8 штук Наріз...

Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром

Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром

Немає нічого смачнішого, ніж домашній хліб. особливо, якщо хліб приготовлений майстерно. Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром — це саме майстерно приготовлений хліб. ділюся рецептом! опис приготування: Я, по суті, обожнюю домашній хліб. Коли в квартирі пахне свіженьким хлібцем —...